madmegs 16.06.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 o ja cię piórkuję Co za partacze w mordę niemytą kopani Współczuję Ci bardzo, wiesz? Ale rozlicz się z nimi tak, żeby Ci ekstra bonus został. Na perfumy na przykład. Jakie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A czemu demontaż ocieplenia? Też jest źle? Bo mnie się wydaje że tak porządnie ocieplone jest... Na stelażach sie nie znam, więc się nie wypowiadam, a ślubnego tu nie ma co by rzucił fachowym okiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Już sobie podliczyłam to co wiem,że na pewno odliczę, płyty ,pchełki,taśmę folię,nie wiem czy profile ,muszę się kamlota spytać. Co do perfum ,moja droga M, od czasu jak rozpoczeła się budowa, przeszłam do Avonu, z wielu rzeczy człek zrezygnował, wnet do głowy dostał,a tu jeden z drugim papudrakiem niszczą mój plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Źle się wyraziłam, pierwsza warstwa wełny między krokwiami zostaje,ale reszta Tzn stelaż i płyty do rozpierduchy:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 hyhy, znam ten ból Ja marzę tylko o tym żeby moją ukochaną Woman DKNY sobie na lato kupić, ale ciągle mam inne wydatki. Liczyłam że na imieniny dostanę, ale niestety kasa poszła się paść na jakieś wycieczki szkolne dzieci Do tego szlag mnie trafia bo ostatnio za to co zostawiłam w aptece mogłaby jedną półkę w perfumerii wykupić Albo bramę sobie kupić... Więc nie używam niczego, zimowymi przecież nie będę woniać Taka kurde onaturel chodzę do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Źle się wyraziłam, pierwsza warstwa wełny między krokwiami zostaje,ale reszta Tzn stelaż i płyty do rozpierduchy:cry: no rozumiem. A gdzie masz zdjęcia tych płyt, bo w Dowodach budowy nie widziałam... Pokaż, mądrzejsza od tego będę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 nie wklejałam u siebie,bo mnie zalewa,są tuhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?82372-Ocieplam-poddasze-krotkie-pytania...&p=4167451#post4167451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ja pier...olę Faktycznie zjebali sztukę do imentu! Dziewczyno, ja PODZIWIAM Twój spokój. Ja bym chyba umarła z wściekłości. Asia, ja Cię bardzo proszę, niech Cię ręka boska i partyjna broni zapłacić im choć złotówkę Jeszcze powinni ci to sami rozebrać PRZYWRÓCIĆ STAN POPRZEDNI. Sądem im zagroź i pozwem o odszkodowanie za opóźnienie wynikłe z ich partactwa oraz szkody moralne... Trzymam za Ciebie kciuki kochana! Jesteś wspaniałą i bardzo dzielna! Dasz radę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 To samo sobie mówię,za każdym razem jak przechodzę przez przedpokój i patrzę w lustro w szafie (6,5m2) więc całą mnie obejmuje;). A tak na poważnie po odliczam co trzeba,jak coś pozostanie to wypłacę ,a jak nie . Na razie niech skończą tą gładź,co będę miała z czego odliczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Kamlotku, muszę uciekać do spania. Za chwilę (o czwartej) muszę wstać Buziaki i dzięki że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 To samo sobie mówię,za każdym razem jak przechodzę przez przedpokój i patrzę w lustro w szafie (6,5m2) więc całą mnie obejmuje;). A tak na poważnie po odliczam co trzeba,jak coś pozostanie to wypłacę ,a jak nie . Na razie niech skończą tą gładź,co będę miała z czego odliczać Mądra dziewczynka pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 To ja dziękuję miłego wypoczynku. Ja wstaję o godzine później ,narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.06.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Cześć moje Kobietki dzielne. Czy dziś nastroje lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.06.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kurczę napisałam jednego posta i gdzie łon? Asiu współczuję - pisz co tam dalej, jak sytuacja... Madmegs, to w dołku tym byłyśmy chyba we dwie. A gdzie się M. podziała? Nic tylko kuchnia jest robiona, a dzisiaj pewnie do urny pobiegła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.06.2010 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Cześć Dziewczyny No do urny pobiegła, co by nie Ale najważniejsza wiadomość dnia to taka, że mam wreszcie moją szarą kuchnię Nieważne że graty stare, biało szare ściany chwilowo zaspokajają w stopniu wystarxczającym moją potrzebę szarości yuhhuuuhhhu Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 21.06.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 gratuluję szarej kuchni może podzielisz się zdjęciami tego cuda z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.06.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Cieszę się, że się cieszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.06.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Madzia, nie bij...ja to na karb starości zrzucam (trzeci wiek , demencja i te sprawy).... pan odkurzaczowy niewkurzający FHU ORKISZ Jarosław Orkiszul. Główna 31832-608 Osiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.06.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 LenaM - napisałam w Sh/Sh ;0 nie napiszę przecież że w : SS Atija - jo tyż się ciesza... Jedyny miód na moje umęczone serce w dzisiejszych czasach.... Maleczka - dzięki dziołszka, spoko, szmalcu njet, z inwestycją się nie spieszę... Nawet podziało się tak, że nie wiadomo czy wogóle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 A już lazłam Ci nawtykać, ale o Rasię zahaczyłam niechcacy...palec mi się omsknął..więc wybaczam i nie wtykam a ,że co się gównianego podziało, no co ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts