madmegs 21.05.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 kurde, szkoda gratów, ale jak sama mówisz,dobrze,ze tylko tyle. Sie serio martwiłam jesuuu, no aż mi głupio Wiesz co, ja Ci na priva telefon mój pośle co? Będziesz miała nade mną stała kontrolę ,bo u teściowej basen mają i to raczej nie planowany a u nas właśnie tam gdzie jeszcze chwile temu była ulica....mamy rzekę.... Ałaaaa, współczuję. A tu znowu pada ps. i tak Ci skopię dupsko za to milczenie okejos, tylko jakie ładne buty załóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Mam jedne takie 10 cm szpilki z czubem, co to zanabyłam w jakimś akcie niepoczytalności , moga byc A ten telefonik to ja bardzo chetnie poznam, choc nie śmiałam proponować, tym razem moja wrodzona chęć kontrolowania wszystkiego i wszystkich,przegrała z równie genetycznie zaprogramowaną skromnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 25.05.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 posłałam Możesz już nie czuć się taka wewnętrznie rozdarta jak ta sosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Czołgiem Szalona! Zapracowanaś ostatnio strasznie, bo się za mało pojawiasz!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.05.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 No wlasnie, co to za znikanie, bez ciebie sa takie smuty na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.05.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Czołgiem Szalona! Zapracowanaś ostatnio strasznie, bo się za mało pojawiasz!:cool: A nie mów mi Służbowo mam taki Meksyk że nie pytaj. I bynajmniej nie mam na myśli pięknych plaż i drinków z Tequilą... Musze spadać. pa i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.05.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 No wlasnie, co to za znikanie, bez ciebie sa takie smuty na forum pojawiam się i znikam...i znikam... i znikam.... Mam jednak nadzieję, ze zostanie mi darowane? poza tym, tam od razu smuty... U naszych dziewczyn na pewno jest jak zwykle ubaw po pachy Żałuję tylko że chwilowo nie mogę pośmiać się z Wami... buziaki PS Przez Twoje andruty zrobiła mi się w pasie opona. Hmmm... pozytywna strona to taka, że jak się całkiem wykoleję to będę miała zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Jasne przez moje bogu ducha winne andruciki jakas opona?? Niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 31.05.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Nie nie, nie przez Twoje andruciki. Przez andruciki TWOJEGO przepisu, które produkowałam i pochłaniałam w ilościach przemysłowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a to na pewno przez te wzbogacacze ktore dolewalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 31.05.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 buhahahhahah Będziesz w środę u Nell? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Aleeeeeeeeeeeee fajnie, ze sie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Okaze sie, na razie jestem na liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.06.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Madzia, Madzia odbiór !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Chyba bez odbioru na razie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.06.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 odbiór odbiór Badam sytuacje powodziową, bo z tego co wiem to miedzy Nelli a mną wody miejscami jest już po pół koła na drodze podobno. może to tylko złośliwe plotki... Jak co się więcej dowiem to dam znać... tymczasem buziaki dziołszki I módlcie się o słońce bo nie zeżrę sama 2 kilo śledzi I takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.06.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Alleluja! Właśnie PRZESTAŁO padać Normalnie nader to rzadkie ostatnio zjawisko Jest nadzieja w nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ja nie mam amfibii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.06.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Weź to duże czarne Księciunia Twego Ślubnego Jedynego (Markocia - żeby nie było ) co w gerydżu stoi, a dasz radę. Mojemu woda sięga tylko do połowy kół No chyba że z Dworca Zachodniego chcesz jechać Ale spoko, coś na kształt słońca przez chmury się pokazuje, damy radę Zresztą to już taka nasza nowa świecka tradycja ze stolicy w powodzi na południe jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.06.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a to TY jesteś.ta szalona gaduła. kojarzyłam nicka ale nie kojarzyłam budowy. miło było poznac. pozdrawiam i pisz kobieto ten dziennik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts