nastka79 04.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja też mieszkam na totalnej wiosce i też nam często prąd wyłączają no i mam ogrzewanie... elektryczne . Ale fajne jest w nim to, że ładuje się w nocy, a oddaje ciepło w dzień, więc nie przeszkadza nam brak prądu, bo grzejniki i tak są ciepłe. Gorzej z wodą, bo jak ni ma prądu to hydrofor nie działa, a mam hydrofor bez zbiornika , no ale zawsze jakaś mineralka się znajdzie, to też można przeżyć. Problem jest też z płytą elektryczną, ale to już rozwiązaliśmy, bo w garażu zainstalowaliśmy płytę gazową na 2 palniki i butlę z gazem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 madmegs, teraz, kiedy Ty częściej się pojawiasz, mnie brak czasy by zaglądać na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 madmegs, byłaś grzeczna?? Pewnie nie, ale rózgi już się skończyły Wszystkiego naj, naj... z okazji Mikołajek http://nicalbonic.blox.pl/resource/santa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.12.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Hejka Dzięki za mikołajkowe dobroci Oczywiście że byłam zaje...bardzo grzeczna A teraz przepraszam, spadam, pędzę bowiem do Dziennika Sopelkiewiczów coś ogłosić. Bo mnie pcha... Poza tym dłużej zwlekać nie wypada buziaki tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.12.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja też mieszkam na totalnej wiosce i też nam często prąd wyłączają no i mam ogrzewanie... elektryczne . Ale fajne jest w nim to, że ładuje się w nocy, a oddaje ciepło w dzień, więc nie przeszkadza nam brak prądu, bo grzejniki i tak są ciepłe. Gorzej z wodą, bo jak ni ma prądu to hydrofor nie działa, a mam hydrofor bez zbiornika , no ale zawsze jakaś mineralka się znajdzie, to też można przeżyć. Problem jest też z płytą elektryczną, ale to już rozwiązaliśmy, bo w garażu zainstalowaliśmy płytę gazową na 2 palniki i butlę z gazem . No... Super sobie poradziliście Nie ma to jak przewidzieć wszystkie opcje Ale powiedz sama: niby XXI wiek mamy, nie? Nic to! Nauczę się krzesać ogień z krzemienia i robić igły z rybich ości i jakoś to będzie pozdróweczki cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.12.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 madmegs, teraz, kiedy Ty częściej się pojawiasz, mnie brak czasy by zaglądać na FM Normalnie jak żuraw i czapla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.12.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Super poradziliście sobie z oknami, jestem pod wrażeniem A teraz nie trzymaj nas dłużej w niepewności/ciekawości i odsłoń je z tych folii please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.12.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Pan mąż odkleił dzisiaj jedno kuchenne. Na zdjęciu przyniósł w postaci dowodu na moje fanaberie... I co? Dalej nie mam zdania. Gówno widać a nie kolor Łajno...znaczy się chciałam powiedzieć Zobaczę w sobotę na własne gały to się wypowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.12.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Hehe - okna fajne, ale trochu słabo widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.12.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dałam przed chwilą własnoręcznie zrobione fotki Co prawda szał ciał to nie jest... ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.12.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.12.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 madmegs, spóźniłam się... Gratuluję SSP Trochę się zgapiłam, ale juz nadrabiam zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Bardzo fajny ten szary kolor - widać, że szary a nie brudny, ale nie za ciemny - świetny wybór. Moi sąsiedzi mają podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 M. przepraszam,że nie pisałam,ale czas,czas nas pogania Czasami wpadałam przeczytać co u Was słychać i gnałam dalej,poza tym tydzień pod znakiem goszczenia teściowej . Niemniej jednak GRATULUJĘ SSP http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/2b335056f706c852cb28ec9f856f7673.jpg Okna ładne,przecudnie szare i najważniejsze,że podobają się Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 madmegs, spóźniłam się... Gratuluję SSP Trochę się zgapiłam, ale juz nadrabiam zaległości. Dziękuję za gratki Bardzo fajny ten szary kolor - widać, że szary a nie brudny, ale nie za ciemny - świetny wybór. Moi sąsiedzi mają podobny Dzięki Mnie też się podoba Sąsiedzi widać też "szaro szajbnięci..." M. przepraszam,że nie pisałam,ale czas,czas nas pogania Czasami wpadałam przeczytać co u Was słychać i gnałam dalej,poza tym tydzień pod znakiem goszczenia teściowej . Niemniej jednak GRATULUJĘ SSP Okna ładne,przecudnie szare i najważniejsze,że podobają się Tobie Wiem jak to jest z czasem Pędzi tak, że nic tylko na Wielką Pardubicką go posłać Pod znakiem goszczenia teściowej... - cokolwiek to znaczy Dzięki za gratulacje I za szampitjora Ty wiesz, co lubię :lol: "przecudnie szare..." - oh yeah!!! Pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale romantycznie dziś u Ciebie w dzienniku Brawo, tyle lat razem... My z mężem znamy się prawie 15 lat, aż trudno w to uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ale ten czas za...suwa nie? Zawsze mówię ( o sobie ): Cóż z tego że kadłub przywiędły skoro dusza wciąż młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 I tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 hyhy, dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts