Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurda, miękki facet nie jestem ale, aż się wzruszyłem Waszą historią.

Cieszę się z Wami, że choć może nie najtaniej wyszedł ten strop to spokój ducha na święta jest bezcenny.

Pamiętam niedawne zalewanie naszego stropu i naszą radość (budowa też z przebojami) więc łatwo mi się z Waszym stanem utorzsamić.

Pozdrawiam i życzę samych takich ekip.

Kurda, miękki facet nie jestem ale, aż się wzruszyłem Waszą historią.

Cieszę się z Wami, że choć może nie najtaniej wyszedł ten strop to spokój ducha na święta jest bezcenny.

Pamiętam niedawne zalewanie naszego stropu i naszą radość (budowa też z przebojami) więc łatwo mi się z Waszym stanem utorzsamić.

Pozdrawiam i życzę samych takich ekip.

Witaj arturromarr :D

Miło mi, że dołączyłeś do grona "czytaczy" mojego dziennika. :D

I dziękuję za dobre słowo :D

Z przyjemnością złożyłabym rewizytę w Twoim dzienniku. :p Można gdzieś poczytać o Twojej budowie? :roll:

pozdrawiam

Nowa ekpia, nowe postepy :)

Bardzo sie ciesze, ze poganiacie robote do przodu! Tak trzymac. Moze teraz wszystko sie Wam na dobre obroci - rownowaga w przyrodzie musi byc!!!

Witaj kotecku :lol:

Jestem jak najbardziej za równowagą w przyrodzie :lol: :lol: :lol: 8) :lol: 8) :lol:

A co u Ciebie, bo nie piszesz w dzienniku?

pozdróweczki :)

Gratuluję stropu :D Po beznadzieji, podobno zawsze przychodzą lepsze czasy. Wreszcie masz spokój :p W swoim własnym imieniu życzę sobie takiej ekipy ,jak Twoja, ale ta ostatnia. Chodz z życzeniami poczekam ,aż do Twojego wpisu o cenie za robociznę :wink:

hello kamlotku :D

Dziękuję za gratki :D

Ekipa naprawdę była super i mile zdziwiłam się przy zapłacie :D Tobie i wszystkim budującym się życzę tylko takich ekip.

A propos: kiedy ruszasz z budową? No i kiedy założysz dziennik? Poczytałby sobie trochę człowiek, a nie tylo pisał i pisał... :wink:

pozdrówki

Kochana,mój 7 letni syn, jest bardziej kumaty niż ja. Muszę kiedyś spróbować założyć, tylko nie wiem jak i od czego zacząć. Póki co skrzętnie czytam i zapisuję na co zwrócić szczególną uwagę. Ruszamy w kwietniu 09. Teraz wychodzi na to, że większość budowy przejdę sama :( , szacowny małżonek, nie dostał urlopu, jak planował :evil:

kamlotku,

odnośnie założenia dziennika - wszystko jest tutaj:

http://forum.muratordom.pl/prosze-o-pomoc-jak-zalozyc-dziennik-budowy,t72765.htm

http://forum.muratordom.pl/opis-jak-zrobic-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy,t67202.htm

żeby wkleić zdjęcie musisz założyć sobie swój internetowy album.

Na przykład na: http://www.foto.wp.pl. lub http://www.superfoto.pl

Tam dodajesz sobie fotki, a potem wklejasz je na forum....

Po prostu klikasz na wybrane zdjęcie prawym klawiszem myszki i kopiujesz adres obrazka pomiędzy ..... Pamiętaj tylko, że jak klikasz na miniaturkę to w dzienniku będzie miniaturka, a jak na otwarte zdjęcie ( najlepiej 600x800 pixeli) to takie będzie. Ja robię tym drugim sposobem - efekty znasz. :D

Naprawdę nic trudnego :wink:

Trzeba sobie po prostu trochę poćwiczyć. Dlatego lepiej załóż dziennik wcześniej, póki masz czas się bawić. Potem, w czasie budowy naprawdę mało jest czasu, a tyle rzeczy do opisania i tyle zdjęć do wklejenia.

Powodzenia :)

Nowa ekpia, nowe postepy :)

Bardzo sie ciesze, ze poganiacie robote do przodu! Tak trzymac. Moze teraz wszystko sie Wam na dobre obroci - rownowaga w przyrodzie musi byc!!!

Witaj kotecku :lol:

Jestem jak najbardziej za równowagą w przyrodzie :lol: :lol: :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Nie pisze, bom zmeczona jak cholera!!!

moze w sobote cos skrobne...

A zmeczonam, bo ... zaszalelismy i bedziemy miec dziecko! :) Pierwsze miesiace najwidoczniej dosyc trudne sa... Pozdrawiam!

Nie pisze, bom zmeczona jak cholera!!!

moze w sobote cos skrobne...

A zmeczonam, bo ... zaszalelismy i bedziemy miec dziecko! :) Pierwsze miesiace najwidoczniej dosyc trudne sa... Pozdrawiam!

O rany Kotecek!

No to serdecznie gratuluję!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Super!!!! :lol: :lol: :lol:

http://bp0.blogger.com/_ckBlasgNSzg/SEWl8026K6I/AAAAAAAAEuY/elJoSH0b1e4/s400/Cat+With+Teddy+Bear.jpg

Domeczek już pewnie w stanie surowym zamkniętym ( położyli Wam te dachówkę, czy nie? :roll: ) więc już z górki :D

Co do pierwszych miesięcy to faktycznie człowiek, kobieta znaczy się :wink: , czuje się starsznie okropnie zmęczona, senna i WOGÓLE. Dlatego trzeba się szanować 8) :D Dużo spać, nie przemęczać się, nauczyć męża obsługi pralki, żelazka i zmywarki 8)

Co do postępów na budowie - TYM BARDZIEJ - życzę sobie być na bieżąco! :D :wink:

Trzymam kciuki i pozdrawiam cieplutko :D