madmegs 16.10.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 chcesz mieć kolektory? Słoneczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 no chciałam 2 lata temu gdy składałam wniosek o dofinansowanie,ale teraz zastanawiamy sie jak pisałam nad PC,więc kolektory nie będą konieczne.muszę poszukać czy czasami gdzieś nie ma u nas w UG dofinansowania do PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Gdyby było, to Twoja gmina jest WIELKA! Pakuję się i przeprowadzam! Co do KS to mam mieszane wrażenia. Mój znajomy specjalista od ciepłownictwa robił w firmie badania opłacalności i jakieś 80-letnie terminy zwrotu inwestycji mu wyszły. Nie licząc amortyzacji. No chyba że ceny energii wzrosną horrendalnie.... O jakieś 800%... Chociaż w dzisiejszym świecie wszystko jest możliwe... Nie wiem, czy to do końca prawda, co mówił, ale przerażająca wizja, nie? Może ktoś ma inne wiadomości w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ten 80 letni termin zwrotu KS to chyba dawno był wyliczany,gdy one jeszcze kosmiczne ceny miały ,bo teraz ceny spadły i mam nadzieję,że nie będę musiała tak długo czekać, nawet nie dożyłabym tego,chyba,żebym ustanowiła nowy rekord . Teraz to one powinny sie zwrócić chyba po max.10 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To dobrze chyba. Albo nie? Bo one ile lat żywotności mają? 10? PS. Małżonek padł w sypialni. Przegrał biedny w konkurencji z FM Oj, zła żona, zła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ten 80 letni termin zwrotu KS to chyba dawno był wyliczany,gdy one jeszcze kosmiczne ceny miały ,bo teraz ceny spadły A z ciekawości - po ile teraz to-to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A gdzie jest ten link? Chętnie się poczęstuję.A ja zapraszam na degustację Gianna Nannini - Meravigliosa Creatura http://oggole.pl/sluchaj/a175951-Gianna_Nannini_Meravigliosa_Creatura_Acustica.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kochana! Na Giannie to ja się wychowałam!!!! :lol: Moja rodzicielka w latach 80-tych zajechała nią importowanego Grundinga Dzięki za przypomnienie tej cudownej piosenkarki:) Uwilebiam ją! A link do Florence jest tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ten 80 letni termin zwrotu KS to chyba dawno był wyliczany,gdy one jeszcze kosmiczne ceny miały ,bo teraz ceny spadły A z ciekawości - po ile teraz to-to chodzi? ceny są różne w zależności jaka firma,czy to są płaskie czy rurowe,mocowane na stałe czy też podażające za słońcem. ale ceny zaczynają się od 5.ooo w zwyż do 14.000 wraz z instalacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kochana! Na Giannie to ja się wychowałam!!!! :lol: Moja rodzicielka w latach 80-tych zajechała nią importowanego Grundinga Dzięki za przypomnienie tej cudownej piosenkarki:) Uwilebiam ją! A link do Florence jest tu: widzę,że same koneserki pozostały wieczorową porą,jak kiedyś słuchałam wieczorami i noca Trójki, a muzyka naprawdę cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ups... To ja wolę palić w piecu i za ta kasę sobie szarą betonową podłogę zafundować Trudno, najwyżej wnuki będą chodziły po świecie w maskach gazowych... albo hełmofonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Florence & The Machine Właśnie szukałem rage against the machine [1992] - rage against the machine rage against the machine [1996] - evil empire rage against the machine [1996] - live & rare rage against the machine [1999] - battle of los angeles rage against the machine [2000] - renegades rage against the machine [2003] - live at the grand olympic auditorium Sporo słuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Asia, a czemu juz nie słuchasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Florence & The Machine Właśnie szukałem rage against the machine [1992] - rage against the machine rage against the machine [1996] - evil empire rage against the machine [1996] - live & rare rage against the machine [1999] - battle of los angeles rage against the machine [2000] - renegades rage against the machine [2003] - live at the grand olympic auditorium Sporo słuchania Nieee... Rage against the... jest SUPER! ale ja mówiłam o Florence & ... No i moment bo zgłupiałam :0 Przedstawiać mi się tu proszę. Z Anią czy Grigorim gadam... Bo różne tu mam rodzajniki w postach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ups... To ja wolę palić w piecu i za ta kasę sobie szarą betonową podłogę zafundować Trudno, najwyżej wnuki będą chodziły po świecie w maskach gazowych... albo hełmofonach... cena zależy też od tego ile wody dana rodzina zużywa, większe zużycieto większa powierzchnia absorbera i związany z tym większy koszt zakupu. jestem całym sercem za tym aby takie rzeczy były objęte dopłatą w szczególności do naszych Skrzacików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A może lubicie coś w tym klimacie... http://oggole.pl/ogladaj/1183592-Pati_Yang_Summer_of_Tears.html Pati Yang Może założymy "klub nocnych słuchaczy FM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ostatnie 3 posty -Grześ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A może lubicie coś w tym klimacie... http://oggole.pl/ogladaj/1183592-Pati_Yang_Summer_of_Tears.html Pati Yang Może założymy "klub nocnych słuchaczy FM" Jasne, ale to chyba trzeba będzie jakiś wątek założyć hyhyhy Pati? Piękny słowiczy głos Stylem i barwą trochę mi się z Bjork kojarzy... Tylko na Pati przyjemniej popatrzyć Znalazłaś/eś ( bo ciągle nie ma meldunku: "to mówiłam/em ja... " ) Florence? Jeśli nie to masz tu: http://www.youtube.com/watch?v=s0ZPTFfpO40&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=FR-Q52njXiI&feature=related Pierwsza płyta, Britaward, nieoszlifowany diament. Czekam, czy rozbłyśnie czy tfu tfu zgaśnie po pierwszej płycie... Generalnie jestem fanką brytyjskiej muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ostatnie 2 posty -Grześ Witaj Grzesiu w tej nie do ogarnięcia kuwecie ( idą dwa koty przez pustynię, idą i idą, nagle stają i jeden mówi do drugiego: stary...nie ogarniam tej kuwety... :0 hahhah) Co sobie życzysz z napojów wyskokowych? Bo my tu mamy FM Friday Party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja lubię takie spokojne rytmiczne brzmiena... Jutro jeszcze czegos poszukam DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts