madmegs 16.10.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam Nu ciut mnie nie było a tutaj jak w lesie idzie zabłądzić Nu M. żeś wykład o oszczędzaniu napisała ... najbardziej mnie rozwaliły argumenty dla dzieci Ale szczerze, możemy się posmiać a zycie zyciem No i tak teraz się zastanawiam, czy to ja tak tylko mam, czy Wy tez czytacie wstecz komentarze, bo ja albo jestem szurnięta, albo zbyt ciekawa... Jak nie dzienniki to tez komenty A Misiek pyta: -coś Ty taka zaczytana... Teraz spytał, czy niechce mi się iść do auta, bo w bagazniku zostały napoje... Musiałam coś wymysleć na szybkiego i mówię: - zobacz jak ciemno, zaraz blisko E4 (A4) ktos mnie zajdzie od tyłu jak otworzę bagaznik i wywiezie na E4 i co? W łeb i do lasu... albo gdzieś porwie... - eeeeeeee po tygodniu byś zadowolona wróciła -odpowiedział No i rechoczę...uciekło mi to co miałam napisać... Idę wobec tego poczytam o szajbie -szarej szajbie buhahhahah No, nie ma jak to mąż optymista A jakie napoje masz w bagażniku? Może skoczysz i (zadowolona ) przyniesiesz i nas poczęstujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 fiu-fiu,a ja szukałam o dofinansowaniu do pomp ciepła ,bo cos nam chodzi ona po głowie i jeszcze zaczął się Matrix,więc zapewne się wyloguję bo nie mogę mu się oprzeć, lubię s-f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dobra dziewczynki Weekend się zaczął, więc może malutkie "FM Friday Party" ? Najpierw przekąska: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21967/szwedzki_stol333.jpeg W tle coś do posłuchania: No i żeby w gardle przy tańcach i śpiewaniu nie zaschło : http://ged.ax.pl/~cyzio/Rys/pacifico.jpg no i koniecznie: http://forum.muratordom.pl/index.htm miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ja preferuję sery pleśniowe i trustafty a wino zdaję się na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 nieee, kochana Dzisiaj drinkujemy To co proponuję to: 40 ml tequili 20 ml syropu z marakui 10 ml soku cytrynowego Dekoracja: plasterek cytryny Do tego lekkie przekąski (a sery pleśniowe, wiesz że uwieeelbiam , ale Sylwester za pasem, trzeba dbać o linię ) tak dla odmiany No, chyba, że nie lubisz, to mów czego pragniesz, a będzie Ci dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 w weekend to ja wszystko lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 hyhy, zdaje się, że mamy wiele wspólnego Dzisiaj piątkowe party, więc nie pracuję , ale obowiązkowo przynajmniej krótki wpis w dzienniku w najważniejszym ostatnio temacie zrobiłam Jestem z siebie zaje...iście dumna. Pochwal mnie, jaka pracowita jestem Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 nie tyle pracowita,bo na działce i w domu nic nie robiłaś ,ale za to szybko podjęłaś decyzję i naprawdę bardzo szybko Ci zamontują .Będziesz miała ochronę na Halloween Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 pin...kolę szybko, bo wiesz, jak zawsze mawiam...lepiej się zużyć, niż zardzewieć... A na Halloween, rozumiem, że przed wampirami mam się chronić? nota bene uwielbiam książki i filmy o wampirach hyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 od razu wampiry nie przed dzieciakami zbyt namolnymi na cukierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ale za to szybko podjęłaś decyzję Jakie szybko CAAAŁYYY tydzień myślałam. Zwoje prawie mi się przegrzały Ja jestem z tych co żyją szybko. Szybko też pracuję, chodzę, myślę (mam nadzieję ) i mówię.... Czas podejmowania decyzji musi być adekwatny do reszty Hahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a gdy już będą okna ,to co potem instalacje,tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 od razu wampiry nie przed dzieciakami zbyt namolnymi na cukierki Dzieciaki? Aaaaa, spoko Na halloween będę tradycyjnie na maratonie filmowym (horrory oczywiście ), a w domu puchy Dosłownie Dwa wiaderka gwoździ i puszek po piwie do recyclingu oraz fura kurzu i trochę gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a gdy już będą okna ,to co potem instalacje,tynki? W tym roku jeszcze instalacje elektryczne, Sopelkiewicz będzie robił (po to te okna, co by naród kabli nie wyniósł precz ). Jutro jedziemy po materiały Potem ponowne kopczykowanie krzaczków i... zapasy na zimę. Kołderka, frotowe skarpetki i piżamka , przetwory i destylaty w spiżarce oraz stały monitoring licznika gazu A Ty co? Luzik w ramionkach czy jeszcze jakieś roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Taka reklama, że musiałam wygooglac i posłuchać i.... jestem pod wrażeniem. Niesamowity głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 luzik ,luzik,luzik nic tylko luzik,aż mnie rwie, teraz poszukuję z zaciekawienia ofert ogrzewania podłogowego PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 AGP Taka reklama, że musiałam wygooglac i posłuchać i.... jestem pod wrażeniem. Niesamowity głos. No nie? Zjawisko po prostu! Odkryłam ją 5 m-cy temu i nie mogę przestać jej słuchać Między zakąską a drinkiem wrzuciłam link do mojego ulubionego utworu Częstuj się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 luzik ,luzik,luzik nic tylko luzik,aż mnie rwie, teraz poszukuję z zaciekawienia ofert ogrzewania podłogowego PC to bądź dobry człowiek i jak znajdziesz coś ciekawego to się podziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a do mnie zadzwonił dziś Pan z UG w sprawie dofinansowania kolektorów ,a już myślałam,że to zaginęło gdzieś po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts