madmegs 28.10.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 AGP - może i blondynka jestem, ale żadnych "ptaków" nie odznaczałam hyhyhy ale to nie miało tak zabrzmieć... aż mi głupio i sorry jeśli Cię uraziłam Anuśka, no co Ty! Jakie "uraziłam"?! Spoko, spoko, wiem co miałaś na myśli. Taki żarcik sobie rzuciłam z tą blondynką Lubię moje jasne włosy Jak był jaki ptak, to na pewno bez mojego (i Twojego ) udziału wziął i wstrętny odleciał hahahahha Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a tymczasem zapraszm jutro od rana do włączenia się do akcji "kciukasy za podpis" (szczegóły u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Heloł!!!! Z tych nerwów na d... usiedzieć nie mogę i biegam po FM, ale wszyscy zapracowani, albo jeszcze śpią. Chyba tez wezmę się za pracę, to szybciej czas zleci Pozdrowionka i do później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam... Kurczeeeeeeeeee, przyszłam się przyznać do czegoś... To ja zaglądałam do Madzi i tak mi się spodobał ten ptak..bo tam siedzi w rogu i go wypuściłam. Stąd ten młyn z powiadomieniami, bo ptaka ni mo i ot... poleciał frrrrrrrrrrrrrrrrr... sam czort wie gdzie... A na serio -to juz dawno coś z tymi powiadomieniami jest... bo gdzieś już czytałam jak ktoś pisał, że tez nie ma... Ja że rzadko do skrzynki zaglądam powiadomień nie mam... Szkoda czasu na otwieranie poczty... w tym momencie, to już komentarze poczytam... Madmegs to TY jak czarownica z tym kotem na kolanach i przed monitorem, co mrygaaaaaaaaaaaaaa... A może ten kot czyta i pod wąsem się śmieje i myśli: - jacy ci ludzie są walnięci... Ja lubię i koty ( sama kota mam w głowie ) i psy lubię... Kota mieliśmy szaro-burego - kocurrrrrrrr... ale zginął tragicznie -samochód go potrącił ( a to nie pierwszy kot), dlatego uznalismy, że tutaj ZERO zwierzaków -dla ich dobra, bo ogrodzenia nie ma... THE END głupot..na dzisiaj starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam Zostawiam po sobie ślad, nie miałem czasu i sił wszystkiego przeczytać, ale nadrobię. Nie chcę po prostu stracić wątku , bo z tymi powiadomieniami to nie zawsze działa, a żadnych ptaków nie odznaczałem :D naleśnik Black Sabbath http://www.youtube.com/watch?v=_aIhh9nFYv4 nutka coś dla mnie Pozdrawiam i gratuluję super prowadzonego dziennika, nieźle się uśmiałem, a przeczytałem tylko trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 31.10.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Witaj w moich skromnych progach ktosiek Jak będziesz mieć siły i czas - to czytaj Podziwiam To ciężka praca Bo ja gaduła jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 31.10.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Witam... Madmegs to TY jak czarownica z tym kotem na kolanach i przed monitorem, co mrygaaaaaaaaaaaaaa... A może ten kot czyta i pod wąsem się śmieje i myśli: - jacy ci ludzie są walnięci... No pewnie że czarownica. Nie mieli w ofercie nocnego wylotu na Łysą Górę, to pójdę sobie za chwilę na nocny maraton filmowy w tematyce Helloween Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I jak po maratonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.11.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 suuuper! Wróciłam przed piątą, nie od razu poszłam spać. Rano, na cmentarzu wygladałam jak bohaterka horroru : "Świt żywych trupów" Buziaki, i proszę mnie teraz nie zaczepiać, bo pracuję Do wieczorka, jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.11.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 czyli miałaś wręcz odpowiedni wygląd do miejsca jakby co,to ja już nie zaczepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Buziaki, i proszę mnie teraz nie zaczepiać, bo pracuję Do wieczorka, jakby co... Hmmm, a może małą przerwę ??? tylko nie bij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No chyba już skończyła pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Albo pracoholiczka, albo udaje Pewnie TV ogląda, a na nas się wypięła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jak ona śmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 i co ? dalej cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 chyba nam się zapracowała na śmierć madmegs, wracaj do nas!!!!! rzuć tę robotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.11.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kochani - przepraszam, że tak znikam ale żyję w zawrotnym tempie, ciągle albo praca, albo wyjazdy służbowe, nie mam zwyczajnie czasu pisać laptopa z modemem się jeszcze nie dorobiłam (są inne priorytety teraz) i niejednokrotnie nie mam możliwości zajrzeć na forum. czasem na stacjonarnym looknę tylko ale nie mam tyle czasu by logować się i pisać. Bądźcie wyrozumiali, proszę buziaczki M. PS Wynagrodzę Wam to w wolniejszej chwili. Jeszcze będziecie mnie mieli dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 PS Wynagrodzę Wam to w wolniejszej chwili. Jeszcze będziecie mnie mieli dosyć ooooooo, nagrodz będzie A możemy sobie wybrać co chcemy?? Pracuj, kochana, pracuj. Zarabiaj pieniążki na domek, żeby mógł być jeszcze piękniejszy Ale od czasy do czasu chociaż kropkę postaw, żebyśmy wiedzieli, że żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.11.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dla moich, haniebnie przeze mnie zaniedbanych , towarzyszy budowlanej doli i niedoli - z tak pięknej winnicy: http://www.vinscharlesbaur.fr/imagesv3/grandcru/BrandBaur.jpg dla Was, moi wierni czytacze i kompani pyszne "domowe" winka do wyboru: http://www.vinscharlesbaur.fr/imagesv3/vins.jpg zwłaszcza polecam: http://www.vinscharlesbaur.fr/shop/articles/36.jpg alzackie wina są jedyne, niepowtarzalne i znakomite (czy wiecie, że sok z winogron Pinot Noir - jest biały? Różową barwę win i pijalnego soku uzyskuje się przez miażdżenie ciemnej skórki razem z miąższem. To mój ulubiony szczep. Z nich robi się oryginalnego szampana Na surowo winogrona te nie są zbyt jadalne Kwasiory ) a do tego: przepyszne alzackie sery http://www.artisanalcheese.com/images/10790.jpg kto nie lubi na wytrawno-alkoholowo-słono-ostro, to może spróbuje tego: tarta czekoladowo-gruszkowa http://www.easy-french-food.com/image-files/pear-dessert-recipe.jpg warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ale uczta A miałam iść juz spać Dzięki madmegs. Trafiłas idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts