Zielona 12.11.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Luśka Niesamowity, piękny w szczegółach, konsekwenty w detalach, z klasą, piękną kolorystyką. Jak się mieszka w takim pięknym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.11.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Luśka - jeszcze raz gratulację Bardzo mi się podoba Czy Twój piak jest fanem piwa? I jeszcze pytanie o obudowę kominka - z czego jest zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 12.11.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Również i ja dołączam się do gratulacji - WSPANIAŁY PAŁAC, ale mi najbardziej podoba się kominek - napisz proszę coś więcej na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pilny_Obserwator 12.11.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Tak sobie obserwuje, i muszę powiedzieć (napisać), że BARDZO PODOBA MI SIĘ TWÓJ DOMEK, GRATUUUUUUUUUUUUUULACJE --------------------------------- kto patrzy nie błądzi (czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 12.11.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Bardzo ładniutki ten domek, w ciepłych kolorach wewnątrz. Ciekawe rozwiązania i super tarasik..........pomarzyć...hmmh Pozdr...Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 12.11.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Gratuluję, śliczny dom. Baaaaaaaaaaardzo mi sie podoba. Wszystko do siebie pasuje! Urzekający kominek i piękne lampy. Gdzie takie można kupić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 12.11.2003 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Piekny!!!!!! I cóż za wnetrza, podziwiam, podziwiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 13.11.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe wypowiedzi. Szczerze mówiąc nasza zasługa tu niezbyt wielka, bo idea domu to nasi architekci, a koncepcja wnętrz - to projektant, zresztą też architekt. Sami tego wszystkiego byśmy nie wymyslili, niestety. Ale może to i dobrze, niech każdy robi to, co potrafi najlepiej. Odnośnie pytań - kominek jest z Fermacellu, wkład "diabełek" francuski 12 kW. Dom się nazywa Trawertyn, więc i na kominku i na elementach wykończeniowych słupów jest.... trawertyn. Lampy gipsowe, pomalowane białą farba lateksową z firmy Światły, natomiast pozostałe kupowane w różnych hurtowniach i sklepach. Kiedyś pisałam o moich katuszach związanych z poszukiwaniem białych, zwykłych i najlepiej jak najprostszych lamp. W naszym domu trudno się doszukać kątów prostych i bardzo się obawialiśmy, żeby niefortunnym doborem detali nie popsuć całości. Zresztą nasz projektant wnętrz jeździł ze mną po różnych sklepach i razem wybieraliśmy, tak więc nietrafionych zakupów raczej nie było. Pozdrawiam, Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 14.11.2003 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Śliczny i dopieszczony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 16.11.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Zrobiłam kolejną serię zdjęć wnętrza domu połączoną z ukończeniem przez moją sunię pół roku życia i przy odbiorze okazało się, że dostałam NIE MOJE zdjęcia Firma Fotojoker z siedzibą w Grudziądzu pochrzaniła filmy, a mając 200 punktów w całej Polsce szanse na odnalezienie moich zdjęć oceniam na żadne. Te wnętrza to małe piwo, mogę powtórzyć, ale półroczne urodziny przepadły. NIGDY JUŻ NIE CHCĘ MIEĆ Z TĄ FIRMĄ NIC WSPÓLNEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martado 17.11.2003 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Luśka to ja ta od schodów-domek masz przepiękny tylko powiedz mi z czego jest salceson i gdzie go dostać!? Proszę o wiadomość na priva.Jak się mieszka w takim super domku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 18.11.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Własnie śliczne salcesony i śliczne okna ....poproszę o adresy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 19.11.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Piękny!Aż dech zapiera. Wykończenie z klasą i niepowtarzalne. A i Sunia słodka, bo do złudzenia podobna do mojej (dziś już 10-cio miesięcznej).Pozdrawiam i raz jeszcze gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 19.11.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Dzięki raz jeszcze za miłe dla ucha i oczu słowa Psinka jest bardzo kochana, tylko odnoszę wrażenie, że ją rozpieszczam chyba za bardzo. Jak znam życie, to się musi przeciwko mnie obrócić. Ostatnio jak tylko siadam przy biurku, włazi łapami i niestety przy tych gabarytach (25 kg żywej wagi!) od razu trafia w klawiaturę Znalazłam na to sposób (pewno też na krótką metę), że jej rzucam orzechy włoskie, a ona przez 10 min. ma co robić. Ja potem zresztą też! Ciekawe, kiedy skończą mi się zapasy orzechów! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 20.11.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Rozumiem Cię doskonale. Moja już rozpieszczona do cna. Ale co zrobić jak człowiek ma do niej słabość. Pieszczoch straszny i ogólnie kochana. Ale niestety - jest co sprzątać. Mimo wszystko wart mieć takiego dodatkowego członka rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.11.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Niniejszym odwołuję dobrowolnie i bez przymusu wszystko złe, co myślałam o firmie FOTOJOKER. Znaleźli moje zagubione zdjęcia i to przed ustawowymi 14 dniami. Nawet dostałam piekny liścik przepraszający, więc puszczam sprawę w niepamięć i ich lubię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Jesuuuuuuuuuu Luśka - jaki piękny dom! Naprawdę cieszę się razem z Tobą! Takie ciepłe i zgrane wnętrza - no i ten styl....... NO naprawdę piękny i z klasą. Gratuluję raz jeszcze! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 29.11.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Luśka jak długo trwała budowa i aranżacja wnętrz?Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 29.11.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Od wkopania pierwszej łopaty w polowie czerwca 2002 do wprowadzenia - rok czasu. Nad aranżacją pracowaliśmy od września 2002, czyli jak tylko mury wyszły z ziemi. Wtedy były zrobione wszystkie zmiany w stosunku do projektu - głównie dotyczyło układu ścian wewnętrznych. No i sukcesywnie w miarę posuwania się prac na budowie były wprowadzane kolejne elementy projektu wnętrz (sufity podwieszane, schody, projekty drzwi wewnętrznych, kominek, balustrady, ścianki na poddaszu itp). Co do niektórych rozwiązań, to właściwie dopiero "na żywym organiźmie" podejmowaliśmy decyzje. Równolegle projektant robił wizualizacje tak, że mogliśmy właściwie każdy fragment obejrzeć i ewentualnie zmienić. Nasz projektant 1-2 razy w tygodniu był na budowie i bezpośrednio z wykonawcą ustalał szczegóły techniczne. To co się dało wykonać przed przeprowadzką (meble w/g projektu, zabudowa pokoi, oświetlenie, łazienki) było odpowiednio wcześniej pozamawiane i właściwie po przeprowadzce zostało tylko kilka spraw do skończenie, niekoniecznie najważniejszych. Tak to mniej więcej wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 30.11.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Luśka gratuluję tempa! Szok!Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts