Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już sobie podliczyłam to co wiem,że na pewno odliczę, płyty ,pchełki,taśmę folię,nie wiem czy profile ,muszę się kamlota spytać. Co do perfum ,moja droga M, od czasu jak rozpoczeła się budowa, przeszłam do Avonu, z wielu rzeczy człek zrezygnował, wnet do głowy dostał,a tu jeden z drugim papudrakiem niszczą mój plan.

hyhy, znam ten ból :)

Ja marzę tylko o tym żeby moją ukochaną Woman DKNY sobie na lato kupić, ale ciągle mam inne wydatki. Liczyłam że na imieniny dostanę, ale niestety kasa poszła się paść na jakieś wycieczki szkolne dzieci :( Do tego szlag mnie trafia bo ostatnio za to co zostawiłam w aptece mogłaby jedną półkę w perfumerii wykupić :mad: Albo bramę sobie kupić... Więc nie używam niczego, zimowymi przecież nie będę woniać ;) Taka kurde onaturel chodzę do ludzi :p

ja pier...olę :o Faktycznie zjebali sztukę do imentu! :o :cry:

Dziewczyno, ja PODZIWIAM Twój spokój. Ja bym chyba umarła z wściekłości.

Asia, ja Cię bardzo proszę, niech Cię ręka boska i partyjna broni zapłacić im choć złotówkę :evil: Jeszcze powinni ci to sami rozebrać :mad: PRZYWRÓCIĆ STAN POPRZEDNI. Sądem im zagroź i pozwem o odszkodowanie za opóźnienie wynikłe z ich partactwa oraz szkody moralne...

Trzymam za Ciebie kciuki kochana! :) Jesteś wspaniałą i bardzo dzielna! Dasz radę ! :D

To samo sobie mówię,za każdym razem jak przechodzę przez przedpokój i patrzę w lustro w szafie (6,5m2) więc całą mnie obejmuje;):D. A tak na poważnie po odliczam co trzeba,jak coś pozostanie to wypłacę ,a jak nie :jawdrop:. Na razie niech skończą tą gładź,co będę miała z czego odliczać

Mądra dziewczynka :D

pa pa

Cześć Dziewczyny :)

No do urny pobiegła, co by nie ;)

Ale najważniejsza wiadomość dnia to taka, że mam wreszcie moją szarą kuchnię :) Nieważne że graty stare, biało szare ściany chwilowo 8) zaspokajają w stopniu wystarxczającym moją potrzebę szarości :D yuhhuuuhhhu :lol:

Miłego dnia wszystkim! :)

LenaM - napisałam w Sh/Sh ;0 nie napiszę przecież że w : SS ;)

Atija - jo tyż się ciesza... :) Jedyny miód na moje umęczone serce w dzisiejszych czasach.... :cry:

Maleczka - dzięki dziołszka, spoko, szmalcu njet, z inwestycją się nie spieszę... Nawet podziało się tak, że nie wiadomo czy wogóle :cry:...