Bonga 08.12.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Powiem tylko - WOW! i aż się boję zapytać ile wziął projektant wnętrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 08.12.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Bonga, projektant nie wziął za wiele. Dużo więcej wzięli wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.12.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Piekny dom, bardzo mi sie podoba. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.12.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Luśka domek masz imponujący. Ostatnimi czasy miałam okazję oglądać wiele eleganckich , ale powielających się wnętrz i szczerze mówiąc byłam trochę "zniesmaczona" Twój jednak jest niepowtarzalny...od razu widać, ze właścicielka wie czego chce i ma przy tym dobry gust...Twój domek ma to "coś". Gratuluję dobrego smaku Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 31.01.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Trochę nowych ujęć domu oraz moją sunię można obejrzeć na stronie http://www.linearte.pl , dom Trawertyn. A dookoła świat śniegiem spowity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boriena 02.02.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Domek po prostu powala na kolana. Jest dopracowany, wręcz domuskany. Musi sie w nim cudownie mieszkać. Tylko pozazdrościc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boriena 02.02.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Cuuuuuuuuuudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 11.02.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 No, no dom robi wrażenie, najbardziej podoba mi się w nim to, że jest taki wykończony, widać przemyślany w każdym detalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 11.02.2004 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Dzięki za kolejne miłe słowa Ale zauważyłam jedną nie do końca przemyślaną, właściwie nie sprawdzoną rzecz - zbyt śliskie płytki na tarasie i schodach. Niestety. Ale naprawdę, takie ładne były..... Najfajniej wygląda moja sunia, jak startując z pokoju na dwór wykonuje na tarasie taniec łabędzia. Dobrze, że tyle śniegu dookoła, to ma prznajmniej miękkie lądowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 14.02.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 O RANY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Luśka jeszcze raz z przyjemnoscia zobaczyłam Twoj domeczek....jest piękny..i wnetrza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomstan 18.02.2004 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 No, no, ... naprawdę impnujący. Bardzo ładna chatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.02.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 oglądnełam w muratorze teraz na forum.domek klasa, a wnętrza....pytanko, sama wszystko tak w tych wnętrzach wymyśliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.02.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Nie Czupurku, sama bym tego nie wymyśliła Był projekt wnętrz opracowany przez projektanta, natomiast detale, kolorystyka, charakter pomieszczeń - to była nasza wizja. Po prostu takie wnętrza chcieliśmy mieć i bardzo wiele czasu spędziliśmy na uzgodnieniach i dyskusjach, zanim finalny obrazek powstał. Dodam tylko, że lampę do salonu nabyliśmy dopiero 2 tyg. temu - wcześniej nie mogliśmy znaleźć takiej, która by pasowała do całości. Ale jest śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.02.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 no to powiedz jeszcze, jeśli to nie tajemnica, ile kosztował cię projektantpozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Bardzo gustownie!Bardzo ładny, okazały dom!Gratuluję i zyczę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 25.02.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Fantastyczny domecek tez chcielibysmy juz tak ladnie miec w domu, bardzo ladne zdjecia w Muratorze, ten przedpokoj jest elegancki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 25.02.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Wystrój wnętrza przepiękny, wszystko dobrane tak gustownie. Na zewnątrz też pięknie. Na tarasie aż chce się siedzieć i popijać zimne napoje Życzę przyjemnego mieszkania w tak wspaniałym miejscu. PS. Czy filary na tarasie obłożone są klinkierem? Bardzo mi się podobają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 25.02.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Oj, dawno nie zaglądałam - a tu tyle miłych słów Raz jeszcze dzięki wszystkim odwiedzajcym mnie No i odpowiadam na pytania: Czupurku - cena projektu to 50 PLN/m2 podłogi pomieszczenia objętego projektem. Takie są zresztą średnie ceny. Gdzieś już pisałam, co jeszcze wchodziło w zakres prac (nadzór, wybór materiałów, wizualizacje itp.) Dana15 - masz rację, słupy są obłożone płytkami klinkierowymi, takimi samymi jak fragmenty elewacji. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 25.02.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Naprawdę dech zapiera po oglądnięciu wnętrz. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts