Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Płytki Markiza/Markiz z Paradyża

AIA

Recommended Posts

Czy ktoś ma może w swojej łazience płytki Markiza-Markiz z Paradyża??

Jak myslicie jaki jest ich styl bo producent pisze ze to nowoczesny, powracajacy styl barokowy a dzis moj facet co ma klasc plytki zlał mi glowe zimna woda i powiedzial,ze sa wiesniackie...normalnie porazka...

Podobaja wam sie?Hmmm?

Według mnie płytki Markiza wcale nie są "wieśniackie"- są bardzo ładne i w katalogu i na żywo. Podoba mi się ten styl i też zamierzam go wykorzystać w jednej z łazienek, ale wybrałam Allure z Tubądzina. A poza tym to Tobie mają się podobać a pan od układania płytek niech sobie urządzi swoją łazienkę według swojego gustu.

Bo ja wiem czy nowoczesny.. nowczesny styl kojarzy mi się z totalną prostotą a tym płykom raczej daleko do tego.. :roll: Szczerze powiem że w moim stylu to one nie są (za wzorzyste) choć zauważyłam obecnie tendencje do wybierania takich wzorów (które co dziwne podobają mi np na ozdobnych tapetach :D ) Jedno jest pewne - pan od kładzenia płytek zachował się mało elegancko, w końcu to nie jemu mają się podobać a wlaścicielom i taka uwaga była nie na miejscu :-?

Ja również mam te płytki w swojej łazience. I to czy dla kogoś są wieśniackie czy nie to tylko i wyłącznie kwestia gustu. Mi sie osobiście bardzo podobają, bo są takie "inne" od wszystkich. Ja mam je w małej łazience, ale mysle ze na większej powierzchni wygladałyby lepiej.Ale zadowolona jestem z nich i jesli miałabym wybierac drugi raz to byłyby te same :)

Dzieki wszystkim za miłe słowo,juz mi lepiej :D

Dzis byłam kolejny raz(niewiem,ktory) na "polowaniu" płytek w Kraku...

Noi,nic...moje koncepcje pozostały tekie same,czyli:

na dole zostaną chyba Markiza(i niech sobie mowi co kto chce) a góry zrobie bardziej nowoczesna łazienke.

Na dole chciałam łazienke taka goscinna,"robiaca wrazenie"(no moze bez przesady,ale taka...wow :wink: ) i uwazam,ze te płytki sa takie własnie nietypowe.Takze zdaje sie na swoj gust(noi troche meza :D ).

Jakbyscie mieli mozliwosc to prosiłabym bardzo o zdjecia!

markiz jest super! na zywo tym bardziej! sasiad ma kładzione plytki na "szerokość" naprawde super !

hmmm,powiadasz,ze sasiad ma?? 8)

To moze jakos udałoby Ci sie cyknac małe zdjątka?

popros w moim imieniu(a moze i innych) sasiada o udostepnienie wgladu do jego lazienki :wink:

http://www.okiart.pl/zium/galeria/wnetrza/index.html

w galeri jest lazienka sasiadki :)

Hmm to chyba nie Markiza/Markiz,ale zdjecia jak zawsze mile widziane a w moim przypadku baaardzo mile!! :D

Płytki to Sarda chyba(chyba tubadzin) i też jestem zainteresowana bo pytałam o Andaluzje a one sa bardzo podobne.

A łazienka sąsiadki naprawde bardzo ładna.

• 11 months później...