nalach 01.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 witamposzukuję taniego instalatora do podłączenia centralnego z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanidon 01.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 witam ! mozesz podac rejon pracy? i termin ! moze bede mogl ci pomoc! mozesz odezwac sie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nalach 01.04.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 witam ! mozesz podac rejon pracy? i termin ! moze bede mogl ci pomoc! mozesz odezwac sie na [email protected] instalator potrzebny do czerwonaka mam już jednego kasuje 90zł od punktu to mało czy dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nalach 01.04.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 witam ! mozesz podac rejon pracy? i termin ! moze bede mogl ci pomoc! mozesz odezwac sie na [email protected] instalator potrzebny do czerwonaka mam już jednego kasuje 90zł od punktu to mało czy dużo? aha a termin myśle że nie prędzej jak lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanidon 01.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 termin ciezki! ale by sie to załatwiło ? a jaki to ma byc zakres pracy? wtedy mozna przejsc do ceny! ile około tych punktów i co konkretnie jest do zrobienia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nalach 01.04.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 termin ciezki! ale by sie to załatwiło ? a jaki to ma byc zakres pracy? wtedy mozna przejsc do ceny! ile około tych punktów i co konkretnie jest do zrobienia pozdrawiam tzn.tak podłaczenie do pieca 3 kaloryferów na pięterku i jednego na dole,mam zamiar kupić rurki plastikowe nie chce miedzianych ,+podłaczenie bojlera abym oczywiście latem nie grzała w piecu dla ciepłej wody nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam bo specjalnie sie na tym nie znam więc bardzo prosze o wyliczenie ile mnie by to kosztowało,mój domek jest malutki góra z dołem razem 70 m2 4-5 punktów+bojler tak żeby wszystko na gotowo było pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanidon 01.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jesli mozesz napisz mi jeszcze raz twoj adres e-meil to jutro przysle juz ci na poczte wycene! pozdrawiam ! napewno sie odezwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nalach 01.04.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jesli mozesz napisz mi jeszcze raz twoj adres e-meil to jutro przysle juz ci na poczte wycene! pozdrawiam ! napewno sie odezwe! [email protected] z góry bardzo dziękuję proszę dodać swój numer tel.w razie co to zadzwonie i konkretnie się umówimy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanidon 01.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 paweł donder 600 226 148 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts