Saturn1b 01.04.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam wszystkich mam takie pytanie, bo zamierzam wymurować kominy samemu i wiem że muruje się najprościej układając listewki których grubość i szerokość jest potem grubością fugi i głębokością tylko nie wiem jaka powinna być grubość i szerokość tych listewek. Znacie może rozmiary jakie powinny mieć one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 01.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 12 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 02.04.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam wszystkich mam takie pytanie, bo zamierzam wymurować kominy samemu i wiem że muruje się najprościej układając listewki których grubość i szerokość jest potem grubością fugi i głębokością tylko nie wiem jaka powinna być grubość i szerokość tych listewek. Znacie może rozmiary jakie powinny mieć one Kwadrat stalowy 1 x 1 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Możesz nawet kupić takie plastikowe pręty kwadratowe specjalnie do tego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts