Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

aaaa Maleczka, ufff udało mi się :) Ledwiem u Raśki "przed północą zdążyła" :p ;)

A rzeczy... no podziały się... łokrutne.... Pożyjemy zobaczymy... Może bez chałupy wymarzonej wyśpiewanej zostanę... ;cry: A może Ty bez Kuzyna, Księciunia mego jedynego nad wyrost przeze mnie uwielbianego... :p Może nas wszystkich szlag święty trafi i może chwała bogu panu jak mówią, na co światu takie jak my bezbożne niedobre perwersy ? :p ;)

Któż to wie.... Kto ogarnie :rolleyes: ;)

c koncomolckim privjetom

M. :)

PS. Oops... za młoda jesteś by pamiętać takie niuanse... :)

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rany matko i synu....... co Ty mi chcesz mojego osobistego ślubnego porwać i oddalić sie w bliżej nieokreślonym kierunku, pozostawiając swój niewykończony dom i mnie zalaną łzami :o

i bynajmniej szlag nie jest święty :D perwersów nie skomentuję- nie warto się tłumaczyć;)

a wприветствуем товарищей to my jeszcze w średniej szkole słyszeliśmy :D ;)

ło-matko-boska-nazareńsko- (żeby nie było że wyzywam, czy uczucia czyje obrażam... ) więc- ty - panienko-ponoć niepokalana-ale-zawdy-sprawiedliwa-i wszechmocna-błogosławiona-..... Tom ja by chciała i tę kasę i te kafelki i wylewki pierwej... A najpierwszej to zdrowie. I nade wszystko, dom pieprzyć, Panie Bucku (bez obrazy dla nikogusiego), wybacz, miłość Mego Jedynego i urodę moją Dla Jego Upodobań daj i zdrowie dla dzieci i powodzenie ....

...... a z całą resztą - se poradzimy.... :)

Edytowane przez madmegs

hyh, nie chcesz wiedzieć jak jest, gdy mnie ponosi :p ;)

no właśnie ostatnio nic :mad: i to pewnie z nadmiaru krwi we krwi ;) te wszystkie przerażające stany emocjonalne...

Trzeba natychmiast wsiąść w pociąg na Zachodni i niezwłocznie zoperować ten problem!!! ;) :D :D

M. Ciebie też dopadło coś natrętnego:confused:

file:///C:/DOCUME%7E1/Karol/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/Karol/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png http://www.semen.pl/ksiazki/40.jpghttp://www.semen.pl/ksiazki/41.jpg

Dopiero to zobaczyłam ;-)

Rewelacja!

Cze moje kochane :)

Atija, dzięki i uwierz, robię co w mojej mocy ;)

Megana - ...a jakże bym mogła inaczej? :D

Rasia - wiesz, że gdyby to było możliwe, bez zastanowienia położyłabym się pod Twój skalpel :D

Aniahubi - dzięki za dobre słowo, ale z tymi procentami... żeby to było takie proste... Porzekadło mówi: "alkohol nie rozwiąże twoich problemów. Z drugiej strony mleko też nie..." Zatem pozostaje wypróbować herbatę, kefir i kilka innych specyfików ;)

Małgoś - no miałam, miałam :oops: ale ciągle coś wyskakuje. Ale wierzę, że co się odwlecze to nie uciecze....

AGP - niezły patent, no nie? :)

Kamlotku - Ty wiesz i niech tak zostanie, proszę.

Z ogłoszeń parafialnych heheh - komputer mój osobisty dokonał bidulek żywota i tym sposobem jestem odcięta od świata :( Pozostają mi zatem tylko gościnne występy póki co.

tak więc buziaki i dzięki za to, że jesteście :D

• 2 weeks później...

cze wsjem :) z wiernymi towarzyszkami na czele :D

Z doniesień prasowych:

u mnie bez zmian, nie ma co pisać. Dziecka na survivalowy obóz wysłałam :wiggle: gdyby nie praca, miałabym całkowity luz w ramionkach :) Przynajmniej tyle.

Poza tym dopadły nas plagi egipskie, do twej pory sztuk siedem, więc jest nadzieja że to już koniec :rolleyes: Staram się być dobrej myśli i nie przejmować pierdolotami :p

najważniejsze że jest słońce, że na działce zakwitła mi róża (sztuk jeden) kwiatem różowym (sztuk jeden), nic to, przykucam i wącham, żeby nie było że nie znalazłam czasu...

Z rzeczy pozytywnych - pomimo upadku finansowego kupiłam sobie na wyprzy zajebiste dwie sukienki. Taniusie... I Drugi raz w życiu się opaliłam. :o Jestem tym faktem nad wyraz ukontentowana :D

Pozdrawiam słonecznie :)

Wasza notorycznie nieobecna :oops:

m.

jak tych plag było już siedem , to zwiastuję rychły początek lepszego ;)

któż z nas nie jest w dołku finansowym ? ja w każdym razie znam ten ból.Nie ma się co martwic , pieniądze rzecz nabyta, ( cholera, tylko jeszcze dobrego sposobu nie wynalazłam ;))

Gratuluję róży . I mimo,że sztuk 1 i kwiat szt 1 to cieszy, prawda?

Pozdrawiam i przytulam te puściutkie ramionka ;):hug:

Atija _ :hug::hug: :D

Małgoś - chudziutkie...:eek:

Słuchaj, ja dzwonić do Ciebie będę dziś :) bo albo wtorek albo czwartek - oba po południu - wchodzą w grę, ale chyba nabroiłam i może jaki zlot czarownic nam się zrobi :stirthepot: - Cieszysz się , nie? :D

Z Maleczką jeszcze dogrywam, po południu będę wiedziała, a Rasia, wiem już, że nie może :( Ale co się odwlecze... :)