madmegs 30.11.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hej No żyję o dziwo i bywam, ale fakt, rzadko. Tak zrywami bardziej. zaległości mam straszne we wszystkim no ale pomalutku, to jakoś się odrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wracaj do nas i nadrabiaj, bo Cię nowy rok zastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 z jakiej okazji te słodkości?? no proszę szybciutko mnie poinformować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.12.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a z minionej już rocznicy 18 tych urodzin hyhy częstuj się, może się jeszcze nie zepsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.12.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Wracaj do nas i nadrabiaj, bo Cię nowy rok zastanie Ania, oj zastanie, zastanie... wszystko rozłazi się w szwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.12.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 madmegs, chyba załapałam Twoją chorobę. Kurcze, nie mam czasu zajrzeć na forum. Dlaczego doba jest taka krótka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.12.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nie wiem. Zupełnie nie rozumiem tego kurczenia się czasu. Amba jakaś! ale nadrabiam nadrabiam, ile tylko sił w palcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.12.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no tak... jak nie piszę to mnie na lewo i prawo opieprzają a jak uzupełniłam dziennik to chętnych do pyskowania nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 http://www.funmunch.com/graphics/good_morning/graphics/good_morning_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 O kurcze, nowości w dzienniku?? A ja przegapiłam Już lecę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 madmegs, byłam, widziałam, przeczytałam. Czekam na te okna. O kolorach się nie wypowiem, bo ja też zawsze musze zpbaczyć w "realu", by ocenić. Pięknie tak u Was i domek jak okazale się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 co nie komentuja,jak człowiek zazwyczaj siadał i klikał na Trudy Budowania,a tu ciągle witał ten sam wpis A teraz to nas zaskoczyłaś. Powiem ,że będziesz miała bardzo słoneczny salon.Twój teraz wydaje mi się bardzo słoneczny i jasny nawet bez tynków. Może przez to,że masz większe okna balkonowe. Ja mam 1 na szer.180cm,a 2-na 90cm+ okno przy nim na 80cm. Były boje o te okna, mój był za mniejszą ilością,ja za większą,stanęło niby na połowie,choć ja uważam,że na jego połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 madmegs, byłam, widziałam, przeczytałam. Czekam na te okna. O kolorach się nie wypowiem, bo ja też zawsze musze zpbaczyć w "realu", by ocenić. Pięknie tak u Was i domek jak okazale się prezentuje no mówię Ci ja juz chora jestem od tego czekania na kolor w realu dzięki za dobre słowo Ale czy okazale? Bo ja wiem co nie komentuja,jak człowiek zazwyczaj siadał i klikał na Trudy Budowania,a tu ciągle witał ten sam wpis A teraz to nas zaskoczyłaś. Powiem ,że będziesz miała bardzo słoneczny salon.Twój teraz wydaje mi się bardzo słoneczny i jasny nawet bez tynków. Może przez to,że masz większe okna balkonowe. Ja mam 1 na szer.180cm,a 2-na 90cm+ okno przy nim na 80cm. Były boje o te okna, mój był za mniejszą ilością,ja za większą,stanęło niby na połowie,choć ja uważam,że na jego połowie no wiem, że zaskoczyłam, wiem tak się tylko droczę Wiedziałam, że jak popyskuję, to zaraz ktos przyleci się odszczekać :D Czy będzie słonecznie? Nie wiem... wszędzie ciemny las a w środku lata o 17 tej na naszej działce noc... No więc slońca może nie będzie, ale przynajmniej zrobi się tak mniej...norowato... Myślę, że u Ciebie, nawet jeśli stanęło na kamlota połowie , to i tak będzie więcej słońca w salonie niż u mnie... Macie otwartą przestrzeń i chyba zero drzew koło domu, nie? No ale coś za coś. Widać nie można mieć wszytkiego... Zupełnie bezsensowna zasada, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.12.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Madmegs, nie stresuj się tak Okna będą super, dzięki temu, że jest ich dużo i duże będziesz miała jaśniej mimo drzew dookoła. A dla sofy czy narożnika znajdzie się jakieś miejsce - przecież mogą stać tak trochę na środku, obok okien, prawda? No, a zeby było ciepło to grzejniki kanałowe by się przydały - przewidujesz takie? I wtedy wszystko będzie gites No, uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej Ania Dzięki za pocieszenie Tego mi trzeba Co do kanałów to małżonek pyszczy. Wyrzuca mi że w kaloryferach mam kurz to jak te kanały będą wyglądać. Powiedziałam że będę je odkurzać, ale zdaje się że uczyniłam to mało przekonywująco, bo tylko spojrzał na mnie z politowaniem No cóż, nobody's perfect... Nie wiem co prawda gdzie on chce te wielkie kaloryfery powiesić.... No nic, jakoś damy radę.. Bo jak nie my, to kto? pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nie wiem co prawda gdzie on chce te wielkie kaloryfery powiesić.... No nic, jakoś damy radę.. Bo jak nie my, to kto? pozdróweczki M. a nad podłogówką się nie zastanawialiście bo praktycznie w Skrzacie nie ma miejsca w salonie na grzejniki przy 2 oknach balkonowych,nie mówiąc o kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 noooo podłogówka miała być, ale do pieca na węgiel? kaloryfery sa najbardziej wydajne przy takiej temperaturze na piecu... Ciekawe czy Marta grzeje już podłogówką. Lece ją spytać jak wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 przecież są piece na eko-groszek z podajnikiem,one do tego są niezawodne,podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.12.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 u mnie musi być bez elektroniki, bo prąd we wsi bez przerwy wyłączają. Może za jakie 15 lat się to zmieni ale na razie nie chce ryzykować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jeśli często wyłączają to fakt powinien taki piec z podajnikiem mieć ewentualne podłączenie do agregatu. Ale są też chyba jakieś zwykłe piece bez podajnika z jakimś ustrojstwem do podłogówki,ale to chyba też wymaga prądu . Ale nie martw się do czasu jak będziesz potrzebowała pieca,to coś wymyślą,lub znając Ciebie sprowadzisz to skądś Właśnie leci moje ulubione "Gotowe na wszystko" powtórka,bo w sobotę byłam na Andrzejkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts