madmegs 18.05.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 pewnie, serdecznie zapraszam wstawiłabym uśmiechniętą buźkę, ale przekroczyłam limit hyhy Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Moich też powoli zalewa... Wczoraj pojechali do BB do LM normalnie, ale już musieli wracać przez góry, bo drogę powrotną zalało... nooo...nieciekawie jest. U nas większość szkół zamknięta. Przynajmniej dziecka mają radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Widzę i czytam,że wypad się udał no to super. Akumulatorki podładowane na maxa;). Nawet woda dookoła nie przeszkadza;). Ale tak na serio,to współczuję, a Skrzata budujesz na uboczu,czy na drodze potoków i rzeczek? hej Kamlotku Wypad udał się wyśmienicie Gdyby nie ta powódź i niekończacy się deszcz byłoby super. Co do działki - nasza na szczęście stoi na zboczu, wiec co się wyleje to zaraz spłynie Zreszta nie ma obok zadnej rzeki na szczęście. Ale znajomi siedza na piętrze bo parter maja zalany , u teściowej piwnica całkiem zalana, a o tacie już mówiłam. Najgorzej dla nas to ta piwnica, bo małżonek ma tam większość swoich narzędzi elektrycznych, a dzieci rowery, rolki i takie tam.... A ja płyte ceramiczną... Chyba nam to zardzewieje Ale wejść się juz ratować dobytku nie da Przynajmniej co do płyty bede miała wymówke żeby sobie teraz indukcję kupić Nam poza tym cieknie sufit, ale troche tylko i odpukać w kuchni, gdzie są płytki na podłodze a nie drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nie dobrze:cry:, macie piękne widoki lub blisko do pięknych miejsc,ale życia w takim strachu na wiosnę wyleje czy nie wyleje,to współczuję . Zapowiadali deszcze do środy,a wczoraj zaczęli mówić ,że tak będzie do końca tygodnia. Jak zawsze podobała mi się Islandia,tak tego wulkanu mam już po dziurki w nosie,przez niego tylko deszcz i ziąb:mad: . Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 18.05.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja też zyczę aby jak najszybciej przestało padaćMamy rodzinę w Zabrzu a tam też deszcz potokami płynieTrzymaj się,jak patrzyłam na pogodę to juz ma padać coraz mniej a od czwratku słońce zaczyna wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witaj LenaM w moich skromnych progach dzięki za troskę i dobre słowo Nie omieszkam i ja do Ciebie zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.05.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Wpadłam z rewizytą Miło było Cię poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nie dobrze:cry:, macie piękne widoki lub blisko do pięknych miejsc,ale życia w takim strachu na wiosnę wyleje czy nie wyleje,to współczuję . Zapowiadali deszcze do środy,a wczoraj zaczęli mówić ,że tak będzie do końca tygodnia. Jak zawsze podobała mi się Islandia,tak tego wulkanu mam już po dziurki w nosie,przez niego tylko deszcz i ziąb:mad: . Trzymaj się Jak nie urok to sraczka Chwała bogu ze nie mamy trzęsień ziemi i szarańczy cześć Asia tutaj, wogóle Dziewczyno , musimy pogadać. jakie ja mam dylematy Złamałabym się juz i wzieła ten kredyt, ale nie mam weny ani siły na podejmowaniu decyzji w sprawie wnętrz. Czy to znak, ze dla mnie jeszcze za wcześnie? Wiesz, ja wiem co mi się podoba i jak mniej więcej chciałabym jak urzadzić dom, ale nie mam pomysłu i cierpliwości do wybierania tych wszystkich duperszwanców - baterii, cokolików, kamieni, złączek i cholera wie czego jeszcze. Jak Ty to robisz? Że Ci sie chce. I masz na to czas? Ja nie mam czasu czytac FM a co dopiero po sklepach jeździc czy w poszukiwaniach surfowac w sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Wpadłam z rewizytą Miło było Cię poznać. Witaj Becia To mnie było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 To nie za ciekawie. Mam nadzieję, że woda szybko opadnie... hej Ania No my też... Póki co opadają nam tylko ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hejka Madziu:) Miło Cie było znowu spotkać Szalona kobitka z Ciebie:) Ja też najadłam się tych andrutów jak szalona, ale są tego warte:D Andruty Markoci? Są, są grzechu warte i to jak! Ciebie tez było super znowu zobaczyć Ale jaka szalona? ;o Wyjątkowo grzeczna byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 18.05.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 A ja wpadłam się przywitać, bo jakoś tak w Rasi komentach wydałaś mi się ciekawą osobą I dziennik pobieżnie przeczytałam - miła lektura Domek pięknie się prezentuje w tym zarąbistym otoczeniu. Życzę wielu dobrych pomysłów jeśli chodzi o wnętrza - każdemu się wydaje, że nigdy nie przebrnie przez wykończeniówkę - mnie też.... No i trzymajcie się sucho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.05.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nie ma tak dobrze, po marketach budowlanych nie jeżdżę (brak czasu,zresztą po co na razie jeździć,jak się nie wie czego się szuka;),a poza tym nie są po drodze). Wszystko na razie opiera się na planach,a co dalej:confused:. Na razie mam nerw na speców od tynków i od wylewki ( Kamlot od dziś w domu) zaczął urlop,bardzo dłuuuuuuuuuugi urlop (emeryturę). Uwagę na wylewki zwrócił mu fach men od ocieplenia poddasza,że się kruszy,a po cholirę ja się pytam,on tak mocno tym swoim kopytem po wylewce jeździ? Chyba,żeby dodać mi kolejny powód do bezsennej nocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.05.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Jak nie urok to sraczka Chwała bogu ze nie mamy trzęsień ziemi i szarańczy ( Mów za siebie, hę, trzęsienia bywają, czasem te in minus, a czasem te hmmmmmm nooooo:oops::oops: A szarańcze to nieustannie...palonta się wszędzie i twierdzi ,ze dziubas go boli jak przestaje gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 file:///C:/DOCUME%7E1/Karol/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-3.png http://www.bankier.pl/static/att/63000/1991209_wino52.jpg Może ktoś ma ochotę,ja co prawda sączę cytrynówkę (pije się jak oranżadę,ale trzeba uważać,bo kosi;)). Dziś małż ma urodziny i spędza je w Skrzaciku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No to życzenia dla małża serdeczne i szybkiego wykończenia domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dziękuję, w jego imieniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Mazo - serdecznie witam u mnie Zawsze mam strasznego stresa jak ktoś mówi, że wydawałam się mu taka czy siaka... Bo co jak nie podołam? Pozwolisz zatem że tylko się zarumienię "D No i będę na przyszlość pamiętać, że jak się w gościach kłapie pyskiem, to można zostać usłyszanym... Dżołanna - na budowie faktycznie chyba lepiej niczegoo nie drapac ani skubać Juz dawno stwierdziłam, że szczęsliwi ci , któryz zyją w niewiedzy Kamlotowi gratki urodzinowo - emerytalne. Cholerny farciarz Oczy mi normalnie z zazdrości żółkną... Ale super, bo dopilnuje budowy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Maleczka - no prowdę gadocie, prowdę Żeby tylko tych "trzęsień hmmm" było jak więcej a całej reszty mniej? No dobra, szarańcza niech zostanie w składzie ustalonym - zło konieczne Megana - czeszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 19.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 no też dołaczę się do spóznionych juz życzeń dla mężadziewczyny, sama nie wiem co pisać , jesteś już tak daleko, że aż strach sie odezwać.u mnie nawet nie ma sufitu a wy o wylewkach tynkach i gładzi rozmawiacie.Dlatego pozostanie mi tylko czytać i ewentualnie o rady na kolejnych etapach pytać.nic to będę śledzić wątek i może jednak uda mi się wciubić trzy grosze - bo z natury gadatliwa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts