aniamar 30.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Chyba tak. My ludziska lubimy gromadzić i zbyt szybko przyzwyczajamy się do rzeczy, które kupujemy. Im więcej mamy tym lepszy odczuwamy komfort. Na trzy głowy 27 m2, czyli na głowę aż 9. To mój salon ma w domu więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.01.2010 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Zdradzę Ci tajemnicę. Jak się wprowadzisz do domu, to będziesz jego wielkość odczuwała co najmniej podwójnie Ja tak miałam... Jakbym się z domu 200 m2 do mieszkania 70 m2 przeprowadziła, to umarłabym od klaustrofobii i braku tlenu Ale opatrzność czuwa nad głupimi i nie zdążyliśmy wyremontować mieszkania i na kilka miesięcy musieliśmy zamieszkać w kawalerce jakieś 24 m2. Pokój ze ślepą wnęką kuchenną. Całe szczęście, że była łazienka ZA drzwiami. Bo byśmy się pozabijali. A mieszkaliśmy tam z założenia tylko tymczasowo, mając przy sobie tylko graty niezbędnego użytku. Za to, jak już się wyprowadziliśmy do swojego mieszkania, porzuciwszy te 6 m2 przypadające na każdy łeb (oczywiście z kadłubem ), to czuliśmy się jak na dworskich salonach , ach! ta przestrzeń , jezu! ile miejsca , rany! ile prywatności! Tak więc wytrwałości w małym i jak najszybszego zamieszkania w tym swoim ARCYDUŻYM Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.02.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć , jeśli tu jeszcze kto zagląda... Wpadam tylko się przywitać i niestety muszę spadać Dżizas! jak wrócę, będę miala tyle zaległości do nadrobienia na FM buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć , jeśli tu jeszcze kto zagląda... Wpadam tylko się przywitać i niestety muszę spadać Dżizas! jak wrócę, będę miala tyle zaległości do nadrobienia na FM buziaki M. obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.02.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Anuśka, nie zlość się na mnie PŁOSZĘĘĘĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.02.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Oj będziesz się moja droga gimnastykować jak już wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.02.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 cały czas trenuję, by być na to przygotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.02.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Złapałam Cię czy już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.02.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Złapałaś cześć Asia jak sie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Nie wiem za co, ale trzymam http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.02.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 dzięki uchylę rąbka tajemnicy... Wiąże się z wynalazkiem niejakiego J.W. Swan'a buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.02.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Coraz lepiej Im więcej widzę ziemi bez śniegu i lodu,tym większa we mnie wiara na szybką wiosnę . W końcu rozpoczełam polowania na allegro na materiały Boszeeeeeeeeee jak mi tego brakowało . A Ty znowu gdzie się wybierasz ? Jak spotkasz Karola to pozdrów go ode mnie . Bo chyba wybierasz się na Wyspę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 co to za tajemnica a) jedziesz do domu wkręcać żarówki b) jedziesz kupić coś do Skrzata,coś wypasionego i wyczesanie szarego zwiazanego z elektryką c) a kto Cię wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.02.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 dzięki uchylę rąbka tajemnicy... Wiąże się z wynalazkiem niejakiego J.W. Swan'a buziaki prund do żarówki ci podłączą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.02.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Coraz lepiej Im więcej widzę ziemi bez śniegu i lodu,tym większa we mnie wiara na szybką wiosnę . W końcu rozpoczełam polowania na allegro na materiały Boszeeeeeeeeee jak mi tego brakowało .: Buhahhaa, mnie tez brakuje tych budowlanych zakupów... tfu tfu psia doopa, obyśmy tego w złą godzinę nie wymówiły Może u Ciebie nadzieja na wiosnę jest - u nas KURNA sypie białe goowno i mróz ciągle trzyma. Zamrażarkę mam trzeci miesiąc na balkonie A Ty znowu gdzie się wybierasz ? Jak spotkasz Karola to pozdrów go ode mnie . Bo chyba wybierasz się na Wyspę :roll wróżka, czy jak? A co do Karolka, to ja się jednak w takim towarzystwie nie obracam... Chociaż w zeszlym roku mijała mnie w uliczce kareta, czy kolaska, nie znam się z insygniami rodziny królewskiej. Fajnie to wyglądało: motor i dwa auta ochrony i czarna kareta z dwoma koniami w środku. W centrum współczesnego Londynu pewnie jakaś pokazówka była... Ale jak spotkam Georga Michaela to go mogę pozdrowić. Ze dwa lata temu miał koncert w knajpie w której siedziałam Albo któregoś dalekiego kuzyna afrykańskiej księzniczki pracującego na kasie w Tesco Express na Westminster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.02.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 [ Ale jak spotkam Georga Michaela to go mogę pozdrowić. Ze dwa lata temu miał koncert w knajpie w której siedziałam Albo któregoś dalekiego kuzyna afrykańskiej księzniczki pracującego na kasie w Tesco Express na Westminster fiu,fiu DLACZEGO MNIE TAM NIE BYŁO gdzie ja się kurna obracałam wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.02.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 co to za tajemnica a) jedziesz do domu wkręcać żarówki b) jedziesz kupić coś do Skrzata,coś wypasionego i wyczesanie szarego zwiazanego z elektryką c) a kto Cię wie o co chodzi w zasadzie wszytkie odpowiedzi sa prawidlowe... a) sopelkiewicz jedzie, ja nie mogę bom wyjechana zdeczka b) szklana kule chyba masz, szaro-stalowa lampę se upatrzyłam, ale kupować jeszcze nie kupuję, najpierw trzeba "uszparować" c) no właśnie ... sama nie wiem kto mnie tam wie ... prund do żarówki ci podłączą??: trafiłas w samo sedno! Ale ciiiiiiiiiiiiiiii, bo zapeszymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 prund do żarówki ci podłączą??: trafiłas w samo sedno! Ale ciiiiiiiiiiiiiiii, bo zapeszymy... milczę jak grób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.02.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mówisz,żem wróżka ,w takim razie w drodze powrotnej zachaczę o Totka A nóż mówią,że głupi ma zawsze szczęście Końcówki przysłowia nie dopowiem,bo czar pryśnie Cieszę się,że w końcu w Twojego Skrzata zostanie wtłoczona siła,energia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.02.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 jak podłączą to będzie moooże takie: (nie w jednym pomieszczeniu wszystkie OFKORS ) http://www.achillecastiglioni.it/i/f/id-23a.jpg http://www.furnituredesign24.com/wallpaper/lamps/bent-krogh-lamp-design_s.jpg http://www.scandinaviandesign.com/louispoulsen/0509/400/collage31.jpg http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/laluna_fiber_optic_chandeli.jpg http://2.bp.blogspot.com/_JoDJ-ZVB6Qg/SFXLqe6VVbI/AAAAAAAAEMA/JJegJwfm3oc/s320/ylighting_2003_10806786%26pageid%3Dmoi-randomlightwhite.jpg a to cudo Jeffa Millera kładzie mnie na kolana http://www.leblogdeco.fr/wp-content/2008/06/ethalamp-jeff-miller.jpg jak nie podłączą: http://calistaaa.files.wordpress.com/2009/05/lamp-set-sergio-silva-oyule.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts