madmegs 22.01.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 nooo, jeszcze nie Pieczątka zdobyta , wniosek złożony , ale zobaczymy jeszcze co na to Energetyka i ile kary umownej nam przyper...dzielą.... Miesiąc po terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.01.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 I co z energetyką wyszło ? My numer odebraliśmy,ale do energetyki spóźniliśmy się,spróbujemy w piątek(kolejny) Lecę do innych i muszę zajrzeć do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.01.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witaj Magda w ten zimny dzionek,choć teraz u mnie temp -3,4,ale czujki od kilku godzin na słońcu,jak słońce zniknie,to przekonam się co bedzie . A Ty jak zwykle zajęta,znajdź chwilę i napisz co tam w ZE W końcu udało mi się założyć wątek o moim ogródku http://forum.muratordom.pl/post3975914.htm#3975914 Czekam na wszelkie uwagi i komentarze Trzymaj się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.01.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cze Asia W ogrodowym watku jak juz na pewno widzialas , rozpanoszylam sie Odmiany roz Ci przygotuje, tylko pozniej. ZE na razie milczy upiornie ... na razie mam zalamke, bo finanse mi runely, bank sie wsciekl i wogole jest generalnie do doopy Do tego jeszcze ten ruski 20 stopniowy mroz. Pogielo calkiem te pogode ide stad bo mam fatalny nastroj, a nie chce innych dolowac sorry za literowki ale ALT mi cos wywala poszukujac swiatelka w tunelu, pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Głowa do góry,to co za dół . ZE się odezwie i będzie ok,rosyjsko-syberyjskie mrozy od wczoraj dały sobie spokój. A guldeny to rzecz nabyta raz są raz ich nie ma( takich momentów jest najwięcej ) Ja w poniedziałek też byłam wpłacić zaliczkę na ogrodzenie. Cholera czemu wszystko takie drogie . Ale będzie dobrze,na pewno. A na Twoje panoszenie się w wątku o ogrodzie bardzo liczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.01.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dzieki za slowa pociechy kochana Bo ja normalnie mam doła jak row marianski A u nas dzisiaj -20 stopni bylo rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 U nas było-10 ,Tylko śnieg pada znowu od samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.01.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 powiem ci wiersz o zimie: zima... zima.... spier...alaj! koniec wiersza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.01.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tak trzeba tą zimę potraktować,krótko i rzeczowo w tamtym roku czytałam gdzieś opowiadanie zimowe o gosciu w górach,tak się uśmiałam,że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 powiem ci wiersz o zimie: zima... zima.... spier...alaj! koniec wiersza. Wow, jestem pod wrażeniem. Myślę, że wiersz nadaje się na jakiś konkurs. Tyle przemysleń w nim... I popieram tezę w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.01.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nooo... ale nie moge tego arcydziela zglosic na zaden konkurs, bo nie ja jestem jego autorka Zaslyszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a to pech... nagroda gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.01.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Zajrzyj tu http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-dziennika,t164232-240.htm i co spodobały się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.01.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 bossssskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 powiem ci wiersz o zimie: zima... zima.... spier...alaj! koniec wiersza. Wow, jestem pod wrażeniem. Myślę, że wiersz nadaje się na jakiś konkurs. Tyle przemysleń w nim... I popieram tezę w 100% Że ja wcześniej nie znalazłam tego forum to nie wiem jak to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.01.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witaj Aniamar fajny masz avatar O! i z nickiem się rymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witaj Aniamar fajny masz avatar O! i z nickiem się rymuje Dzięki, przynajmniej motywuje, aby w końcu zamieszkać w czymś większym, bo przypomina nasze mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.01.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 rozumiem, ze małe to mieszkanie, a nie okrągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 rozumiem, ze małe to mieszkanie, a nie okrągłe Oj małe, małe. Ja się już nie mieszczę w nim. Myśl o domku jeszcze bardziej kurczy moje mieszkanko, czasami to aż się boje o nim myśleć, bo kiedyś mogę się nie zmieścić do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.01.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 nie wiem jak to jest ale powierzchnia użytkowa lokali mieszkalnych wszelakich skurczy się odwrotnie proporcjonalnie do stażu zamieszkania... To chyba przez ten cholerny dobrobyt Społeczeństwo z nas konsumpcyjno-gromadzące Z ciekawości - ile metrów na łebka Ci obecnie przypada? Jeśli wolno zapytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts