atija 08.06.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 oj z cierpliwością u mnie krucho. ale cóż począć:(? Będę czekać na rozwinięcie ostatnich punktów z dziennika , bo mnie zaintrygowały:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.06.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Kiedy jest szansa na rozwinięcie tych intrygujących punktów z dziennika? Wystarczy już stopniowania doznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Musimy chyba zdopingować zabiegana inwestorkę No to ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Magda, u nas na forumie jest jeden dobry doradca kredytowy, ma swoj watek... Jest niezly, kiedys pytalam go o porade i nie probowal mi niczego na sile wcisnac. A poza tym rasia ma racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Atija - witam Cię cieplutko w moich skromnych progach. Miło mi, że czytasz, mam tylko nadzieje, ze nie zostanę obsobaczona przez męża/gacha/syna/whatever za niewyprane gacie i burczenie w brzuchu Ania, Asia - jak Wy mnie już znacie Dziewczyny - sorry, ja nie na złość stopniuję napięcie, gdzieżbym śmiała, czy ja Hitchcock jestem? Postaram się jutro coś opisać, to wymaga chwili czasu, dostępu do kompa i zgrania zdjęć... Proszę o wyrozumiałość... Ledwo żyję, gorączkę mam w okolicach 38,5 i ani chwili spokoju w stylu położyć się pod kocykiem i zdychać. Niewdzięczna rodzina bowiem też się pochorowała i nieustannie żąda ode mnie zabiegów pielęgnacyjnych i innych takich. Rozpuszczone to to jak dziadowski bicz Normalnie gady na własnym łonie wyhodowałam... A człowiekowi, yyy, znaczy się kobiecie, nikt nawet szklanki herbaty nie poda Nie wymagam już co by po góralsku... Fajnie, że chociaż Was mam na FM, którzy troszczycie się o mnie z takich czy innych pobudek Buziaki kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Eeee... z chłopami w mej rodzinie daję sobie radę. Najwyżej jakąś zupiną ich zapcham;)A Ty zdrowiej kochaniutka spokojnie. Jesteś usprawiedliwiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzięki Kurde, już Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Sio do łóżeczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Do lozka, bo Ci wysle mleko z miodem i czosnkiem. Bleeeeeeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2010 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 o cześć szukam moich komentów,nie widziała gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A dzisiaj ja sobie bede musiala to mleko zapodac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monius1719506993 09.06.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam! Czy znacie firmę Sowul z Czarnej Białostockiej?Nie robią chały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam! Czy znacie firmę Sowul z Czarnej Białostockiej?Nie robią chały? Ja nie znam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 ja tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.06.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 ja tyż ni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.06.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Znam z własnego doświadczenia gady wyhodowane na "mym łonie" . Ale my dajemy sobie radę z wykonawcami,to z własnymi znanymi " wykańczaczami" nie damy radę . Trzymaj się M. wracaj do zdrowia i kompa jak najszybciej. Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.06.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Heloł. Choram nadal, maligna mnie nie opuszcza, pijawa jedna, dlatego o wyrozumiałość dla bełkotu mego proszę. Dzięki że jesteście kochane, takie troskliwe i wyrozumiałe Buziaki Przez maseczkę ofkors Atija - Ty już dziołszka wisz, czekaj se spokojnie Rasia - do łożeczka...chciałaby dusza do raju To se ne da Pane Havranek przy dwójce dzieckek, żywinie wszelakiej i obowiązkach dodatkowych Małgoś - z czosnkiem na wampira? A kysz! Mogiemy mleko z czystą se bachnąć, dla zdrowia, ale czosnkiem ty ludzi nie strasz, ja cie bardzo uprzejmie proszę... Malka - widziała, ale zakurzone strasznie były Ty się bierz dziołcha za porządki, bo sobota idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.06.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Monius - witam w zachrypniętych i zasmarkanych ostatnio progach , nie wiem czy mi nadmiar prochów na receptę zaszkodził, ale nie kumam pytania Jakby co do znajomości z firmą, jak jej było?, Sowul, się nie przyznaje ;D Nota bene fajna miejscowość: Czarna Biało...stocka. Lubię kontrasty Nawet sprawdziłam sobie cóż zacz, bo ja ciekawska z natury jestem http://www.czarnabialostocka.pl/grafika/dekoracje/polmap.jpg O firmie Sowul dowiedziałam się tylko że to nazwisko właściciela, który ma na imię grzegorz. Niestety nie wiem czy przystojny, nie chciało mi się logować na n-k Czy zawodowo ceniony - tez nie wiem, w necie nic nie znalazłam. Ale możesz mnie pochwalić, że chociaż się starałam Spox, żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.06.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Monius - ciąg dalszy - bo forum ma limit na mimikę twarzy Na emotikony, znaczy się... Ale z ciekawości, skąd Ci przyszło do głowy - z CAŁEGO FORUM akurat MNIE pytać o opinię o tej firmie? Zdziwonam wielce, bo równie dobrze można mnie poprosić o rekomendację jubilerów specjalizujących się w naprawach koron królewskich albo wybór metody dmuchania szkła laboratoryjnego Niemniej miło mi, że zajrzałaś właśnie do mnie, mam nadzieję, że będziesz miała kiedyś pytania, co do odpowiedzi na które, będę umiała się popisać I bywające tu baby tyż Kamlotku, kochana - mosz babo recht i tyle Do zdrowia mi daleko jeszcze, do kompa już bliżej. Zdradzę tajemnicę, że już udało mi się na serwer fotki wrzucić Znaczy że bliżej niż dalej buziaki 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Czeeeeeeeee Szajbo, ja tez sie rozchorowalam. I ja z kolei wole czosnek niz cieple mleko, bleeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts