markoto 03.06.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Megs super bylo cie spotkac znowu Masz super ksiecia a wlasciwie dwoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Heeeeeeeeeeej, dzieki za wszystko Szajbko Kochana i do zobaczenia w KRK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dzięki moja ty towarzyszko doli i niedoli Teraz musowo musimy spotykać się częściej, w końcu te 22 minuty do tego zobowiązują Co, nie? Dzięki!!! [ATTACH=CONFIG]12578[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 o rety,rety co ja mam powiedzieć, no tegooooooo lepiej było brew sobie rozwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 a to TY jesteś.ta szalona gaduła. kojarzyłam nicka ale nie kojarzyłam budowy. miło było poznac. pozdrawiam i pisz kobieto ten dziennik . Tak, to ja In the flash... buhahhahhaha Mnie tez było miło Cię poznać, jesteś fajną i ciepłą osobą I masz cudnie przyciętą grzywkę Co do dziennika - nie ma co pisać - w tym roku byłam może trzy razy na działce... jak nie zima to deszcz...sama wiesz. Za to chętnie udzielę Ci lekcji prowadzenia własnego dziennika Nie bądź wiśnia , daj na swój domeczek popatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Heeeeeeeeeeej, dzieki za wszystko Szajbko Kochana i do zobaczenia w KRK. To ja dzięki Małgos i WOGÓLE. I jasne że się u Ciebie zamelduję wkrótce. Nie mogę przeciez być taka niesymetryczna buziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dzięki moja ty towarzyszko doli i niedoli Teraz musowo musimy spotykać się częściej, w końcu te 22 minuty do tego zobowiązują Co, nie? Dzięki!!! [ATTACH=CONFIG]12578[/ATTACH] Nelluś -jeszcze raz dziękuję za zaproszenie. Jesteście arcycudni A 22 minuty - jak w pysk strzelił. czasem dłużej na swoją działkę jadę... jak są korki. Myślę że jak się już w końcu kiedyś zrobi ciepło i sucho to przyjadę z dziatwą na jakieś pogaduchy przy kawce, co? Zresztą młody już tęskni za twoim, pianinem hyhyhy A jak się udał festyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 (edytowane) o rety,rety co ja mam powiedzieć, no tegooooooo lepiej było brew sobie rozwalić zawsze mogę cię zrzucić ze schodów. Trzeba tylko poprosić Megs super bylo cie spotkac znowu Masz super ksiecia a wlasciwie dwoch Martuś, U 2 Z tym że u Ciebie jedno to Księżniczka Kiedyś wpadniemy z Księciuniem Młodszym na jakie zrękowiny, nie? No i co by najpierw oblookać pałac hyhy Edytowane 4 Czerwca 2010 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dzięki wszystkim za spotkanie, szkoda że niektórzy tak szybko uciekli od Nelli Ale lepiej ze choć chwilę się widzieliśmy niż wcale Małżon mój, nader słusznie stwierdził, że fajne wszystkie jesteśmy czarownice, tyle że okropne powsinogi Skomentował to tak: że też wam się chce... No chce Co nie? ;D Pozdrawiam wszystkich cieplutko i zmykam na troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Jak nam sie przestanie chciec to znaczy, ze... trzeba nas wywiezc do "Pod Aniolami" czy jak to tam bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 dokładnie Powiedziałam mu ze lepiej by nam się chciało za dużo niż za mało. Bo wtedy to już tylko włóczka i szydełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.06.2010 00:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 dobra, melduję posłusznie, że idę spać. Dziś dla odmiany poczytałam sobie trochę na FM, zamiast tylko kłapać bez opamiętania jadaczką i suszyć zęby po próżnicy Kurcze, ale mądra się czuję po przeczytaniu kilkunastu arcyciekawych wątków I co za dziwne uczucie tak czytać, podglądać i się nie ujawniać Muszę to robić częściej. IQ nakarmiony jak należy, to i nie marudzi wcale Gorzej ze zmarchami. Te mają uciechę, normalnie ścieżkę zdrowia sobie robią na mojej mordzie Ale nic to, spróbuję spacyfikować je jakim uczonym koenzymem W kremie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 zawsze mogę cię zrzucić ze schodów. Trzeba tylko poprosić eeeeeeee ,ale to była moja samokrytyka ..... A ślubnemu swemu,powiedz, ze jak bede taka stara jak On to tez mi się nie bedzie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.06.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 eee...tam, daj spokój z samokrytyką A ślubny mówi , że chciałabyś być taka stara jak on Bo nie wszystkim jest dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 a ja slyszalam ze byla jakies poprawiny w bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cześć szalona Wróciliśmy z wojaży śląsko-małopolskich, więc się do kompa dorwałam Super było się wreszcie zobaczyć, szkoda że tak późno przyjechaliście, a my tak szybko wyszliśmy ... Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 no nie mów,ze jeszcze odsypiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2010 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Gdy nie ma dzieci w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 07.06.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Malka, czy ja niedźwiedź jestem? Małgoś - nie no... aż tak wesoło nie jest... Po prostu wszystkich nas dopadła zaraza, zdychamy sobie w febrze i siódmych potach Wszystko po to by nie korzystać ze słońca, bo jeszcze nam taka zmiana atmosferyczna zaszkodzi... Tyle u nas, trudno, trzeba to przeżyć. Z ogłoszeń parafialnych: Kto chce zdjęcia autorstwa Rasi z parapetówki u Nelli, niech przyśle mi na priva swojego ludzkiego maila, bo przez FM to ja się nie podejmuję przesyłać tylu fotek Do Małgoś i Edzi już posłałam, Malka, Ania, Markocia, Nelka - Wy wszyscy zostaliście uwiecznieni - dajcie namiary, co? W sprawach budowy - dostałam ofertę kredytową i nie wiem co z nią zrobić.... Kompletnie na tych machlojach się nie znam i nie wiem czy to co mi proponują to jakaś szalona okazja jest, norma dla plebsu, czy naciąganie naiwniaczki.... Zna się ktoś na tych bankowych czary mary i pomógłby mi rozszyfrować zamiary banku? Tymczasem na wdechu i z daleka daje Wam buziaki Wasza, nieutulona w przymusowej antybiotykowej trzeźwości Szajba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 oj Ty moja biedusiu kuruj się słońce i reszta rodzinki tysz pragne zdjęć , jak żaba deszczu [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts