Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

Ja też mieszkam na totalnej wiosce i też nam często prąd wyłączają no i mam ogrzewanie... elektryczne :D :lol: . Ale fajne jest w nim to, że ładuje się w nocy, a oddaje ciepło w dzień, więc nie przeszkadza nam brak prądu, bo grzejniki i tak są ciepłe. Gorzej z wodą, bo jak ni ma prądu to hydrofor nie działa, a mam hydrofor bez zbiornika :lol: , no ale zawsze jakaś mineralka się znajdzie, to też można przeżyć. Problem jest też z płytą elektryczną, ale to już rozwiązaliśmy, bo w garażu zainstalowaliśmy płytę gazową na 2 palniki i butlę z gazem :D .

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też mieszkam na totalnej wiosce i też nam często prąd wyłączają no i mam ogrzewanie... elektryczne :D :lol: . Ale fajne jest w nim to, że ładuje się w nocy, a oddaje ciepło w dzień, więc nie przeszkadza nam brak prądu, bo grzejniki i tak są ciepłe. Gorzej z wodą, bo jak ni ma prądu to hydrofor nie działa, a mam hydrofor bez zbiornika :lol: , no ale zawsze jakaś mineralka się znajdzie, to też można przeżyć. Problem jest też z płytą elektryczną, ale to już rozwiązaliśmy, bo w garażu zainstalowaliśmy płytę gazową na 2 palniki i butlę z gazem :D .

No... :D Super sobie poradziliście :lol:

Nie ma to jak przewidzieć wszystkie opcje :D

Ale powiedz sama: niby XXI wiek mamy, nie? :roll: :o

Nic to! :D Nauczę się krzesać ogień z krzemienia i robić igły z rybich ości i jakoś to będzie 8) :wink:

pozdróweczki cieplutkie :D

M. przepraszam,że nie pisałam,ale czas,czas nas pogania :wink: Czasami wpadałam przeczytać co u Was słychać i gnałam dalej,poza tym tydzień pod znakiem goszczenia teściowej :wink: . Niemniej jednak

GRATULUJĘ SSP

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/2b335056f706c852cb28ec9f856f7673.jpg

Okna ładne,przecudnie szare i najważniejsze,że podobają się Tobie :lol:

madmegs, spóźniłam się...

Gratuluję SSP Trochę się zgapiłam, ale juz nadrabiam zaległości.

Dziękuję za gratki :lol:

Bardzo fajny ten szary kolor - widać, że szary a nie brudny, ale nie za ciemny - świetny wybór.

Moi sąsiedzi mają podobny

Dzięki :D Mnie też się podoba 8)

Sąsiedzi widać też "szaro szajbnięci..." :wink: :lol:

M. przepraszam,że nie pisałam,ale czas,czas nas pogania Czasami wpadałam przeczytać co u Was słychać i gnałam dalej,poza tym tydzień pod znakiem goszczenia teściowej . Niemniej jednak

GRATULUJĘ SSP

Okna ładne,przecudnie szare i najważniejsze,że podobają się Tobie

Wiem jak to jest z czasem :( Pędzi tak, że nic tylko na Wielką Pardubicką go posłać :roll: :wink:

Pod znakiem goszczenia teściowej... :o :wink: - cokolwiek to znaczy :roll: :wink:

Dzięki za gratulacje :lol: I za szampitjora :D Ty wiesz, co lubię 8) :lol: :lol: :lol:

"przecudnie szare..." - oh yeah!!! :lol:

Pozdróweczki :D

M.