AGP 14.06.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 ] Dr Paulo Ubiratan od dziś jest moim HEROSEM ;). Wiedziałam,że na świecie jest jeden człowiek,który myśli tak samo jak ja:D Ja też zostałam już jego fanką ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.06.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 cze wpadam na chwilę, jak tonący co brzytwy się.... i te sprawy. Zdołowana jestem i sama w tej chwili, jak baba normalna taka, co nie dźwiga szaf jak ja, tylko z byle powodu płacze...Aktualnie nikogo w pobliżu nie ma by mnie pocieszyć. Po prostu głupia baba ze mnie teraz co nie ma się komu wyżalić. I tak pewnie nie ma tu takiego odważnego co by zdzierżył wycieranie śpików spod nosa... Ale se napisałam i już mi ociupinkę lżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dawaj, wezme to na klate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.06.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 M. Ciebie też dopadło coś natrętnego:confused:file:///C:/DOCUME%7E1/Karol/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/Karol/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png http://www.semen.pl/ksiazki/40.jpghttp://www.semen.pl/ksiazki/41.jpg http://www.semen.pl/ksiazki/35.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 M. się wzieła i zawinęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 cze wpadam na chwilę, jak tonący co brzytwy się.... i te sprawy. Zdołowana jestem i sama w tej chwili, jak baba normalna taka, co nie dźwiga szaf jak ja, tylko z byle powodu płacze...Aktualnie nikogo w pobliżu nie ma by mnie pocieszyć. Po prostu głupia baba ze mnie teraz co nie ma się komu wyżalić. I tak pewnie nie ma tu takiego odważnego co by zdzierżył wycieranie śpików spod nosa... Ale se napisałam i już mi ociupinkę lżej... Chusteczki przyniosłam http://serwisyinformacyjne.pl/img/chusteczki_do_nosa/mola.jpg Mogę wycierać smarki... ale po co? Wsiadaj w pociąg widmo z zachodniego i przyjeżdżaj do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.06.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ja Cię rozumiem. Też mnie doły dopadają A jeszcze dzisiaj moja starsza córcia się zdołowała a mi się udzieliło i popłakałyśmy sobie razem. Siedzę teraz i rozmyślam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Markocia, Nelli, Kamlotku, Rasiu, Beciu - dziewczyny - DZIĘKI wielkie!!!!!!!!! Jesteście nieocenione! Zawsze można liczyć na Waszą empatię i zrozumienie najdziwniejszych nawet kobiecych stanów Doła takiego dostałam wczoraj, normalnie ryczałam jak głupia. Kilka spraw mi się zawaliło, nie dałam rady, pewne tematy mnie przerosły, do tego ze ślubnym okropnie się pokłóciłam, zostałam sama z dziećmi i z rozgrzebaną kuchnią oraz do połowy pomalowaną ścianą... Że twarz mam tak wysypaną, że tylko czarna woalka albo kwef mnie ratuje oraz że spaliłam najlepszy garnek, nawet już nie wspominam Popłakałam sobie, pożaliłam tutaj, zażyłam dwa relanium i poszłam spać. Poranek zmusił mnie do oderwania się od wszystkich trosk dnia poprzedniego i tak już poleciało rozpędem w ciągu dnia Teraz oczywiście myślę sobie, że głupia histeryczka jestem i wogóle , ludzie mają PRAWDZIWE problemy, jak Kasia i pół Sandomierza na przykład, a ja biadolę nad własnym naprawdę niezłym losem... Wstyd mi za siebie. Próbując spojrzeć na to wszytko optymistycznie jakoś mogę powiedzieć, że: 1. skoro to PMS to jest nadzieja, że nie zostaniemy rodziną wielodzietną 2. pomarańczowa ściana jest w pomalowanej już połowie...SZARA I to jest zajebista wiadomość. Nie mogłam się już doczekać tych szarości w nowym domu i dzięki zalaniu miałam pretekst by kupić farbę... Jednak nie ma tego złego... Całuję Was mocno moje kochane! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Atija, Ania, Asia, Gosia -Doktorek rulezzzzz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.06.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cieszę się, że wylazłaś z doła:D Uszy do góry i do przodu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 monius Życzę wszystkim zdrowia! A pytałam o Sowul firmę budowlaną z Czarnej Białostockiej,bo robią u mnie chatę i cosik za długo na nich ostatnio czekam.Kiedy dzwonię kiedy przyjedzie mówi,że jutro lub w sobotę i nie przyjeżdża.Boję się,bo za materiały zapłacone i robocizna ale ich nie widać.Czyżby coś było na rzeczy? Monius - dzięki. Co do Twoich wykonawców... nie chcę być złym prorokiem, ale nieciekawie to trochę wygląda... Cóż mam rzec, ścigaj ich, i bądź dobrej myśli. Będę trzymałą kciuki. A na przyszłość zapamiętaj Pierwszą Świętą Zasadę Inwestora: za robociznę płacimy PO robocie, a zaliczki na materiały ściubolimy po kawałku, jak Harpagon Skoro czytałaś mój dziennik - to wiesz czym się kończy łamanie tej zasady. Ja się nauczyłam na własnej skórze, Ty nie musisz koniecznie. pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cieszę się, że wylazłaś z doła:D Uszy do góry i do przodu, nie? Wylazłam, to za dużo powiedziane... ledwie łeb wychyliłam ale jest duuużo lepiej Prtzynajmniej jaki kawałek świata widać a nie tylko dołkowate zafajdane dno. Cze wogóle, co za chamka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 M. masz czas? Pomalowałaś już? Zapewne ten kolor wyprowadza Cię z doła. Jeśli nie skończyłaś,to też należy Ci się przerwa zapraszam trzeba się jakoś rozładować http://www.fabrykawodek.pl/wp-content/uploads/2010/05/asti_drink_i_ciastko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cze Kamlotku Trzeci raz mi wywaliło odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 czekaj już piszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 widzisz nawet elektronika na mnie się wypina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Pomalowałaś już? Zapewne ten kolor wyprowadza Cię z doła. skończyć nie skończyłam, malowanie czeka teraz tydzień na pana i władcę Nie żebym nie potrafiła sama tego dokończyć, ale nie ma głupich Jak pokażę że i to potrafię zrobić to stary już wogóle w chałupie palcem nie ruszy... Tak więc chętnie się poczęstuję, bo mam skołatane nerwy jak patrzę na ten cały kuchenny chłam zwalony na podłogę w salonie... To chlup A co tam u Ciebie kobieto? Widziałam że budowlanie jesteś gepard albo antylopa, jak wolisz Podziwiam i zazdraszczam Edytowane 16 Czerwca 2010 przez madmegs FM mnie nie lubi. Z wzajemnością :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 widzisz nawet elektronika na mnie się wypina;) chyba na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Gepard to ja jestem jeśli idzie o planowanie,ale jeśli chodzi o konkrety to rzesz ..mać normalnie zółw. Od jutra mamy demontaż ocieplenia poddasza całego:evil:. Wzieliśmy ekipę do położenia gładzi i do ocieplania poddasza. Polecili znajomi. Paskudzą się z tym od 10.05. Na nasze uwagi,że nie podoba nam się coś w stelażach było,że tak jest dobrze,że tak się robi,że oni tak robią i nikt nigdy nie narzekał . Jak wkleiłam zdjęcia na forum to od razu mi odpowiedzieli,że to co mamy nadaje się tylko do rozbiórki i to cud ,że jeszcze wisi. Jak pokazaliśmy im opinie z netu,to oni,że mogliśmy sobie wziąść tych z muratora i skąd my mamy pewność,że Ci z Muratora się na tym znają. W końcu zadzwoniłam do kierownika budowy,zamówiłam pana rzeczoznawcę . I dzisiejsze popołudnie było sądne dla niektórych. Jutro jadę do domu,rozliczyć się z nimi,bo Karol mówi,że już nie ma ani siły i spokoju,żeby z nimi rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts