kala67 03.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam i ja sie poczęstuje z ochotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.11.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 co słychać , kochane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nadrabiam zaległości na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.11.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 to tak jak ja ale tylko jeszcze chwilkę bo nie spałam prawie przez ostatnie 36 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 03.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 To ja się poczęstuję, ale ciachem tylko, ew. serki uwielbiam no i dobranoc życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.11.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 miło że tak wpadacie , Ania, Asia, Gosia, Ktosiek i cała reszta bandy Częstujcie się do woli, dokazujcie, jeśli macie ochotę, ja niestety muszę się zutylizować A o 4 rano powstać niczym Feniks z popiołu... Dobranoc wszystkim. PS Ania, ty kropek nie żądaj, bym udowadniać miała, że żyję. Myślisz że ja chuchro jestem i od byle czego szlag mnie trafi? Niedoczekanie! buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 tyle tych postów dziennie.........że nadrobić zaległości tutaj.....to graniczy z cudem zmyakm spac.....dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Chętnie skorzystam,choć się spóźniłam Zwolnij trochę M. bo się wypalisz,daj sobie na luz ja siedzę w domu z antybiotykiem ,wczoraj umyłam 2 okna i 2 na dziś mi zostały,na razie póki co piszę,czytam i słucham muzyki ,której słuchałam mając 17-18lat. http://www.youtube.com/watch?v=C86oH5RwyJg http://www.youtube.com/watch?v=Qw5eTaGSKPc Do tej muzy i 3 butelki to będzie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kamlotek, czy ty spodziewasz się, że mycie okien pomoże ci się wykurować Na mnie to jakoś nie działa madmegs - wczorajszą ucztą częstuję się na śniadanko - pychota, uwielbiam zarówno sery jak i tarty - w ogóle zresztą kuchnię francuską (poza owocami morza) i Francję jako taką. A ty tak do Francji nam uciekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 zabezpieczam się polarem i czapką z nadzieją,że nie będzie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ania, ty kropek nie żądaj, bym udowadniać miała, że żyję. Myślisz że ja chuchro jestem i od byle czego szlag mnie trafi? Niedoczekanie! buziaki M. No tak, złego licho nie bierze Ja też jestem bezpieczna Ale ten Twój nawał pracy to chyba zaraźliwy jest... Teraz ja nie wiem co wziąć w łapki... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.11.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Hello dziewczynki:) Widzę, że macie się dobrze Ja dalej zagoniona służbowo i życiowo. Budowlanie: na okna czekam tymczasem buziaki 4 all M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zwolnij, dziewczyno, bo się oknami nie zdążysz nacieszyć A jak juz będą wklejaj zdjęcia prędziutko. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.11.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 tak jest! tymczasem dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.11.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Hello dziewczynki:) ..... czuje się dyskryminowany....fakt rzadko tu zaglądam ale zęby tylko dziewczynki ???......ehhh strzelam focha i idę sobie ale jeszcze coś wkleję Red Hot Chili Peppers http://www.youtube.com/watch?v=8JDstAVqNz8 Motorhead i na czasie skojarzenie z Berlinem U2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.11.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Hej naLeśnik No widzisz, jak łatwo Cię sprowokować, byś tu zajrzał? pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no to się porobiło , naLeśnik strzelił focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Z Motorhead wolę to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 M. wracaj,bo zobacz co się porobiło naLeśnik sie obraził,szara spada na dno szarej końcówki A ja sie pocieszam, bo dziś wyjeżdżam do rodziców,a jutro z rana nad morze,tzn. do Sopotu ,do brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 wracaj, wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts