Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co nie komentuja,jak człowiek zazwyczaj siadał i klikał na Trudy Budowania,a tu ciągle witał ten sam wpis :cry: A teraz to nas zaskoczyłaś. Powiem ,że będziesz miała bardzo słoneczny salon.Twój teraz wydaje mi się bardzo słoneczny i jasny nawet bez tynków. Może przez to,że masz większe okna balkonowe. Ja mam 1 na szer.180cm,a 2-na 90cm+ okno przy nim na 80cm.

Były boje o te okna, mój był za mniejszą ilością,ja za większą,stanęło niby na połowie,choć ja uważam,że na jego połowie :evil:

madmegs, byłam, widziałam, przeczytałam. Czekam na te okna. O kolorach się nie wypowiem, bo ja też zawsze musze zpbaczyć w "realu", by ocenić.

Pięknie tak u Was i domek jak okazale się prezentuje

no mówię Ci ja juz chora jestem od tego czekania na kolor w realu :cry:

dzięki za dobre słowo :D Ale czy okazale? Bo ja wiem :roll:

co nie komentuja,jak człowiek zazwyczaj siadał i klikał na Trudy Budowania,a tu ciągle witał ten sam wpis A teraz to nas zaskoczyłaś. Powiem ,że będziesz miała bardzo słoneczny salon.Twój teraz wydaje mi się bardzo słoneczny i jasny nawet bez tynków. Może przez to,że masz większe okna balkonowe. Ja mam 1 na szer.180cm,a 2-na 90cm+ okno przy nim na 80cm.

Były boje o te okna, mój był za mniejszą ilością,ja za większą,stanęło niby na połowie,choć ja uważam,że na jego połowie

no wiem, że zaskoczyłam, wiem :oops: tak się tylko droczę 8)

Wiedziałam, że jak popyskuję, to zaraz ktos przyleci się odszczekać :wink:

:D :D :D

Czy będzie słonecznie? Nie wiem... wszędzie ciemny las a w środku lata o 17 tej na naszej działce noc... :o :cry: No więc slońca może nie będzie, ale przynajmniej zrobi się tak mniej...norowato... :roll:

Myślę, że u Ciebie, nawet jeśli stanęło na kamlota połowie :wink:, to i tak będzie więcej słońca w salonie niż u mnie... Macie otwartą przestrzeń i chyba zero drzew koło domu, nie? :roll: No ale coś za coś. Widać nie można mieć wszytkiego...:roll: Zupełnie bezsensowna zasada, nie? 8)

Madmegs, nie stresuj się tak 8)

Okna będą super, dzięki temu, że jest ich dużo i duże będziesz miała jaśniej mimo drzew dookoła.

A dla sofy czy narożnika znajdzie się jakieś miejsce - przecież mogą stać tak trochę na środku, obok okien, prawda?

No, a zeby było ciepło to grzejniki kanałowe by się przydały - przewidujesz takie? I wtedy wszystko będzie gites :D

No, uszy do góry 8)

Hej Ania :)

Dzięki za pocieszenie :lol: Tego mi trzeba :D

Co do kanałów to małżonek pyszczy. Wyrzuca mi że w kaloryferach mam kurz :o :oops: to jak te kanały będą wyglądać. Powiedziałam że będę je odkurzać, ale zdaje się że uczyniłam to mało przekonywująco, bo tylko spojrzał na mnie z politowaniem :-? :roll:

No cóż, nobody's perfect... :cry:

Nie wiem co prawda gdzie on chce te wielkie kaloryfery powiesić.... :roll: No nic, jakoś damy radę.. Bo jak nie my, to kto? 8) :wink:

pozdróweczki :D

M.

Nie wiem co prawda gdzie on chce te wielkie kaloryfery powiesić.... :roll: No nic, jakoś damy radę.. Bo jak nie my, to kto? 8) :wink:

pozdróweczki :D

M.

a nad podłogówką się nie zastanawialiście :roll: bo praktycznie w Skrzacie nie ma miejsca w salonie na grzejniki przy 2 oknach balkonowych,nie mówiąc o kuchni :-?

jeśli często wyłączają to fakt powinien taki piec z podajnikiem mieć ewentualne podłączenie do agregatu. Ale są też chyba jakieś zwykłe piece bez podajnika z jakimś ustrojstwem do podłogówki,ale to chyba też wymaga prądu :roll: .

Ale nie martw się do czasu jak będziesz potrzebowała pieca,to coś wymyślą,lub znając Ciebie sprowadzisz to skądś :wink:

Właśnie leci moje ulubione "Gotowe na wszystko" powtórka,bo w sobotę byłam na Andrzejkach