madmegs 06.10.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 jaki podstęp??!!! o co Ty mnie podejrzewasz? Taki (mniej więcej) mam łeb i żadnych zdjęć już nie wklejam I wogóle, ja bardzo posze możemy zleźć już z mojego łba? Tyle różnych fajnych tematów... Na przykład okna O i instalacja elektryczna Skok na bank... W zasadzie taki mały skoczek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 może się czepiam?? pewnie dlatego że liczyłem na fotkę z profilem trochę z innej strony ale tym niemniej fryzurka zajebista!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 może się czepiam?? pewnie że się czepiasz pewnie dlatego że liczyłem na fotkę z profilem trochę z innej strony na FM? niedoczekanie ale tym niemniej fryzurka zajebista!! no tak A' la mop Ale ja mam tak prawie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No...wreszcie doczłapałam do twojego dziennika, z zapartym tchem przeczytałam zaległości z ostatnich paru miesięcy i jeszcze na piękne zdjęcie fryzury trafiłam Mi się podoba Gratulacje za tytuł ELITO Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 mnie też małpa brokatowa wnerwia,od kilku dni spadam na razie,odeawę się później pozdrawiam M.,naLeśnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Hejka, gdzieś się podziewała kobieto! Fajnie że znów jesteś Co do fryzury, hmmm, dzięki , ale temat uważam naprawdę za zamknięty , co do gadulstwa - dziękuję bardzo Osobiście sobie wyklikałam hyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 na FM? niedoczekanie ano rozumiem doskonale....ale jest jeszcze PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 jasne a potem za te fotki na pw naLesnikowa mi przywali w ten kolorowy łeb, Dziękuję postoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 hehehe..... no dobra mi tez się możne oberwać od Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no właśnie więc się zachowuj, nawet byle jak, ale się zachowuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 czuje się przywołany do porządku!! ....obiecuje poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Hejka, gdzieś się podziewała kobieto! Fajnie że znów jesteś Przeprowadzałam się, internetu nie miałam...i takie tam wymówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 madmegs, przeczytałam Twój dziennik. Od deski do deski. I chociaz do tej pory myślałam, że do małomównych raczej nie należę i zwykle na jedno słowo mam własne dwa, teraz... nie wiem co powiedzieć. Zaczarowałaś mnie. Prześlij numer konta. Wpłacam wpisowe i przystępuję do Twojego fanklubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 AGP - miło mi niezmiernie Co do wpisowego, to póki co członkostwo jest darmowe Są inne koszty, pozaoperacyjne , takie jak znoszenie bez kwękania mojego gadulstwa , chodzenie do pracy z zapuchniętymi od niewyspania oczami, czy konieczność przymykania tychże zapuchniętych na bzdury, jakie czasem wypisuję... Witaj w Klubie PS może powiesz jak mam się do Ciebie zwracać. Nie musi być od razu imię, nazwisko i nr pesel ale AGP to tak jakoś ...sucho (może Ania? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 UWAGA! RATUUUNKUUU!!!! wlazłam na Komentarze Kasi w i avast zaczął mi wyć straszną syreną że znalazł wirusa. Kazał przerwać połączenie. Przerwałam. Ale blondynka, nie uwierzyłam w to co widzę i wlazłam drugi raz. I znów to samo. To zaraz znowu przerwałam, jak system antywirusowy kazał. Co to znaczy??? a) wirus jest na stronie Kasi? I wlazł do mnie? b) wirus jest na stronie Kasi? I avast go nie wpuścił, tylko powiedział, że tam jest? c) avast kłamie i straszy mnie bo takie dziwne poczucie humoru ma? Północ...dobra pora na straszenie... Kto się zna i mi wytłumaczy o co biega? Kto się nie zna i ma tyle odwagi by spróbować wleźć na te komentarze i sprawdzić, czy jemu też będzie wyć? Nie zasnę normalnie! Boję się wirusów. Komputerowych. Bo do takich Zaraz, jak monah, to sama dobrowolnie łażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaelle 06.10.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam, ja względem kosmicznego zielska Coprawda sie nie znam ale liście toto ma takie jakieś szeflerowate (miewałam kikakrotnie szeflerę w doniczkach, ale zawsze ją w końcu wykańczałam, nigdy nie zakwitała i tymbardziej nie owocowała, więc porównania nie mam w pełni, ale liście takie jakby podobne...). Co do rozmnażania, to czytałam kiedyś o metodzie robienia "odkładu" na łodydze (bo chciałam rozmnożyć krotona), może to by poskutkowało? Powodzenia w każdym razie, a Twój dziennik przeczytałam już dość dawno i miejscami turlałam się z radochy (a śmiech to zdrowie przecież), my póki co przeżywamy jeszcze ciut wcześniejszy etap zmagań z materią, Twoje poszukiwania w sprawie "membrana dachowa a impregnacja więźby" były dla nas cenną wskazówką, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witaj gaelle - fajnie, że się ujawniasz - czasem zastanawiałam się skąd tyle (ile jest napisane na stronie głównej) osób czyta moje wypociny. I kto Co do roślinki - też mi się wydawało, że liście ma jak szeflera ( która nota bene tez mi słabo rośnie - co wybuja to traci liście ). Ale to wielkie cholerstwo, o którym rzecz, z 7 metrów już ma i nie chce przestać! Metodą odkładów rodzicielka próbowała. Nic. Znaczy u niej rośnie u mnie ni chu chu Ale dzięki za odpowiedź PS zajrzałam do Ciebie - domeczek śliczny rośnie. Wkrótce, jak przeczytam porządnie, to przyjdę z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.10.2009 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Twoje poszukiwania w sprawie "membrana dachowa a impregnacja więźby" były dla nas cenną wskazówką, dzięki w sprawie membrany - wszyscy mają mnie za wariatkę Budujący, wykonawcy, sprzedawcy. Ale co mi tam! Może jestem wariatka, ale śpię spokojnie pozdrawiam i również życzę powodzenia wszelakiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 07.10.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry Ale dzisiaj cieplutko Po pracy idę wybierac okna. jeszcze szę waham między szarym średnim, a antracytowym... ten drugi to jednak chyba za ciemny jest... miłego dzionka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 AGP - miło mi niezmiernie Co do wpisowego, to póki co członkostwo jest darmowe Są inne koszty, pozaoperacyjne , takie jak znoszenie bez kwękania mojego gadulstwa , chodzenie do pracy z zapuchniętymi od niewyspania oczami, czy konieczność przymykania tychże zapuchniętych na bzdury, jakie czasem wypisuję... Witaj w Klubie PS może powiesz jak mam się do Ciebie zwracać. Nie musi być od razu imię, nazwisko i nr pesel ale AGP to tak jakoś ...sucho (może Ania? ) Wróżka jakaś??? A może czarownica, co??? Oczywiście, że Ania. AGP to nasze "małżeńskie" inicjały - Ania, Grześ Pawliczak Dzięki za przyjęcie do Klubu. Szkoda, że tak daleko budujesz z jakim ciachem bym wpadła. Upieczonym przez TŻ-ta oczywiście, bo ja kuchenna niedojada jestem, inaczej - jestem stworzona do "wyższych" celów. Tego sie będę trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts