madmegs 07.06.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzięki Maleczka Foty posłałam, nie musisz już dłużej żabio pożądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 o dzieki Ci choć dziwnie mało ich...czyzby cenzura, o którą prosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 07.06.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 nie marudź. Na moim kompie Rasia zgrywała, było 17 sztuk. Dostałaś 15. Dwa wywaliłam: jedno z drzwiami bez lampy błyskowej - wyszło żółte jakieś cały urok szarej ścianie odebrało. Piewrsze było kompozycyjnie identyczne i doświetlone - to dostałaś. A drugie to mój łeb z tylnego profilu wypełniający cały kadr i czubek nosa wystający spoza kudłów. Średnio piękne. Ale jak bardzo chcesz mogę odzyskać z Kosza i Ci wysłać No. I proszę mi tu kalumnii na mnie podstępnie nie rzucać Ja i cenzura Weź Ty się napij albo co, bo Ci się głupie pomysły rodzą w łepetynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 masz racje...czas sie napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Co z tym kredytem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2010 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hi, hi... Ja też dostanę? Kuruj się dziołszka biegusiem, bo to nie zdrowo być tak długo trzeźwą Malka, Ty żabo jedna! Mało masz deszczu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 04:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 masz racje...czas sie napić nareszcie do rzeczy gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Co z tym kredytem? no właśnie nic Nie umiem rozszyfrować otrzymanych ofert... A co? Znasz się na tych bankowych czarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 04:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hi, hi... Ja też dostanę? Kuruj się dziołszka biegusiem, bo to nie zdrowo być tak długo trzeźwą Malka, Ty żabo jedna! Mało masz deszczu?! Święte słowa, siostro! Należy Ci się: http://barmani.net/public/styles/plik/arty/1231156495ist2_5655690_whisky.jpg Zdrówko z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2010 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no właśnie nic Nie umiem rozszyfrować otrzymanych ofert... A co? Znasz się na tych bankowych czarach? Z jakimi bankami gadałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2010 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Święte słowa, siostro! Należy Ci się: http://barmani.net/public/styles/plik/arty/1231156495ist2_5655690_whisky.jpg Zdrówko z rańca Gul, gul.... pyyyychota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 lucas, deutsche, bgż, wbk, millenium Ale ja wogóle nie rozumiem, jak te kredyty mają działać. Czemu oni mi robią symulację kwotową rat, skoro oprocentowanie jest np Wibor 3m-czny plus marża banku. Wibor, to przecież zmienny jest nie? Czyli co? Dziś mówią że rata tysiąc a jutro na przykład dwa? Albo oprocentowanie stałe - znaczy, że jak dziś powiedzą że rata na przykład 999,98 to za 30 lat, bez względu na inflację tez będzie 999,98 zł? Poza tym w jednym chcą ubezpieczenie na życie, w drugim nie, w jednym ubezpieczenie domu w drugim nie, w jednym liczą rzeczoznawcę ale mają mniejszą prowizję w drugim płacą za rzeczoznawcę ale prowizja wyższa, i takie tam. Jakie raty, malejące czy równe. Czy to ma jakieś znaczenie jeśli bierze się pod uwagę wcześniejszą spłatę kredytu? Niby pytałam doradcę o to wszystko, ale albo mi to mętnie jakoś tłumaczył, albo ja faktycznie powinnam się przefarbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Gul, gul.... pyyyychota!!! No to ja tez łyknę swoja porcję http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/00688213-fe14-46fd-9491-fd00c9c61c3b_20090512123127_Tabletki-43.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Po pierwsze i najważniejsze - doradcom nie wierzę, bo nigdy nie przedstawią Ci rzetelnie i obiektywnie oferty, a jedynie te od których mają najwyższą prowizję i nigdy nie wynegocjują dla Ciebie najlepszych warunków, bo zarobią na Tobie mniej. Proste. Negocjuj z każdym bankiem z osobna. Po drugie - jeśli chcesz spłacić wcześniej kredyt, to zastanów się nad ratami malejącymi, mniej zapłacisz odsetek.Po trzecie - najistotniejsza w całej umowie jest wysokość marży banku. To jesteś w stanie negocjować. Na wibor czy libor nie masz wpływu ani Ty ani bank. Po czwarte - ubezpieczenia i tym podobne to są paskudne dodatkowe koszty, do niektórych bank nie ma prawa Cię zmuszać, ale nie każdy o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzięki kochana Już mi się trochę w głowie rozjaśniło Możesz zajrzeć na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Przyszłam życzyć szybkiego powrotu do zdrowia . Ja w niedzielę skończyłam z antybiotykiem. Myślałaś o kredycie z dopłatą Państwa przez 8 lat. Skoro masz zamiar wcześniej spłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 ten kredyt z doplata to mozna wziac chyba jesli nie jestes wlascicielem mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Przeczytałam cały dziennik od dechy do dechy ( zamiast sprzątać, prać i obiad gotować) madmegsnie zostawiaj mojej ciekawości niezaspokojonej, czuję niedosyt po ostatnim poście . Nie lubię tego uczucia, oj nie lubię. Jak mnie zaintryguje książka to czytam do rana, aż skończę. Twój dziennik jest lepszy od książki, proszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 atija uzbrój się w cierpliwość M. stawia na stopniowanie doznań . Za każdym razem jak otwieram pocztę to rzucam się jak alkoholik na głodzie na nowe posty "Tu się gada", a jest tego moim zdaniem niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts