malgos2 09.04.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Przynajmniej wiemy, ze zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Przynajmniej wiemy, ze zyje. zawsze największym przejawem miłości moich przyjaciół był tekst 'żyjesz?" Do dziś mnie rozczula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.04.2010 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Olgusieniunieczka (mam nadzieję, ze się nie kropnęłam w nicku ; ) ) - witaj i dzięki za arcymiłe słowa, normalnie się rumienię Co do okien to napiszę Ci na priva jak tylko obczaję gdzie on jest. Nowy system muratora mnie ogłuszył. Ja blondynka jestem... Technika mnie generalnie dobija walkowerem ; ) Magdusia Żyrafa - co nas nie zabije to nas ponoć wzmocni. Tylko ta maksymatrzyma mnie przy życiu ; ) Kamlotek, Aniahubi - to nie zagadka, to cytat z mojej ukochanej "Seksmisji" Parę perełek tam jeszcze było Dzięki dziewczyny że jesteście. Bardzo juz tęsknię.... Aśka - nareszcie dorobiłaś się avatara Gratki : D Czy to sa motylki? Bo rozdzielczość w nowym FM coś słaba ... Mam nadzieję, że to takie wiosenne albo te w brzuchu ... Z miłości : ) Małgoś - żyję, żyję, ale co to qrna za życie? Jak tak będę zapier...alać to nic tylko komin mnie czeka... Fotki mam gdzies na twardym, jak się ogarnę to Ci kochana poślę. Muszę Ci zdradzić że PIKNIE te nasze blond główki na szarym tle wyszły : D Malka - moja miła : ) , zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości : D Nawet nie wiesz, jak mi miło a jednocześnie głupio kiedy znikam z FM (bo nie wyrabiam czasowo) a ludziska przekochane pytają: żyyyjeeeesz??? To krzyczę z opóźnieniem i z dala: żyję i przepraszam. A, uwierz mi, chciałabym każdą tu czepiającą się mojej nieobecności cholerę uściskać, ucałować, ba! - do piersi nawet przytulić nb. coś tam pyskowałaś ; ) że "tu się gada" ponoć. Ano gadajcie sobie do woli dziołszki : D Jak będę mogła to dołączę. Teraz spadam za kilka godzin wstaję do roboty. I uwierzcie - naprawdę niechętnie... Nadal Wasza, nadal zagoniona. Nadal do roboty : ( Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Małgoś - żyję, żyję, ale co to qrna za życie? Jak tak będę zapier...alać to nic tylko komin mnie czeka... Fotki mam gdzies na twardym, jak się ogarnę to Ci kochana poślę. Muszę Ci zdradzić że PIKNIE te nasze blond główki na szarym tle wyszły : D Ci powiem, ze to mnie wlasnie nurtuje... Wracaj szybko, bo tesknimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.04.2010 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Co cię nurtuje? mój prywatny komin czy foty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Co cię nurtuje? mój prywatny komin czy foty ? Foty oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.04.2010 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 poślę pierwszym expresem wiesz co? Poślij mi smsa z mailem normalnym to będzie szybciej. Bo za badanie forum to się nie wezmę wcześniej jak w maju... A może i w czerwcu bo już mam termin umówiony na 27 maja, więc znowu udupiona będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.04.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Olgusieniunieczka (mam nadzieję, ze się nie kropnęłam w nicku ; ) ) - witaj i dzięki za arcymiłe słowa, normalnie się rumienię Co do okien to napiszę Ci na priva jak tylko obczaję gdzie on jest. Nowy system muratora mnie ogłuszył. Ja blondynka jestem... Technika mnie generalnie dobija walkowerem ; ) z niecierpliwością czekam na stan odgłuszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 hyhy, właśnie macam się z FM Ciekawe kto pierwszy "dojdzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 aku-ku:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Małgoś mówisz, że właśnie masz orgazm? Bo ja jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 aku-ku:D;) chowasz się za winklem? Wyjdź z ukrycia Mam jakieś dwie luźne godzinki, imprezkę można by było zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 jak impreza,to już jestem;)http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Strawberry%2520Fields.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 próbuję na nowym fm wykumać gdzie są pochowane te wszystkie porady, wszelkie forumowe skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Małgoś mówisz, że właśnie masz orgazm? Bo ja jeszcze nie Nowe forum jest faaaaajne. Oproznij sobie skrzynke privowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nowe forum jest faaaaajne. Oproznij sobie skrzynke privowa. A gdzie ją znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A gdzie ją znajdę Obok swojego nicka masz "Twoje wiadomosci" - jak w to klikniesz pokazuje sie "skrzynka odbiorcza". Magda, dostalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Małgoś, dostałam I posłałam co trzeba. 4 yours eyes (i uwidocznionych) only Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) jak impreza,to już jestem;) http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Strawberry%2520Fields.jpg no to dajemy. Co prawda u Małgoś zaraz jest impra ale ja mogę na dwa fronty Dobrego wina i dobrego towarzystwa nigdy nie za wiele http://imgtn2.ask.com/ts?t=7427995494070851059&pid=23184&ppid=22 Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts