AIA 01.04.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Czy ktoś ma może w swojej łazience płytki Markiza-Markiz z Paradyża??Jak myslicie jaki jest ich styl bo producent pisze ze to nowoczesny, powracajacy styl barokowy a dzis moj facet co ma klasc plytki zlał mi glowe zimna woda i powiedzial,ze sa wiesniackie...normalnie porazka...Podobaja wam sie?Hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 01.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Według mnie płytki Markiza wcale nie są "wieśniackie"- są bardzo ładne i w katalogu i na żywo. Podoba mi się ten styl i też zamierzam go wykorzystać w jednej z łazienek, ale wybrałam Allure z Tubądzina. A poza tym to Tobie mają się podobać a pan od układania płytek niech sobie urządzi swoją łazienkę według swojego gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 01.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Bo ja wiem czy nowoczesny.. nowczesny styl kojarzy mi się z totalną prostotą a tym płykom raczej daleko do tego.. Szczerze powiem że w moim stylu to one nie są (za wzorzyste) choć zauważyłam obecnie tendencje do wybierania takich wzorów (które co dziwne podobają mi np na ozdobnych tapetach ) Jedno jest pewne - pan od kładzenia płytek zachował się mało elegancko, w końcu to nie jemu mają się podobać a wlaścicielom i taka uwaga była nie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastkab1 01.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam.Ja też nie tak dawno układałam w swojej nowej łazience płytki Markiza. Nadal jestem nimi zachwycona.Podobaja się też moim znajomym.Dokupiłam mebelki w podobnym stylu.Jest super:) Pozdrawiam.Mnie się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexandra715 02.04.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ja również mam te płytki w swojej łazience. I to czy dla kogoś są wieśniackie czy nie to tylko i wyłącznie kwestia gustu. Mi sie osobiście bardzo podobają, bo są takie "inne" od wszystkich. Ja mam je w małej łazience, ale mysle ze na większej powierzchni wygladałyby lepiej.Ale zadowolona jestem z nich i jesli miałabym wybierac drugi raz to byłyby te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.04.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzieki wszystkim za miłe słowo,juz mi lepiej Dzis byłam kolejny raz(niewiem,ktory) na "polowaniu" płytek w Kraku... Noi,nic...moje koncepcje pozostały tekie same,czyli: na dole zostaną chyba Markiza(i niech sobie mowi co kto chce) a góry zrobie bardziej nowoczesna łazienke. Na dole chciałam łazienke taka goscinna,"robiaca wrazenie"(no moze bez przesady,ale taka...wow ) i uwazam,ze te płytki sa takie własnie nietypowe.Takze zdaje sie na swoj gust(noi troche meza ). Jakbyscie mieli mozliwosc to prosiłabym bardzo o zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 03.04.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 mi się również podoba kolekcja Markiza i będę ją robić w naszej osobistej łazience...Nie mam za bardzo weny jak to zrobić jeżeli można prosić o fotki szczęśliwych posiadaczy tej kolekcji było by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eisenberger 03.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 markiz jest super! na zywo tym bardziej! sasiad ma kładzione plytki na "szerokość" naprawde super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 04.04.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 markiz jest super! na zywo tym bardziej! sasiad ma kładzione plytki na "szerokość" naprawde super ! hmmm,powiadasz,ze sasiad ma?? To moze jakos udałoby Ci sie cyknac małe zdjątka? popros w moim imieniu(a moze i innych) sasiada o udostepnienie wgladu do jego lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eisenberger 05.04.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 http://www.okiart.pl/zium/galeria/wnetrza/index.html w galeri jest lazienka sasiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 07.04.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 http://www.okiart.pl/zium/galeria/wnetrza/index.html w galeri jest lazienka sasiadki Hmm to chyba nie Markiza/Markiz,ale zdjecia jak zawsze mile widziane a w moim przypadku baaardzo mile!! Płytki to Sarda chyba(chyba tubadzin) i też jestem zainteresowana bo pytałam o Andaluzje a one sa bardzo podobne. A łazienka sąsiadki naprawde bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eisenberger 07.04.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 witam duza lazienka to sarda mala markiz na 103% prosze przechodzic strzalka na tej stronie co podalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 08.04.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Boze,ale ze mnie sierotka Faktycznie sa strzałki i łazienka tez jest... Mi to trzeba nieraz wytłumaczyc jak dziecku Łazienki pierwsza klasa!!Juz sie zdecydowałam na Sarde na 100%(ewentualnie Andaluzja bo prawie identyczna) i bede robic w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eisenberger 09.04.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 makriz na żywo jest ładniejszy choć to tylko (moze nie tylko) moje zdanie sarda też ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 28.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Czy ktoś ma te płytki http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/markiza-markiz w łazience. Jeśli tak to poproszę o opinię i ewentualnie zdjęcia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts