madmegs 24.06.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 aaaa Maleczka, ufff udało mi się Ledwiem u Raśki "przed północą zdążyła" A rzeczy... no podziały się... łokrutne.... Pożyjemy zobaczymy... Może bez chałupy wymarzonej wyśpiewanej zostanę... ;cry: A może Ty bez Kuzyna, Księciunia mego jedynego nad wyrost przeze mnie uwielbianego... Może nas wszystkich szlag święty trafi i może chwała bogu panu jak mówią, na co światu takie jak my bezbożne niedobre perwersy ? Któż to wie.... Kto ogarnie c koncomolckim privjetom M. PS. Oops... za młoda jesteś by pamiętać takie niuanse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 rany matko i synu....... co Ty mi chcesz mojego osobistego ślubnego porwać i oddalić sie w bliżej nieokreślonym kierunku, pozostawiając swój niewykończony dom i mnie zalaną łzami i bynajmniej szlag nie jest święty perwersów nie skomentuję- nie warto się tłumaczyć a wприветствуем товарищей to my jeszcze w średniej szkole słyszeliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.06.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) ło-matko-boska-nazareńsko- (żeby nie było że wyzywam, czy uczucia czyje obrażam... ) więc- ty - panienko-ponoć niepokalana-ale-zawdy-sprawiedliwa-i wszechmocna-błogosławiona-..... Tom ja by chciała i tę kasę i te kafelki i wylewki pierwej... A najpierwszej to zdrowie. I nade wszystko, dom pieprzyć, Panie Bucku (bez obrazy dla nikogusiego), wybacz, miłość Mego Jedynego i urodę moją Dla Jego Upodobań daj i zdrowie dla dzieci i powodzenie .... ...... a z całą resztą - se poradzimy.... Edytowane 24 Czerwca 2010 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 no to Cię mocno poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.06.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 matko co ona pija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 25.06.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 malka no to Cię mocno poniosło hyh, nie chcesz wiedzieć jak jest, gdy mnie ponosi markoto matko co ona pija no właśnie ostatnio nic i to pewnie z nadmiaru krwi we krwi te wszystkie przerażające stany emocjonalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Nooo to życzę szczęśliwego rozwiązania problemów wszelakich. Alkoholu do krwi nalać to i stany emocjonalne do normy wrócić powinny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 madmegs, toś Ty szalona kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.06.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 hyh, nie chcesz wiedzieć jak jest, gdy mnie ponosi no właśnie ostatnio nic i to pewnie z nadmiaru krwi we krwi te wszystkie przerażające stany emocjonalne... Trzeba natychmiast wsiąść w pociąg na Zachodni i niezwłocznie zoperować ten problem!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.06.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Hej, ostatnio rzadziej zaglądam ale widzę że coś jest-nie-teges Mam nadzieję, że problemy da się rozwiązać, krew osiągnie odpowiednie stężenie procentowe i wszystko się poukłada jak należy Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Magda, Ty weeeeez, mialas przyjechac do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 M. Ciebie też dopadło coś natrętnego:confused: file:///C:/DOCUME%7E1/Karol/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/Karol/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png http://www.semen.pl/ksiazki/40.jpghttp://www.semen.pl/ksiazki/41.jpg Dopiero to zobaczyłam Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.07.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cze moje kochane Atija, dzięki i uwierz, robię co w mojej mocy Megana - ...a jakże bym mogła inaczej? Rasia - wiesz, że gdyby to było możliwe, bez zastanowienia położyłabym się pod Twój skalpel Aniahubi - dzięki za dobre słowo, ale z tymi procentami... żeby to było takie proste... Porzekadło mówi: "alkohol nie rozwiąże twoich problemów. Z drugiej strony mleko też nie..." Zatem pozostaje wypróbować herbatę, kefir i kilka innych specyfików Małgoś - no miałam, miałam ale ciągle coś wyskakuje. Ale wierzę, że co się odwlecze to nie uciecze.... AGP - niezły patent, no nie? Kamlotku - Ty wiesz i niech tak zostanie, proszę. Z ogłoszeń parafialnych heheh - komputer mój osobisty dokonał bidulek żywota i tym sposobem jestem odcięta od świata Pozostają mi zatem tylko gościnne występy póki co. tak więc buziaki i dzięki za to, że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Czesc czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.07.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja na Play ledwo co mogę,ale zawsze jestem,gdy widzę ruch u Ciebie;). I wytrwale czekam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.07.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja też czekam na wieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.07.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 cze wsjem z wiernymi towarzyszkami na czele Z doniesień prasowych: u mnie bez zmian, nie ma co pisać. Dziecka na survivalowy obóz wysłałam gdyby nie praca, miałabym całkowity luz w ramionkach Przynajmniej tyle. Poza tym dopadły nas plagi egipskie, do twej pory sztuk siedem, więc jest nadzieja że to już koniec Staram się być dobrej myśli i nie przejmować pierdolotami najważniejsze że jest słońce, że na działce zakwitła mi róża (sztuk jeden) kwiatem różowym (sztuk jeden), nic to, przykucam i wącham, żeby nie było że nie znalazłam czasu... Z rzeczy pozytywnych - pomimo upadku finansowego kupiłam sobie na wyprzy zajebiste dwie sukienki. Taniusie... I Drugi raz w życiu się opaliłam. Jestem tym faktem nad wyraz ukontentowana Pozdrawiam słonecznie Wasza notorycznie nieobecna m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.07.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 jak tych plag było już siedem , to zwiastuję rychły początek lepszego któż z nas nie jest w dołku finansowym ? ja w każdym razie znam ten ból.Nie ma się co martwic , pieniądze rzecz nabyta, ( cholera, tylko jeszcze dobrego sposobu nie wynalazłam ) Gratuluję róży . I mimo,że sztuk 1 i kwiat szt 1 to cieszy, prawda? Pozdrawiam i przytulam te puściutkie ramionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Chudziutkie ramionka dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.07.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Atija _ :hug: Małgoś - chudziutkie... Słuchaj, ja dzwonić do Ciebie będę dziś bo albo wtorek albo czwartek - oba po południu - wchodzą w grę, ale chyba nabroiłam i może jaki zlot czarownic nam się zrobi - Cieszysz się , nie? Z Maleczką jeszcze dogrywam, po południu będę wiedziała, a Rasia, wiem już, że nie może Ale co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts