mazo 19.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Mazo - serdecznie witam u mnie Zawsze mam strasznego stresa jak ktoś mówi, że wydawałam się mu taka czy siaka... Bo co jak nie podołam? Pozwolisz zatem że tylko się zarumienię "D No i będę na przyszlość pamiętać, że jak się w gościach kłapie pyskiem, to można zostać usłyszanym... Nie no, fajnie piszesz po prostu, ale może jest strasznie wredna... chyba tak... :) Temu łatwo podołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 w końcu jesteś! Ja wczoraj prawie samotna byłam na fm . Czy to prawda,że przypilnuje fakt przypilnuje,ale rozmowy z wykonawcami,zamawianie materiałów, opieprzanie partaczy, to ja przez telefon. Bo zawsze jest gadka -zaczełaś to dokończ. Kamlot wchodzi w sytuacji kryzysowej,ostatecznej. Coś ma, pozostałości po pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.05.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 no też dołaczę się do spóznionych juz życzeń dla męża dziewczyny, sama nie wiem co pisać , jesteś już tak daleko, że aż strach sie odezwać. u mnie nawet nie ma sufitu a wy o wylewkach tynkach i gładzi rozmawiacie. Dlatego pozostanie mi tylko czytać i ewentualnie o rady na kolejnych etapach pytać. nic to będę śledzić wątek i może jednak uda mi się wciubić trzy grosze - bo z natury gadatliwa jestem. kto pyta nie błądzi,czasami jak za mało pyta i dopytuje się są ewentualne wpadki na budowie. Mówię tu o budowaniu,a nie o partaczeniu przez wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Nie no, fajnie piszesz po prostu, ale może jest strasznie wredna... chyba tak... :) Temu łatwo podołać juz Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 w końcu jesteś! Ja wczoraj prawie samotna byłam na fm . Czy to prawda,że przypilnuje fakt przypilnuje,ale rozmowy z wykonawcami,zamawianie materiałów, opieprzanie partaczy, to ja przez telefon. Bo zawsze jest gadka -zaczełaś to dokończ. Kamlot wchodzi w sytuacji kryzysowej,ostatecznej. Coś ma, pozostałości po pracy;) A nie mów mi Zaczęłas to skończ. wrrr.... jakbym nie zaczela to nikt by nie zaczął - nie masz tak? Szlagen mnie trafen i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 no też dołaczę się do spóznionych juz życzeń dla męża dziewczyny, sama nie wiem co pisać , jesteś już tak daleko, że aż strach sie odezwać. u mnie nawet nie ma sufitu a wy o wylewkach tynkach i gładzi rozmawiacie. Dlatego pozostanie mi tylko czytać i ewentualnie o rady na kolejnych etapach pytać. nic to będę śledzić wątek i może jednak uda mi się wciubić trzy grosze - bo z natury gadatliwa jestem. wścibiaj, wściubiaj czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 19.05.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 kto pyta nie błądzi,czasami jak za mało pyta i dopytuje się są ewentualne wpadki na budowie. Mówię tu o budowaniu,a nie o partaczeniu przez wykonawców no to będe was zarzucała całymi tonami pytań, ale dopiero jak mi majstry przyjdą na budowę, bo na razie zwiali i nie wiedomo kiedy wrócą. teoretycznie twierdzą, że nadlewka musi związać praktycznie mają jakąś elewacje do dokończenie i nie spieszy im się na tą budowę z wiszącym nad nią fatum - jak to majster stwierdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 A to sie zacznij przyzwyczajać. Szkoda nerwów. Nastaw sie że mają sto srok za ogon pochytanych i będą tak znikac od czasu do czasu Te typy tak maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 19.05.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 już na nieszczęście wiem o tymto nie pierwszy raz tak znikają bo niby to przerwa technologicznaale co tam, przynajmniej zawsze wracają i nigdy o zaliczkę nie proszą a i kierbud powiedział, że źle nie murująale dlaczego dobrze też nie?jak pech to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Obsobaczyłam chłopa tak, że poleciał na budowe pomierzyć....i ufff jest na styk 19 cm Znaczy że styropian 10 cm, jastrych 7 i 2 na płytki wejda Gwałtem moze ale wejda A nota bene w projekcie napisane jest 10 cm styropianu + 4,5 cm wylewka + 1,5 cm okładzina podłogowa... Ale co sie zdenerwowałam to moje czy ktoś mi może przypomniec dlaczego u diabła ja się chciałam budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.05.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 czy ktoś mi może przypomniec dlaczego u diabła ja się chciałam budować? bo;) czyli: lepiej się zużyć niż zardzewieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 lenaM - nie marudź. Mogłas trafić gorzej... jesli Ci sie wydawało że budowa to radosc i sielanka, to zdecydowanie jestes w błędzie To orka na ugorze i syzyfowe prace. Tyle że większość z nas jest nienormalna i im bardziej sie utyra, tym bardziej sie potem z efektu cieszy.... Ale spoko, ja tak tylko sobie gderam, bom wkurzona trochu. Uszy do góry ! BYDZIE dobrze, łaski nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 bo;) czyli: lepiej się zużyć niż zardzewieć... Asia... jestes NIEZASTĄPIONA!!!!! Calkiem o tym zapomnialam! BUZIAKI!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 A nie mów mi Zaczęłas to skończ. wrrr.... jakbym nie zaczela to nikt by nie zaczął - nie masz tak? Szlagen mnie trafen i tyle mam,oj mam:mad: ale zawsze wychodzę z założenia,że jak się powiedziało A to trzeba i Omegę wydukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 19.05.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 hejkaszaleć miałyście a tu nictylko moje wpisy a teraz informacja o wylewceu mnie w projekcie mamy 10cm styropianu w podłodze, ale chcemy uniknąć dużych strat ciepła więc postanowiliśmy nie oszczędzać na tym etapie, a tu ... i może jednak przyoszczędzimyodnośnie jastrychu (jak to mój slubny nazywa) mamy 7cm bo- standardowo to 5cm- my mamy 7cm bo planujemy podłogówkę a wtedy musi być 2cm wylewki więcejnie wiem dlaczego, to działka mojego ślubnego, ale wiem że ma być i już mam nadzieję, że ta informacja będzie pomocna dla was dziweczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 dzięki LenaM. Pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.05.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 widzisz Lena przypomniałaś mi,dlaczego mamy 7cm:yes:, bo mamy wszędzie podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 mam,oj mam:mad: ale zawsze wychodzę z założenia,że jak się powiedziało A to trzeba i Omegę wydukać wydukac... ja bym chciała arię wyśpiewac a nie dukać w pocie czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 19.05.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 no dobra teraz chciałm się zbratać z madmegs - moja działka też jest na glinie, nie mam jeszcze ziemi więc wszelkie kopanie dołków i innych takich - to wiesz co - nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.05.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 wszystko możliwe, nie zdziwię się jak będziesz nawet uwertury wykonywała;), widać po wpisach,że masz niespożytą siłę,a ja nie mogę się doczekać,kiedy zaczniesz swoją wykończeniówkę,aż nogami już przebieram:yes:. Wtedy dopiero oczy będę mi wychodziły na te wszelkie szarości i nie tylko:D. A już chciałam rozdziawę wstawić,ale się powstrzymałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts