Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olgusieniunieczka (mam nadzieję, ze się nie kropnęłam w nicku ; ) )

- witaj i dzięki za arcymiłe słowa, normalnie się rumienię :oops: Co do okien to napiszę Ci na priva jak tylko obczaję gdzie on jest. Nowy system muratora mnie ogłuszył. Ja blondynka jestem... Technika mnie generalnie dobija walkowerem ; )

Magdusia Żyrafa 8) -

co nas nie zabije to nas ponoć wzmocni. Tylko ta maksymatrzyma mnie przy życiu ; )

Kamlotek, Aniahubi -

to nie zagadka, to cytat z mojej ukochanej "Seksmisji" :) Parę perełek tam jeszcze było ;)

Dzięki dziewczyny że jesteście. Bardzo juz tęsknię.... Aśka - nareszcie dorobiłaś się avatara :D Gratki : D Czy to sa motylki? Bo rozdzielczość w nowym FM coś słaba ... Mam nadzieję, że to takie wiosenne albo te w brzuchu ... Z miłości : )

Małgoś - żyję, żyję, ale co to qrna za życie? :evil: Jak tak będę zapier...alać to nic tylko komin mnie czeka... Fotki mam gdzies na twardym, jak się ogarnę to Ci kochana poślę. Muszę Ci zdradzić że PIKNIE te nasze blond główki na szarym tle wyszły : D

Malka - moja miła : ) , zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości : D Nawet nie wiesz, jak mi miło a jednocześnie głupio kiedy znikam z FM (bo nie wyrabiam czasowo) a ludziska przekochane pytają: żyyyjeeeesz???

To krzyczę z opóźnieniem i z dala: żyję i przepraszam. A, uwierz mi, chciałabym każdą tu czepiającą się mojej nieobecności cholerę :wink: uściskać, ucałować, ba! - do piersi nawet przytulić :lol:

nb. coś tam pyskowałaś ; ) że "tu się gada" ponoć. Ano gadajcie sobie do woli dziołszki : D Jak będę mogła to dołączę.

Teraz spadam :( za kilka godzin wstaję do roboty. I uwierzcie - naprawdę niechętnie...

Nadal Wasza, nadal zagoniona. Nadal do roboty : (

Edytowane przez madmegs

Małgoś - żyję, żyję, ale co to qrna za życie? :evil: Jak tak będę zapier...alać to nic tylko komin mnie czeka... Fotki mam gdzies na twardym, jak się ogarnę to Ci kochana poślę. Muszę Ci zdradzić że PIKNIE te nasze blond główki na szarym tle wyszły : D

Ci powiem, ze to mnie wlasnie nurtuje... Wracaj szybko, bo tesknimy.

Olgusieniunieczka (mam nadzieję, ze się nie kropnęłam w nicku ; ) )

- witaj i dzięki za arcymiłe słowa, normalnie się rumienię :oops: Co do okien to napiszę Ci na priva jak tylko obczaję gdzie on jest. Nowy system muratora mnie ogłuszył. Ja blondynka jestem... Technika mnie generalnie dobija walkowerem ; )

z niecierpliwością czekam na stan odgłuszenia :)

no to dajemy. Co prawda u Małgoś zaraz jest impra 8) ale ja mogę na dwa fronty ;) Dobrego wina i dobrego towarzystwa nigdy nie za wiele :D

http://imgtn2.ask.com/ts?t=7427995494070851059&pid=23184&ppid=22

Edytowane przez madmegs