rasia 11.05.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Siorbię co leją, bo już po północy;) Ogórki zakiszę W ciąży nie jestem - zachciewajek nie miewam, a płaszczyk i czapeczka jeszcze sobie powisi, bo ja tu jeszcze sobie posiedzę........ w milczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 A czemu w milczeniu? Gadac ze mna nie chcesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Z Tobą - zawsze!!! Ale wolę na żywca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Z Tobą - zawsze!!! Ale wolę na żywca:D A ja wole na Paulanera. To kiedy sie widzimy??? Moze wpadniesz do Suchej na wystep P. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 A ja wole na Paulanera. To kiedy sie widzimy??? Moze wpadniesz do Suchej na wystep P. ? Kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Kiedy??? Jesli wszystko wyjdzie i przyleci to 5.06. No chyba, ze cos sie obsunie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Może kiedyś w końcu zgram się z innymi ,którzy mają czas na pogaduchy przy napitku serwowanym przez M. . Sorki M.,ale wczoraj spędziłam czas na szukaniu wełny w rozsądnej cenie wraz z małżem;). Znów była jazda o grubość ocieplenia poddasza i jaką wełnę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 12.05.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja niestety wczoraj musiałam zająć się moim mężem, bo dopadła go tak potworna jelitówka, że był panem absolutnym w łazience, wziął kibel w posiadanie niepodzielne:cool:a dzisiaj siadam sobie ze śniadankiem na które mam ser złocisty LAZUR, do kompa, a tam wczoraj taka uczta serowa:pcudze chwalicie, swego nie znacieoto pyszności którymi się zajadamjak ktoś nie zna - polecam http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/Sery-twarde-i-plesniowe/Ser-plesniowy-Lazur-Zlocisty-56199-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.05.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Cześć wszystkim, no ja niestety też się rzadko załapuję na wieczorne uczty Jutro będę miała wolny wieczór, może się uda? Serki lubię, a i owszem, nasze polskie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 cześć nocne marki, serojady, pijaczki, pielęgniarki i skowronki Wpadłam posprzątać po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) A tak wogóle to: Martuśka - jak sie wyspisz to se profilaktycznie pampersika załóż Przyda sie przy stronie drugiej Małgos - TWÓJ P. będzie występował w Suchej? Rasia, nawet nie wiesz jak się ciesze że nie jesteś w ciąży Ostatnio wśród znajomych wysyp taki że nie ma z kim pić Madzia - Żyrafa - lubię pleśniaki ale nie tak z rańca i nie saute Rano to ja ewentualnie croissancik z dżemerem albo owsianka A co twojego chłopa - po cos ty mu tam w tym kiblu była potrzebna? Głowę trzymać czy jak? Edytowane 12 Maja 2010 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Kamlotku - rozumiem, może i lokata jestem ale przegrałam w konkurencji z wełną Dobrze ze zawsze istnieja jakies "następne razy" Nelluś - sarkazm słyszę, czy szczery żal? Anusia(hubi) - hejka Szkoda, że nie zdażyłaś, jutro czyli dzisiaj nie będzie nic, służba mnie wzywa. I nie Józefinę z kuchni, czy Bronka ze stajni mam na myśli Wróce w przyszłym tygodniu. Jak mnie Rasine komary nie zjedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) Całuję was mocno komu w drogę temu trampki z Grudziądza, albo bilet Spółki Intercity Miejcie się (musiałam się podzielić na części bo mi FM pyskuje, że zbyt intensywna mam mimikę twarzy ) Edytowane 12 Maja 2010 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Małgos - TWÓJ P. będzie występował w Suchej? Nooo raz w Dzakarcie, raz w Santiago a raz w Suchej Beskidzkiej (nie mylic z Bieszczadzka ). Teraz zakumalam, ze sie zegnasz przez wyjazdem do stolycy. No wspolczuje, wspolczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A tak wogóle to: Martuśka - jak sie wyspisz to se profilaktycznie pampersika załóż Przyda sie przy stronie drugiej Dzieki za ostrzezenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.05.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Anusia(hubi) - hejka Szkoda, że nie zdażyłaś, jutro czyli dzisiaj nie będzie nic, służba mnie wzywa. I nie Józefinę z kuchni, czy Bronka ze stajni mam na myśli Wróce w przyszłym tygodniu. Jak mnie Rasine komary nie zjedzą Mam nadzieję, że komary cię nie pożrą i jeszcze nie jedno winko wypijemy (wirtualnie)... Udanej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Miłego i udanego pobytu nie wiem gdzie,ale coś tam chyba z Rasią związane,więc zapewne nudzić się nie bedziecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Miłego i udanego pobytu nie wiem gdzie,ale coś tam chyba z Rasią związane,więc zapewne nudzić się nie bedziecie;) Ojjjooojooojjjj! Nie będziemy... Będziemy cały czas latać z rakietką za komarami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.05.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A więc miłych lotów z rakietkami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.05.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts