Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania - a propos komina, co o niego pytałaś - to tym robiliśmy -

http://www.farbykabe.pl/?pid=40&cid=31&prid=95

kolor 244 albo 245 :roll: Chyba 244, bo drobniejszy ... tak, Chciałam najpierw 245 bo ma fajne białe kamyczki ale potem stwierdziłam że mi te kamyczki i tak sadzą zajdą tu i ówdzie.. :evil:

Do tego grunt Kabe kolor oni dobierają odpowiedni do Marmuritu. Szary taki... 8)

Efekt końcowy taki:

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/t/8/7/5/44504508_d.jpg

Te ciemniejsze plamy to nie żadna wada tynku, tylko cień przez drzewa rzucany. :D

Mam nadzieję, że pomagłam. .. I przepraszam, ze musiałaś tyle czekać :oops: :oops: Normalnie nie wyrabiam się na żadnym froncie :o na tyłach też nie :wink:

pozdrawiam cieplutko :) i spadam na jakiś czas :( Nie chcem ale muszem :cry: :wink:

M.[/url]

Ania, Magda, Asia - dzięki dziewczyny :D

Dzizas, jestem strasznie zadowolona, że już jeden garb na plecach mniej. :D powiem wam, że obiektywnie oceniajac nasza najjaśniejsza Pradownię, to oprócz tego że starsznie pazerna na kasę jest i niecierpliwa :-? , to musze przyznać, ze sprawnie im wszytko poszło, panie i panowie w biurze okazali się sprawnymi urzędasami i przyczepić się nie można. (mówię o ostatecznej fazie negocjacji) Nawet należałoby pochwalić. Co niniejszym, aczkolwiek niechętnie 8) :wink: , czynię :lol: