Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Luśki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Luśka domek masz imponujący.

Ostatnimi czasy miałam okazję oglądać wiele eleganckich , ale powielających się wnętrz i szczerze mówiąc byłam trochę "zniesmaczona"

Twój jednak jest niepowtarzalny...od razu widać, ze właścicielka wie czego chce i ma przy tym dobry gust...Twój domek ma to "coś".

Gratuluję dobrego smaku :p

Edzia

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
Dzięki za kolejne miłe słowa :D Ale zauważyłam jedną nie do końca przemyślaną, właściwie nie sprawdzoną rzecz - zbyt śliskie płytki na tarasie i schodach. Niestety. Ale naprawdę, takie ładne były..... Najfajniej wygląda moja sunia, jak startując z pokoju na dwór wykonuje na tarasie taniec łabędzia. Dobrze, że tyle śniegu dookoła, to ma prznajmniej miękkie lądowanie :lol:

Nie Czupurku, sama bym tego nie wymyśliła :D Był projekt wnętrz opracowany przez projektanta, natomiast detale, kolorystyka, charakter pomieszczeń - to była nasza wizja. Po prostu takie wnętrza chcieliśmy mieć i bardzo wiele czasu spędziliśmy na uzgodnieniach i dyskusjach, zanim finalny obrazek powstał. Dodam tylko, że lampę do salonu nabyliśmy dopiero 2 tyg. temu - wcześniej nie mogliśmy znaleźć takiej, która by pasowała do całości. Ale jest śliczna!

Wystrój wnętrza przepiękny, wszystko dobrane tak gustownie. Na zewnątrz też pięknie. Na tarasie aż chce się siedzieć i popijać zimne napoje :lol: Życzę przyjemnego mieszkania w tak wspaniałym miejscu.

PS. Czy filary na tarasie obłożone są klinkierem? Bardzo mi się podobają. Pozdrawiam

Oj, dawno nie zaglądałam - a tu tyle miłych słów :lol: Raz jeszcze dzięki wszystkim odwiedzajcym mnie :lol: No i odpowiadam na pytania: Czupurku - cena projektu to 50 PLN/m2 podłogi pomieszczenia objętego projektem. Takie są zresztą średnie ceny. Gdzieś już pisałam, co jeszcze wchodziło w zakres prac (nadzór, wybór materiałów, wizualizacje itp.) Dana15 - masz rację, słupy są obłożone płytkami klinkierowymi, takimi samymi jak fragmenty elewacji.

pozdrowionka :lol: