Redakcja 01.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Na forum zgubiono betoniarkę. Uczciwego znalazcę prosimy o przetransportowanie zguby do działu Uwag o Forum. Wysoka nagroda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 01.04.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Na forum zgubiono betoniarkę. Uczciwego znalazcę prosimy o przetransportowanie zguby do działu Uwag o Forum. Wysoka nagroda! znalazła się sami zobaczcie http://forum.muratordom.pl/dostarczylem-zagubiona-betoniarke,t127830.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 01.04.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a może tak użyć opcji "szukaj" do odnalezienia zguby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 uświadomiliście mi, że dziś 1 kwietnia dzięki, będę gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.04.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a może tak użyć opcji "szukaj" do odnalezienia zguby ?? hm, własnie a gdzie opcja szukaj , prosze nie zaczynać nowych powtarzajacych się tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ... Wysoka nagroda! dokładam "swoja torbe" ... upssssss , tzn. te torbe co nigdy do mnie nie dotarła ... nagroda za tzw "pozytecznych na forum" mam dzis dobry humor - dorzucam dla znalazcy betoniarki ... prosze torbe zapakowac i wysłac na adres znalazcy a co mi tam - torba sie zestarzała po tylu latach oczekiwania ... i niemodna juz zapewne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 biedna betoniarka musiała się czuć strasznie samotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 01.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Na forum zgubiono betoniarkę. Uczciwego znalazcę prosimy o przetransportowanie zguby do działu Uwag o Forum. Wysoka nagroda! Sylwester na dworcu w Koluszkach (dla dwóch osób) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.04.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Nietrudno zgadnąć - to był nasz mały forumowy prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 02.04.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Nietrudno zgadnąć - to był nasz mały forumowy prima aprilis serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts