Kleo 12.03.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Lusiu: Już wiem co mi się będzie sniło po nocach Napiszę po prostu że dom jest doskonały w każdym calu, bo trudno wyrazić słowami to co tu można zobaczyć. Lusiu napisz mi jak sprawuje się trawertyn, bardzo mi się podoba, czy jest tak mniej porowaty niż marmur, lepiej utrzymuje sie go w czystości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 12.03.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Kleo, piękne dzięki - kolorowych snów życzę Twój wierszyk jest rewelacyjny - wprawił mnie w doskonały humor Co do trawertynu, to mój jest polerowany i z czyszczeniem nie ma żadnego problemu. Gładziutki jak, za przeproszeniem, pupcia niemowlęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 22.03.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Potwierdzam, widziałam całą masę zdjęć na ostatnim spotkaniu grupy łódzkiej, wszystko gra i nawet pies ma swoją białą kanapkę! A w dodatku jest połozony w najlepszej, najładniejszej lokalizacji w Łodzi, niedaleko Arturówka, stawów i Lasu Łagiewnickiego! Całość na 5 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 super .... a masz jakies zdjecia kuchni i lazienek?pozdrooofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Śliczny dom i wnętrza.Bardzo mi się podoba. Napewno dobrze Wam sie mieszka. Ponawiam prośbę Kasztanki o zdjęcia łazienek i kuchni.Wklej coś proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 22.02.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 obiecałam, że wkleję zdjęcia i się rozeszło po kościach..... Muszę się zmobilizować i tym razem naprawdę wkleję. Tylko najpierw dopadnę moje dziecię, coby cyfrówkę użyczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.02.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 No to czekamy. Your time starts now.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.03.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Luska pare razy wymianialam z toba posty zagladnelam wiec do twojego domu - poprostu rewelacja - bardzo mi sie podoba ( a trzeba przyznac ze potrafie byc wybredna). Antresola piekna wnetrza tez. Gratuluje i zycze milego zamieszkiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.03.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Aha elewacje tez fajne, taras milutki, wejcie takkze - bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 A my czekamy i czekamy i czekamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts