Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tu się gada

Recommended Posts

Ooooooo mamuniu,kogo moje piękne oczy widzą :D

no ja wiem,że tam gdzie bywasz,jest zapewne milej,bardziej helegancko i w ogóle,ale gdybyś tak od czasu do czasu wpadła i zostawiła lakoniczne "żyję", to ja była bym piękniejsza....mniej siwych włosów, zmarszczek....zadbaj o mnie,co ;)

buziole wielkie - małpo :lol:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej wszystkim :)

Bardzo przepraszam Was za długą nieobecność i WOGÓLE :oops: , różne takie okoliczności się poskładały i do kupy na mnie spadły.

Jesteście przekochani, że jeszcze o mnie pamiętacie. :hug: Bardzo tęsknię za Wami i FM, mam nadzieję na niedługi come-back. Nie wiem co prawda, jak nadrobię wszystkie zaległości :o ale coś się zapewne wymyśli 8)

Ściskam mocno!!! :hug:

:bye:

A na SMSy to sie nie odpowiada, he? :evil: ;) Dobrze wiedziec, ze zyjesz Kochana. Tesknie za romantyczno-dekadenckim wieczorem. :D

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...

http://www.edifyingspectacle.org/holiday-girls/Patrcia-Avery-Easter-Bunny-Girl.jpg

Jakby mnie już nie ma... Ale jak powtarza pewien ex (no przecież nie powiem że "mój ex" :p ) - złego licho nie bierze, więc jeszcze (kiedyś... jak się wyliżę :( j)tu wrócę :D

Tymczasem Wam wszystkim kochani przecudnych Świąt życzę, z rodziną, mazurkiem w sercu i w żołądku, wiary w zmartwychwstanie i łaskę bożą w duszy oraz miłości , szczęścia i dobroci ludzkiej .

buziaki

M.

Lidszu, Meganko, Agp, Kamlotku, Kaluniu 67, Aniuhubi, Atiju, Taka_ja-&-taki_on, Markociu , Nelluniu Sza Ty moja, LenkoM, i Wam Wszystkim, Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam :( życzę, kochane Szczęścia jakiego tylko sobie zamarzycie, Radości i odświęnego nastroju nie tylko na Święta ale na rok cały ( bo niby czemu nie? ;) ) a nade wszystko Miłości, Wyrozumiałości, Cierpliwości i Wiary w lepsze jutro. :D

http://dsclick.infospace.com/ClickHandler.ashx?ru=http%3a%2f%2fwww.flash-screen.com%2ffree-wallpaper%2fuploads%2f201102%2fthus%2f1297825870_470x353_cute-cartoon-easter-day-bunny-picture.jpg&coi=372380&cop=main-title&c=facemoods.5.tab&ap=14&npp=14&p=0&pp=0&pvaid=51bbccf7d6524988ba54b31180a5376e&ep=14&euip=87.205.142.12&app=1&hash=4B64D269D4DBE907C909355D6A3B52A4

PS: mnie się to nie udało, ale ponoć wyjątek potwierdza regułę. :roll: Z całego serca Wam dobrze życzę i do końca (oczywiście szczęśliwego) będę trzymała kciuki za realizację Waszych planów. Mam nadzieję, że wszystkim Wam się uda i każda z Was kiedyś poczęstuje mnie kawą na tarasie albo w cieple przytulnej kuchni czy salonu :D ;)

pozdrawiam serdecznie

Wasza stale, choć może wydawać się że niekoniecznie ;)

M.

Edytowane przez madmegs