kropecka 08.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 gratulacje super że idziecie do przodu! Nam weszło 15m3 betonu na stron i też byłam lekko zdziwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.12.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 kropecka gratulacje super że idziecie do przodu! Nam weszło 15m3 betonu na stron i też byłam lekko zdziwiona Dzięki Wiesz, u mnie dziwienie się stało się rzeczą normalną w trakcie budowy No, ale Ty miałaś jeszcze w tym schody, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.12.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Huraaaaa moje gratki za strop!! no widzisz sprawy zmierzają w dobrym kierunku. Super bardzo się cieszę. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 09.12.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dzień dobry - trzymaj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.12.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dzień dobry - trzymaj tak dalej. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.12.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nam weszło 15m3 betonu na stron i też byłam lekko zdziwiona Po ile płacilaś beton B-20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 10.12.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Kurda, miękki facet nie jestem ale, aż się wzruszyłem Waszą historią.Cieszę się z Wami, że choć może nie najtaniej wyszedł ten strop to spokój ducha na święta jest bezcenny.Pamiętam niedawne zalewanie naszego stropu i naszą radość (budowa też z przebojami) więc łatwo mi się z Waszym stanem utorzsamić. Pozdrawiam i życzę samych takich ekip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 10.12.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Nowa ekpia, nowe postepy Bardzo sie ciesze, ze poganiacie robote do przodu! Tak trzymac. Moze teraz wszystko sie Wam na dobre obroci - rownowaga w przyrodzie musi byc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Gratuluję stropu Po beznadzieji, podobno zawsze przychodzą lepsze czasy. Wreszcie masz spokój W swoim własnym imieniu życzę sobie takiej ekipy ,jak Twoja, ale ta ostatnia. Chodz z życzeniami poczekam ,aż do Twojego wpisu o cenie za robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.12.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Kurda, miękki facet nie jestem ale, aż się wzruszyłem Waszą historią. Cieszę się z Wami, że choć może nie najtaniej wyszedł ten strop to spokój ducha na święta jest bezcenny. Pamiętam niedawne zalewanie naszego stropu i naszą radość (budowa też z przebojami) więc łatwo mi się z Waszym stanem utorzsamić. Pozdrawiam i życzę samych takich ekip. Witaj arturromarr Miło mi, że dołączyłeś do grona "czytaczy" mojego dziennika. I dziękuję za dobre słowo Z przyjemnością złożyłabym rewizytę w Twoim dzienniku. Można gdzieś poczytać o Twojej budowie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.12.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nowa ekpia, nowe postepy Bardzo sie ciesze, ze poganiacie robote do przodu! Tak trzymac. Moze teraz wszystko sie Wam na dobre obroci - rownowaga w przyrodzie musi byc!!! Witaj kotecku Jestem jak najbardziej za równowagą w przyrodzie A co u Ciebie, bo nie piszesz w dzienniku? pozdróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.12.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Gratuluję stropu Po beznadzieji, podobno zawsze przychodzą lepsze czasy. Wreszcie masz spokój W swoim własnym imieniu życzę sobie takiej ekipy ,jak Twoja, ale ta ostatnia. Chodz z życzeniami poczekam ,aż do Twojego wpisu o cenie za robociznę hello kamlotku Dziękuję za gratki Ekipa naprawdę była super i mile zdziwiłam się przy zapłacie Tobie i wszystkim budującym się życzę tylko takich ekip. A propos: kiedy ruszasz z budową? No i kiedy założysz dziennik? Poczytałby sobie trochę człowiek, a nie tylo pisał i pisał... pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 11.12.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Gratuluję zalania stropu! Ale najbardziej gratuluje wyjścia z budową na prostą! Życzę żeby teraz było tylko coraz lepiej! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.12.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Kochana,mój 7 letni syn, jest bardziej kumaty niż ja. Muszę kiedyś spróbować założyć, tylko nie wiem jak i od czego zacząć. Póki co skrzętnie czytam i zapisuję na co zwrócić szczególną uwagę. Ruszamy w kwietniu 09. Teraz wychodzi na to, że większość budowy przejdę sama , szacowny małżonek, nie dostał urlopu, jak planował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.12.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 kamlotku, odnośnie założenia dziennika - wszystko jest tutaj: http://forum.muratordom.pl/prosze-o-pomoc-jak-zalozyc-dziennik-budowy,t72765.htm http://forum.muratordom.pl/opis-jak-zrobic-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy,t67202.htm żeby wkleić zdjęcie musisz założyć sobie swój internetowy album. Na przykład na: http://www.foto.wp.pl. lub http://www.superfoto.pl Tam dodajesz sobie fotki, a potem wklejasz je na forum.... Po prostu klikasz na wybrane zdjęcie prawym klawiszem myszki i kopiujesz adres obrazka pomiędzy ..... Pamiętaj tylko, że jak klikasz na miniaturkę to w dzienniku będzie miniaturka, a jak na otwarte zdjęcie ( najlepiej 600x800 pixeli) to takie będzie. Ja robię tym drugim sposobem - efekty znasz. Naprawdę nic trudnego Trzeba sobie po prostu trochę poćwiczyć. Dlatego lepiej załóż dziennik wcześniej, póki masz czas się bawić. Potem, w czasie budowy naprawdę mało jest czasu, a tyle rzeczy do opisania i tyle zdjęć do wklejenia. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.12.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Gratuluję zalania stropu! Ale najbardziej gratuluje wyjścia z budową na prostą! Życzę żeby teraz było tylko coraz lepiej! Pozdrawiam! Dziekuję A ja Tobie SSZ! Skąd wziąłeś taki program do meblowania? Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 11.12.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nowa ekpia, nowe postepy Bardzo sie ciesze, ze poganiacie robote do przodu! Tak trzymac. Moze teraz wszystko sie Wam na dobre obroci - rownowaga w przyrodzie musi byc!!! Witaj kotecku Jestem jak najbardziej za równowagą w przyrodzie A co u Ciebie, bo nie piszesz w dzienniku? pozdróweczki Nie pisze, bom zmeczona jak cholera!!! moze w sobote cos skrobne... A zmeczonam, bo ... zaszalelismy i bedziemy miec dziecko! Pierwsze miesiace najwidoczniej dosyc trudne sa... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 11.12.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dziekuję A ja Tobie SSZ! Skąd wziąłeś taki program do meblowania? Pozdrówki Dzięki! A program to IKEA Home Planner. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.12.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 A co u Ciebie, bo nie piszesz w dzienniku? pozdróweczki Nie pisze, bom zmeczona jak cholera!!! moze w sobote cos skrobne... A zmeczonam, bo ... zaszalelismy i bedziemy miec dziecko! Pierwsze miesiace najwidoczniej dosyc trudne sa... Pozdrawiam! O rany Kotecek! No to serdecznie gratuluję!!!!!!! Super!!!! http://bp0.blogger.com/_ckBlasgNSzg/SEWl8026K6I/AAAAAAAAEuY/elJoSH0b1e4/s400/Cat+With+Teddy+Bear.jpg Domeczek już pewnie w stanie surowym zamkniętym ( położyli Wam te dachówkę, czy nie? ) więc już z górki Co do pierwszych miesięcy to faktycznie człowiek, kobieta znaczy się , czuje się starsznie okropnie zmęczona, senna i WOGÓLE. Dlatego trzeba się szanować Dużo spać, nie przemęczać się, nauczyć męża obsługi pralki, żelazka i zmywarki Co do postępów na budowie - TYM BARDZIEJ - życzę sobie być na bieżąco! Trzymam kciuki i pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 11.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 GRATUUUUULACJEBUUUUZIACZKI Jako mama dwójki i położna polecam się jako odpowiadanka na pytanka (nie tylko budowlane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts