madmegs 10.06.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Czeeeeeeeee Szajbo, ja tez sie rozchorowalam. I ja z kolei wole czosnek niz cieple mleko, bleeeeeeeeeeee. Cze MAŁGO Kto mówi o ciepłym mleku? Z lodem i białym rumem ma być Mile widziane Blue Curacao http://1.bp.blogspot.com/_2maG37KaAAQ/SrpJcaArgII/AAAAAAAADrw/nsIRoLkfuv0/s400/Blue+cocktail+foodgwaker+3+coral.jpg Na zdrowie W pełnym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.06.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ooooooooo wprawdzie chora nie jestem , ale na takie lekarstwo tez się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No to chlup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.06.2010 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 no proszę... Kieliszek na stole postawić a zaraz SWOJE się zlecą Cześć dziewczynki Miło niezmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Wszystkie poszły spać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Na pewno nikogo nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 To wszystko wychlałam... ale pozmywałam;) http://digart.img.digart.pl/data/img/vol4/93/25/download/1896148.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 rasia mogłaś głośniej wołać, byłam tu w pobliżu;) to może teraz ja poczęstuję, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ja jestem, ale net mi sie rwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 O! Jak dobrze zacząć dzień od czegoś... kolorowego! Dzięki Atija !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dobrze jak kolorowe jest jeszcze orzeźwiające;), ochhh pyyyszne na te upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.06.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Przybiegłam i ja do Ciebie Szalona Kobieto od tych "różowych królików" z firmy Duracell ( nie mylić z królikiem z playboy`a) :rotfl:Ty chcesz aby Miśka zsikała się w majtochy przez te króliki... ahahaaaaaaaaaaaaa.... Madzia jak gorączka to faktycznie choróbsko, bo mnie złapał katar niedawno, ale zniknął ( Bogu i reszcie niech będą dzięki), ale ja w swoim przypadku to skłonna jestem dumać, że to może być alergia -teraz kwitną trawy i wiele osób mających alergię myśli, że to przeziębienie. Zdrówka Madzia życzę.... oj co ja piszę, to miałam napisać na końcu a sobie przypomniałam, że miałam napisać o dzienniku... Te punkty są bardzo intrygujące... ale czekam cierpliwie i grzecznie. Teraz zdrowiej Kobietko... Buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No wieeeeeeec, to byla alergia, ktora przerodzila sie w zapalenie czegostam, w moim przypadku przynajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.06.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dobra, baby, koniec już z chorobami. Czy my mamy po 105 lat? Oto jest filozofia życia: To jest tłumaczenie wywiadu z niejakim Dr Paulo Ubiratan ze szpitala w brazylijskim Porto Alegreon, którego udzielił on lokalnej telewizji. Wywiad ten podobno od wielu miesięcy jest rozsyłany, powielany, komentowany i chwalony przez miliony mieszkańców Ameryki Łacińskiej. - Doktorze, ćwiczenia aerobowe przedłużają życie, prawda? - Ludzkie serce jest tak zaprogramowane, aby uderzyć określoną ilość razy. Nie marnujmy więc tych uderzeń na ćwiczenia. Wszystko się przecież zużywa. Twierdzenie, że sport to zdrowie jest tak samo trafne, jak sugestia że szybka jazda samochodem przedłuży jego sprawność. Chcesz żyć dłużej? Zrób sobie siestę! - A co z mięsem? Czy rzeczywiście dla zdrowia należy jeść jak najwięcej owoców i warzyw? - Zastanówmy się nad logistyką pokarmu. Co je krowa? Trawę i kukurydzę, prawda? To przecież rośliny. Zjedzenie befsztyka jest więc niczymwięcej jak bardzo efektywnym wprowadzeniem warzyw do naszego organizmu. A że nasze trawienie wspomaga jedzenie produktów zbożowych, od czasu do czasu warto też posilić się drobiem. - A czy należy ograniczyć spożycie alkoholu? - W żadnym wypadku! Wino robi się przecież z owoców. Z kolei brandy,czy cognac to przedestylowane wino, co oznacza nic więcej jak to, że z wyjściowych owoców zabiera się więcej wody, aby człowiek mógł je jeszcze lepiej wykorzystać. To po prostu skondensowane owoce. Z kolei piwo to produkt zbożowy. Trzeba je pić! - Jakie są korzyści z regularnych ćwiczeń fizycznych? - Tak jak już mówiłem: nie marnujmy serca. Nie należy naprawiać czegoś, co nie jest zepsute. Skoro się dobrze czujesz, to po co sobie komplikować życie. 15 minut seksu dziennie jest więcej niż wystarczające do utrzymania formy. - A co ze smażelinami? Ostatnio mówi się dużo o ich szkodliwości. - Nie, jeśli używamy oleju roślinnego. Produkty pochodzenia roślinnego są podstawą zdrowego żywienia. - No ale ćwiczenia pomagają na pewno w odchudzaniu? - Z tym też trzeba uważać. Bowiem intensywnie ruszane mięśnie mają przecież tendencję do wzrostu. Zobaczmy na takie wieloryby. Żywią się tylko planktonem, piją tylko wodę, cały czas się ruszają i jakie są grube! Poza tym pamiętajmy: zając cały czas biega, skacze ale żyje maksymalnie 15 lat. Z kolei żółw nie skacze, nie biega, porusza się powolutku, nic nie robi i żyje nawet 450 lat. Gdyby dużo chodzenia było zdrowe, to listonosze żyliby wiecznie! - A co z czekoladą? - Toż to kolejna roślina! Kakao jest wspaniałym pokarmem powodującym uczucie szczęśliwości. Jedzmy go jak najwięcej! I pamiętajmy. Życie nie powinno być podróżą do grobu w trakcie której tracimy czas na to, aby dotrzeć do niego cało i zdrowo, z atrakcyjnym, dobrze zachowanym ciałem. Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: "Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!" I tym optymistycznym akcentem żegnam Was moje drogie, biorę się za nadrabianie zaległości w dzienniku. Doopy mi zatem proszę nie zawracać Za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.06.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 aaa, i Miśka - albo pracuj nad szczelnością zaworów , albo od razu zapodaj se pampera, bo z nami zawsze jest ZA wesoło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.06.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 (edytowane) Wiedziałam, wiedziałam! mój organizm i wrodzone , niereformowalne lenistwo doprowadziły mnie do wniosków Dr Paulo już wcześniej Intuicyjnie czułam, że sport nie dla mnie, serca przecież szkoda nie?:D Mięcho luuubię, a nie zielsko. Owoce też baaaardzo, a najbardziej pod postacią wina, najlepiej czerwonego;) uzupełnienie dziennika przeczytane , uśmiałam się jak zwykle i czekam na ciąg dalszy;) Myślę ,że piekło nie upomni się o ciebie za pracę w Boże Ciało. Wszak chroniłaś mir domowy i nerwy męża na uwadze mając tylko rabatkę wyplewiłaś Edytowane 12 Czerwca 2010 przez atija litery mi cóś zeżarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.06.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 aaa, i Miśka - albo pracuj nad szczelnością zaworów , albo od razu zapodaj se pampera, bo z nami zawsze jest ZA wesoło ... Melduję, że zawory jeszcze szczelne SOM:rotfl:. Dziennik poczytałam i czekam cierpliwie na kolejne. U mnie dalej też taka trawa, naookoło domu wykoszone, nu ciut więcej jak naookoło. Ostatnio Misiek do mnie mówi: - wiesz co, jakbyśmy mieli jak 3 barany, to by oszamały tą trawę. Śmiałam się do łez, widziałam już te barany, niczym w buszu i beczące. Siebie też widziałam i znowu chichrałam. Taka trawa z jednej strony ma plusy! U nas przez "pole" zrobili sobie niektórzy skrót i wędrują. Na serio to nie jest żaden skrót, ale to chyba takie przyzwyczajenie ich, albo ciekowość itp. Nie skoszone -spokój nikt nie łazi, psy sąsiadów nie szczekają jak szalone. Raz Pana -Rowerzyste widziałam, jak ruszył rowerem na skrót w trawę. Nagle zniknął ... to mnie zaciekowiło bardziej, kilka sekund potem pojawił się na horyzoncie, nałożył czapkę i podniósł rower, poczym oglądał się -czy nikt nie widzi;) i już prowadził rower. Rajd Dakar chciał mieć :PProsze bardzo... w dodatku za free. W tamtym roku kosilismy 2 razy, w tym roku planujemy skosić raz -tam dalej. Dobrego dzionka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.06.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Zobaczmy na takie wieloryby. Żywią się tylko planktonem, piją tylko wodę, cały czas się ruszają i jakie są grube! Poza tym pamiętajmy: zając cały czas biega, skacze ale żyje maksymalnie 15 lat. Z kolei żółw nie skacze, nie biega, porusza się powolutku, nic nie robi i żyje nawet 450 lat. Gdyby dużo chodzenia było zdrowe, to listonosze żyliby wiecznie! :rotfl:Coś w tym jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.06.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dobra, baby, koniec już z chorobami. Czy my mamy po 105 lat? Oto jest filozofia życia: To jest tłumaczenie wywiadu z niejakim Dr Paulo Ubiratan ze szpitala w brazylijskim Porto Alegreon, którego udzielił on lokalnej telewizji. Wywiad ten podobno od wielu miesięcy jest rozsyłany, powielany, komentowany i chwalony przez miliony mieszkańców Ameryki Łacińskiej. - Doktorze, ćwiczenia aerobowe przedłużają życie, prawda? - Ludzkie serce jest tak zaprogramowane, aby uderzyć określoną ilość razy. Nie marnujmy więc tych uderzeń na ćwiczenia. Wszystko się przecież zużywa. Twierdzenie, że sport to zdrowie jest tak samo trafne, jak sugestia że szybka jazda samochodem przedłuży jego sprawność. Chcesz żyć dłużej? Zrób sobie siestę! - A co z mięsem? Czy rzeczywiście dla zdrowia należy jeść jak najwięcej owoców i warzyw? - Zastanówmy się nad logistyką pokarmu. Co je krowa? Trawę i kukurydzę, prawda? To przecież rośliny. Zjedzenie befsztyka jest więc niczymwięcej jak bardzo efektywnym wprowadzeniem warzyw do naszego organizmu. A że nasze trawienie wspomaga jedzenie produktów zbożowych, od czasu do czasu warto też posilić się drobiem. - A czy należy ograniczyć spożycie alkoholu? - W żadnym wypadku! Wino robi się przecież z owoców. Z kolei brandy,czy cognac to przedestylowane wino, co oznacza nic więcej jak to, że z wyjściowych owoców zabiera się więcej wody, aby człowiek mógł je jeszcze lepiej wykorzystać. To po prostu skondensowane owoce. Z kolei piwo to produkt zbożowy. Trzeba je pić! - Jakie są korzyści z regularnych ćwiczeń fizycznych? - Tak jak już mówiłem: nie marnujmy serca. Nie należy naprawiać czegoś, co nie jest zepsute. Skoro się dobrze czujesz, to po co sobie komplikować życie. 15 minut seksu dziennie jest więcej niż wystarczające do utrzymania formy. - A co ze smażelinami? Ostatnio mówi się dużo o ich szkodliwości. - Nie, jeśli używamy oleju roślinnego. Produkty pochodzenia roślinnego są podstawą zdrowego żywienia. - No ale ćwiczenia pomagają na pewno w odchudzaniu? - Z tym też trzeba uważać. Bowiem intensywnie ruszane mięśnie mają przecież tendencję do wzrostu. Zobaczmy na takie wieloryby. Żywią się tylko planktonem, piją tylko wodę, cały czas się ruszają i jakie są grube! Poza tym pamiętajmy: zając cały czas biega, skacze ale żyje maksymalnie 15 lat. Z kolei żółw nie skacze, nie biega, porusza się powolutku, nic nie robi i żyje nawet 450 lat. Gdyby dużo chodzenia było zdrowe, to listonosze żyliby wiecznie! - A co z czekoladą? - Toż to kolejna roślina! Kakao jest wspaniałym pokarmem powodującym uczucie szczęśliwości. Jedzmy go jak najwięcej! I pamiętajmy. Życie nie powinno być podróżą do grobu w trakcie której tracimy czas na to, aby dotrzeć do niego cało i zdrowo, z atrakcyjnym, dobrze zachowanym ciałem. Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: "Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!" I tym optymistycznym akcentem żegnam Was moje drogie, biorę się za nadrabianie zaległości w dzienniku. Doopy mi zatem proszę nie zawracać Za bardzo... ] Dr Paulo Ubiratan od dziś jest moim HEROSEM ;). Wiedziałam,że na świecie jest jeden człowiek,który myśli tak samo jak ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monius1719506993 14.06.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Życzę wszystkim zdrowia! A pytałam o Sowul firmę budowlaną z Czarnej Białostockiej,bo robią u mnie chatę i cosik za długo na nich ostatnio czekam.Kiedy dzwonię kiedy przyjedzie mówi,że jutro lub w sobotę i nie przyjeżdża.Boję się,bo za materiały zapłacone i robocizna ale ich nie widać.Czyżby coś było na rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts