Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szukam na urlop tuz przy morzu

Recommended Posts

Szukam jakiejś lokalizacji (najchętniej agroturystyka albo kwatera prywatna z wyzywieniem, ostatecznie osrodek itp.) na ok. tygodniowy wyjazd nad morze, przed sezonem (okolice maja). Zalezy mi bardzo, aby miejsce to było baaaardzo blisko morza z łatwym dojsciem na plażę (bo czasem niby blisko a trzeba 200 m brnąć w piachu). Konieczne wyżywienie na miejscu ewentualnie jakas knajpa czy stołówka w okolicy.

Chcę pojechać z chorą bardzo osłabioną osoba, która uwielbia morze, stąd kwestia łatwości dojścia do plaży.

Możecie mi cos polecić?

Podczas ostatniego pobytu nad morzem zakochałam sie w tym hotelu.

On nie jest przy plaży. On jest na plaży. Na przepięknej plaży, dodam

Wychodzisz z pokoju hotelowego na taras...i jestes na plaży :)

http://www.apollo.afr.pl/index.htm

No ok, wiem...tani nie jest.

Spotkałam sie też z taką kwaterą nad samym morzem, ale nie mogę jej teraz znaleźc,

Jak sobie przypomnę to dam znac

Pozdrawiam

Podczas ostatniego pobytu nad morzem zakochałam sie w tym hotelu.

On nie jest przy plaży. On jest na plaży. Na przepięknej plaży, dodam

Wychodzisz z pokoju hotelowego na taras...i jestes na plaży :)

http://www.apollo.afr.pl/index.htm

No ok, wiem...tani nie jest.

Dzięki, pokażę mamie, czy jej się spodoba. Mnie się podoba, ale może mama wolałaby cos bardziej kameralnego.

Tani nie jest, ale to tylko na kilka dni.

A taras na plaży i widoki z okna - super!

Listku, Sarbinowo jest tak położone, że pierwszy rząd domów leży zupełnie przy plaży, bez żadnych wydm. Wzdłuż plaży jest też wygodna, brukowana promenada do spacerowania. W sezonie jest tam strasznie głośno, ale w maju powinno być ok.

http://nadmorze.pl/domprzyplazy/

Miejsce super. Tylko boję sie o wyżywienie poza sezonem. Wiele knajpek i stołówek jest czynne tylko w sezonie. No ale moge zadzwonic i dopytac, dzieki :-)

A może ktos jeszcze zna jakąś fajna agroturystykę?

• 1 month później...
Szukam jakiejś lokalizacji (najchętniej agroturystyka albo kwatera prywatna z wyzywieniem, ostatecznie osrodek itp.) na ok. tygodniowy wyjazd nad morze, przed sezonem (okolice maja). Zalezy mi bardzo, aby miejsce to było baaaardzo blisko morza z łatwym dojsciem na plażę (bo czasem niby blisko a trzeba 200 m brnąć w piachu). Konieczne wyżywienie na miejscu ewentualnie jakas knajpa czy stołówka w okolicy.

Chcę pojechać z chorą bardzo osłabioną osoba, która uwielbia morze, stąd kwestia łatwości dojścia do plaży.

Przypominam sie z pytaniem, bo termin mi sie wykrystalizował (26.05-2.06) i chciałabym cos zarezerwowac. Niestety, te wczesniej podane przez Was namiary odpadają :-(

Bardzo prosze o pomoc.

Może jednak ktos jeszcze cos sobie przypomni?

Bardzo mi zależy na miejscu blisko morza, pokój dwuosobowy na parterze (najchętniej z oknem na morze :-).

http://www.fregata.nadbaltykiem.pl

Ustka

byłam, naprawdę bardzo blisko morza-tak jak piszą na stronie www-50m alejka z kostki brukowej, łagodne zejście na plażę ,można nawet jechać wózkiem,przyjemny lasek-park z ławeczkami -przed sezonem może być super (nie tak tłoczno) ,2 lata temu w suterenie budynku była stołówka-nie wiem jak teraz,

polecam ze względu na lokalizację