AGP 22.11.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 i ja ze spóźnionymi przylazłam (w sumie to mogłybyśmy razem świętować ) WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.11.2012 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 i ja ze spóźnionymi przylazłam (w sumie to mogłybyśmy razem świętować ) WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ!!! Razem? Już tak drzewniej bywało A więc Tobie, też wjsewo charoszewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.11.2012 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 oj tam oj tam... w pewnym wieku to już nie obciach Najlepszego kochana, co by Ci się dobrze działo, co by pociagi przyjeżdżały na czas i temperatura w nich była dostosowana do Twych potrzeb Niech Ci się mordencja facjatis cieszy kazdego dnia Ściskam Cię zdalnie wirtualnie i Twój kuzyn tyż kfiatka przynoszę http://www.toys4boys.pl/product/image/3605/C-fakepath-obrazek3697-1.jpg dzienx za kfiatka też Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.11.2012 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ja jeszcze chwilę pracuję, jakiś durny artykuł muszę skończyć. W stylu że mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem... No przecież, jak w tym kawale, wielbłąd może pracować 2 tyg. i nie pić. Ja wręcz przeciwnie... Na co komu dowód??? Ale zaraz skończę się doktoryzować z wielbłądów i zacznę celebrować nadejście tzw. łikendu I tego ostatniego, wielce udanego, s konsomolskim priwjetam wszystkim wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2012 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Matko z córką!!! Ty serio... zwariowałaś do reszty!!! Nie dość, że dziennik reaktywowałaś i do stopki dodałaś, nie dość że wpis w nim popełniłaś, to jeszcze siatką się zamiotłaś i zdjęciami straszysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.11.2012 02:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Matko z córką!!! Ty serio... zwariowałaś do reszty!!! Nie dość, że dziennik reaktywowałaś i do stopki dodałaś, nie dość że wpis w nim popełniłaś, to jeszcze siatką się zamiotłaś i zdjęciami straszysz... No widzisz, Rasiulka, cała ja. Albo długo długo nic, albo zaraz z rozmachem buziaki. Nota bene: myślałam że wszystkie @-y już śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.11.2012 02:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) a propos - nie uważasz, że z przyzwoitości powinnam założyć nowy dziennik budowy? Wiesz, coś w stylu : "jak shayba się buduje..." Tak pytam, nie, żebym do przyzwoitych należała Edytowane 24 Listopada 2012 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2012 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Uważam, że powinnaś... dla Siebie... i dla mnie;). Próbowałam zmierzyć się z pierwszym wpisem w Twoim dzienniku i zauważyć zmiany jakie w nim poczyniłaś, ale poległam... . Wcale nie dla przyzwoitości... bo która z nas jest przyzwoita;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.11.2012 02:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 co konkretnie masz na myśli? Wiesz, nie śpimy jeszcze może telefon? Ja do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2012 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 co konkretnie masz na myśli? Wiesz, nie śpimy jeszcze może telefon? Ja do Ciebie? No to już wszystko wiesz;)... miło było Cię usłyszeć o 4 w nocy:lol:. Cmok:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 24.11.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 23 listopada 2012 Bosssszzzz, jestem nienormalna! Dawno nie czułam takiego podniecenia! Nie ma to jak przepierdzielić zaskórniaki na materiały budowlane!!! :lol2::lol2: Odkąd rozpoczęłam budowę nie czuję żadnego dreszczyku emocji kupując buty.Podniecenie dopiero mnie ogrania w składach budowlanych :lol2: Do dziennika trafiłam dopiero po reaktywacji,przeczytałam od dechy do dechy,a teraz witam się i życzę wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Mam to samo marynata, ale z tym tez nie nalezy przeginac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Cześć Szajbuś Cieszę się, że już jesteś, i to od razu ogrodzona Wszystkiego naj z okazji tej 18stki Jak już będziesz w tych Katowicach.. to do mnie masz już naprawdę blisko. Zapraszam na kawkę To ja potrzymam kciuki za wydawanie zaskórniaków w budowlanym sklepie. Aaaa ja 3 lata temu płaciłam 11zł/m2 za tymnki cem wap Wiesz, że myślałam, że inaczej wyglądasz... później nie miałaś nic, teraz różowe coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.11.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 No no kolezanko poszalalas Gratuluje ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.11.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No no kolezanko poszalalas Gratuluje ogrodzenia no dzienks Markocia , ale ogrodzenie to trochę szumnie mazwane z dwóch stron ok, ale front na budowlano, docelowo zapewne coś innego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.11.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cześć Szajbuś Cieszę się, że już jesteś, i to od razu ogrodzona Wszystkiego naj z okazji tej 18stki Jak już będziesz w tych Katowicach.. to do mnie masz już naprawdę blisko. Zapraszam na kawkę To ja potrzymam kciuki za wydawanie zaskórniaków w budowlanym sklepie. Aaaa ja 3 lata temu płaciłam 11zł/m2 za tymnki cem wap Wiesz, że myślałam, że inaczej wyglądasz... później nie miałaś nic, teraz różowe coś Hej Arnika dzięki za życzenia, wszyscy niestety się starzejemy, choćby nie wiem jak się oszukiwać Dzisiaj tynki kosztują od 17 d 25 zł... metryka w górę leci, ceny też... a co do wyglądu... Najpierw było różowe COŚ,t yle że przestraszone i niepewne, później długo długo nic, a teraz jest to samo...różowe COś, tyle że cholernie ucieszone z reaktywacji Zobaczymy jak długooo.... (dlaczego na karku poczułam przelatującą ze świstem czarną godzinę??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.11.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Odkąd rozpoczęłam budowę nie czuję żadnego dreszczyku emocji kupując buty.Podniecenie dopiero mnie ogrania w składach budowlanych :lol2: Do dziennika trafiłam dopiero po reaktywacji,przeczytałam od dechy do dechy,a teraz witam się i życzę wszystkiego naj Marynata witaj w moich skromnych progach Od razu złożę Ci gratulacje z tytułu wytrwałości - zmęczyć c a ł y mój dziennik... chapeau bas! Małgoś - zgadzam się, sofrozyne we wszystkim jak mawiał bosonogi filozof... Aco płatności, nie uwierzysz dostałam fakturę na przelew od (niegdyś) zaprzyjaźnionej hurtowni materiałów, budowlanych ofkors, i co widzę???? Termin płatności nazajutrz a pod nim nota (cytuję, jak pragnę pozbyć się zmarszczek - nie kłamię!): "od nieterminowej zapłaty będą naliczone odsetki w wysokości 20 %!" Taaak, DWADZIEŚCIA PROCENT i taaak, WYKRZYKNIK. Kurcze ale ten świat zmienił się w ciągu tych dwóch lat.... Lecę płacić za cegły, nadproża i wapno i cement i piach... Nie stać mnie, kurczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Razem? Już tak drzewniej bywało A więc Tobie, też wjsewo charoszewo Dziękuję Ale fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.11.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A dlaczego ja nie widzę zdjęć tego pięknego zielonego ogrodzenia, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 27.11.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Hej Lid..szu Ano nie widzisz, bo ja już odzwyczajona jestem i nie miałam śmiałości cykać fotek przy wykonawcach... Ale to się pewnie wkrótce zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts