Perłóweczka 05.10.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 witam a gdzie fota z fryzurką rozgadała się i zapomiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 madmegs napisał: Dziękuję To taki awans za kłapanie jadaczką na lewo i prawo hyhyhy To teraz mozemy pogadać jak równy z równym? kamlotek napisał: powiem,że mi daleko do Ciebie nie nadążam za Tobą Kochana, czasem sama za sobą nie nadążam hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 witam a gdzie fota z fryzurką rozgadała się i zapomiała rozgadała fakt, ale nie zapomniała. Myślisz że łatwo sobie samej zrobić fotkę od tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 aneta we, ANNNJA - witam w skromnych progach Bardzo mi miło ANNNJA - dachówka Roben antracyt angoba - ale to pewnie wiesz, skoro tak uważnie czytałaś Przyznaję, ze ta dachówka to jedno z tych "nieosiągalnych" marzeń które się spełniło pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Myślisz że łatwo sobie samej zrobić fotkę od tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no dobra hieny i szakale zrobiłam właśnie tą obiecaną fotkę, cobyście nie mówili, że gołosłowna jestem. Zdjęcie kijowe jest i małopoglądowe, bo primo ostatnie półtorej godziny leżałam na sofie z książką i jakieś takie wymięte mam te hairy, a secundo, to zdjęcie z flashem i od góry (od tyłu za Chiny Ludowe nie umiem sobie samej cyknąć ), tak więc i kolor przekłamany i jakieś takie prześwity dziwne wyszły... wygląda jakbym łysiała albo co http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/w/8/9/9/48562038_d.jpg Oświadczam zatem, że : a) wcale nie łysieję b) pasemka są bardziej czerwone, taki tycjan, niż rude, c) i wogóle jakaś piękniejsza jestem w realu niż na tej fotce... mam nadzieję - No...musicie mi wierzyć na słowo i tego się trzymać s konsomolskim priwjetam Wasza Nieustająco M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 witaj zastanawiam sie gdzie przód a gdzie tył ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nooo uprzedzałam, że fota wysoce niewyjściowa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ogólnie rzecz biorąc to fryzurka jest fajna!!!!!!!!!!!!!!! ja tez bym nie potrafiła sama sobie zrobiś zdjęcia fryzury kolor przekłamany ale w rzeczywistości napewno zajebiszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ho ho ...kochana jak dla mnie BOMBA Uwielbiam takie kolorki i zestawienia zdjęcie pierwsza klasa ukłony dla Ciebie .obiecałaś no i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ostatnio moja znajoma zrobiła sobie swoja fotke jako odbicie w lustrze wiecie jak fajnie wyszło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 próbowałam... Pięknie to mi odbicie lampy błyskowej wyszło hyhyhy widać talentu do tego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 spróbuj zrobic bez lampy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.10.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Myślisz że nie próbowałam? za ciemne wychodzi ale dajmy już spokój z tym moim łbem. Wkleiłąm bo mnie molestowali i to w kilku wątkach okropnie Musicie uwierzyć na słowo że piękna jestem niesłychanie No... w każdym bądź razie Sopelkiewiczowi się podobam, a to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 i to jest najważniejsze!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no dobra hieny i szakale zrobiłam właśnie tą obiecaną fotkę, cobyście nie mówili, że gołosłowna jestem. Zdjęcie kijowe jest i małopoglądowe, bo primo ostatnie półtorej godziny leżałam na sofie z książką i jakieś takie wymięte mam te hairy, a secundo, to zdjęcie z flashem i od góry (od tyłu za Chiny Ludowe nie umiem sobie samej cyknąć ), tak więc i kolor przekłamany i jakieś takie prześwity dziwne wyszły... wygląda jakbym łysiała albo co http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/w/8/9/9/48562038_d.jpg Oświadczam zatem, że : a) wcale nie łysieję b) pasemka są bardziej czerwone, taki tycjan, niż rude, c) i wogóle jakaś piękniejsza jestem w realu niż na tej fotce... mam nadzieję - No...musicie mi wierzyć na słowo i tego się trzymać s konsomolskim priwjetam Wasza Nieustająco M. zgadzam się z a i b,co do c) to na pewno jesteś piekniejsza niż na fotce bo na zdjeciu widać tylko fryzurę .Więc co najwyżej mozemy ocenić tylko ją,a nie Twoją urodę ale fryzura ładna,choć trzeba z początku jej się przyjrzeć,w pierwszej chwili dostałam oczopląsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 buhahhahaha fakt można dostać oczopląsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 KURCZE cały czas mam tu takie wk...wiajace okienko z fuga o efekcie brokatowym Co je zamknę a tylko myszką kliknę to zaraz się otwiera znowu i tekst zasłamnia. Też tak macie? Od razu mówię że mam niby zablokowane wyskakujące okienka, więc nie wiem o co biega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 okienko z fugą tez mnie wku...... a fryzura?.....hehehe...wkleisz coś jeszcze?? bo cosik mi się wydaje ze tu jakiś podstęp jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts