kamlotek 14.04.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Małgoś, dostałam I posłałam co trzeba. 4 yours eyes (i uwidocznionych) only hm:rolleyes: ciekawe co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no to dajemy. Co prawda u Małgoś zaraz jest impra ale ja mogę na dwa fronty Dobrego wina i dobrego towarzystwa nigdy nie za wiele http://imgtn2.ask.com/ts?t=7427995494070851059&pid=23184&ppid=22 muszę jeszcze popracować nad tym nowym fm, bo nie wszystkie zdjęcia mi wchodzą,część z nich pojawia się jako wkurzający krzeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Piekneeeeeeeeee foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Piekneeeeeeeeee foty. proszę się nade mną nie znęcać jeśli to są zdjęcia budowlane,to ja też chcę zobaczyć. Ale strasznie muli mi się net:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.04.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 proszę się nade mną nie znęcać jeśli to są zdjęcia budowlane,to ja też chcę zobaczyć. Ale strasznie muli mi się net:jawdrop: Jak to powiedziec? Sa i nie sa... Jest tam beton, ale jestesmy tam tez my, wiec... Szlaban na pokazywanie publiczne. Ale zapraszam do KRK na macanie betonowej posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 proszę się nade mną nie znęcać jeśli to są zdjęcia budowlane,to ja też chcę zobaczyć. Ale strasznie muli mi się net:jawdrop: No ...jakby Ci to powiedzieć. Zdjęcia budowlane specjalnie nie są... Z budowlanych...to tylko słowa czasem padały. Głównie z moich ust Ale skoro Małgoś Cię zaprasza na macanie, to ja bym na Twoim miejscu się nie wahała Uwierz mi, warto. Jest co zobaczyć i co powspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A wogóle Asia, to kiedy ty dziewczyno te posadzki zrobiłaś? No i jakie i za ile, i tak dalej, opowiadaj ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jak to powiedziec? Sa i nie sa... Jest tam beton, ale jestesmy tam tez my, wiec... Szlaban na pokazywanie publiczne. Ale zapraszam do KRK na macanie betonowej posadzki. Małgosia z chęcią największą już dziś byłabym u Ciebie,aby osobiście wymacać te piękne betony:D. Uważaj tylko ,jak będzie zbyt dużo chętnych na ich macanie,to kto wie;) co z nich zostanie:D. Na razie nic nie zapowiada,abym w tym roku była w tamtych stronach, w lato standartowo morze,a ja już tak długo tęsknię za górami:(. Ale o zaproszeniu ,nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No ...jakby Ci to powiedzieć. Zdjęcia budowlane specjalnie nie są... Z budowlanych...to tylko słowa czasem padały. Głównie z moich ust Ale skoro Małgoś Cię zaprasza na macanie, to ja bym na Twoim miejscu się nie wahała Uwierz mi, warto. Jest co zobaczyć i co powspominać Rozumiem,rozumiem,przecież ja wszystko rozumiem;) Wierzę Ci,że macanie tych szarych cudności jest niezapomnianym przeżyciem,ale na razie muszę to odłożyć, z zaproszenia ogromnie się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 A wogóle Asia, to kiedy ty dziewczyno te posadzki zrobiłaś? No i jakie i za ile, i tak dalej, opowiadaj ze szczegółami Posadzki wylewane były od 5-8 .04. Wcześniej był hydraulik który rozłożył wszędzie podłogówkę,popoprawiał hydraulikę przez nas schrzanioną, podokładał kilka rzeczy. Potem weszła nasza stara ekipa i wylała wylewki. Koszt wylewek to 3 palety cementu,90 kratek do wzmocnienia wylewek, chyba murplast i łódka drobniutkiego żwirku. Cena materiałów to ok 3.400,a robocizna to 2.250, czyli razem 5.650. Muszę znależź czas i poprawić zdjęcia z podłogówką w dzienniku,nadomiar złego zostawiliśmy aparat w Skrzacie i nie mam zdjęć wylewek i części płotu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Małgosia z chęcią największą już dziś byłabym u Ciebie,aby osobiście wymacać te piękne betony:D. Uważaj tylko ,jak będzie zbyt dużo chętnych na ich macanie,to kto wie;) co z nich zostanie:D. Na razie nic nie zapowiada,abym w tym roku była w tamtych stronach, w lato standartowo morze,a ja już tak długo tęsknię za górami:(. Ale o zaproszeniu ,nie zapomnę Nie takie macanie beton przezyl, nie martw sie. Zapraszam w kazdej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Czy ktoś widział daną inwestorkę tego wątku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 25.04.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Obiecała pojawić się w maju:yes: no to czekamy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.04.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Cześ madmegs :rolleyes: powiem tak: dom jak dom, ale pisać to Ty potrafisz dziewczyno rewelacyjnie:yes: Tym samy informuję, że się wpraszam do komentarzy, do dziennika i sharey shayby;) Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.04.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 cze dziołuszki o kurcze Mam dwie żyrafy - Magdy Rodzina jesteście, czy jak? tak czy siak, witam serdecznie Jak mówiłam, odrobiona już prawie jestem, po weekendzie majowym, mam nadzieję, ze wieczory będą moje i Wasze Do tej pory róbta tu co chceta jak macie ochota Buziaki tymczasem wiosenne i cieplutkie M. PS Jaka ja jestem stęskniona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.04.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Wróciłaś :wiggle:! My też jesteśmy stęsknione za Tobą i to jak;). Lecę do dziennika zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.04.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Gdzie lecisz Dżołanna? W dzienniku nic nie ma. Na budowie byłam wiosna tylko raz róże przekopać. Poza tym budowlanie zero. Daj mi jeszcze kilka dni, a się ode mnie nie opędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 29.04.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 no, trzmamy za słowo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Oby to nie były obiecanki-cacanki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts