Havena 13.04.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 to o czym piszesz dotyczyłoby drogi wewnętrznej a nie publicznej To tez moze byc problematyczne. Bo jak nazwac np. slepa droge dojazdowa do pieciu dzialek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 13.04.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 no tak, ja miałem (w innym, poprzednim przypadku) bezsprzecznie ślepą i wewnętrzną. już tu zresztą o tym gadaliśmy w szczegółach archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 13.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 no tak, ja miałem (w innym, poprzednim przypadku) bezsprzecznie ślepą i wewnętrzną. już tu zresztą o tym gadaliśmy w szczegółach archiwum. Wielkie dzieki - poszperalam troche w archiwum i znalazlam Teraz sie tylko zastanawiam, czy potrzebnie wytaczalam armate na komara... Pewnie przez to tak dlugo czekam na WZ. A kilka lat temu mialam juz WZ (w 'miedzyczasie' nie powstal PZP) i tam nie bylo ani slowa o odleglosci budynku od drogi dojazdowej, jedynie od drogi gminnej. Czy z tego by wynikalo, ze nalezy zchowac 4m od dojazdowej? Wtedy brakowaloby mi tylko 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_bk 26.05.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzisiaj dostałam pozwolenie ze starostwa na wybudowanie domku 1,5 metra od granicy z działką sąsiednią, trwało to dokładnie 1,5 miesiąca od momentu złożenia wniosku na odstępstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 26.05.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Czy z tego by wynikalo, ze nalezy zchowac 4m od dojazdowej? Zapomnialam napisac - WZ dostalam juz kilka tygodni temu - moge budowac w odleglosci 4m od tej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 26.05.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzisiaj dostałam pozwolenie ze starostwa na wybudowanie domku 1,5 metra od granicy z działką sąsiednią, trwało to dokładnie 1,5 miesiąca od momentu złożenia wniosku na odstępstwo Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_bk 26.05.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzięki, bardzo się cieszę. I również gratuluję WZ. Mam nadzieję, że teraz projektant szybko wszystko zakończy i w następnym tygodniu złożymy w starostwie wniosek o pozwolenie na budowę i znowu czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 26.05.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzięki, bardzo się cieszę. I również gratuluję WZ. Mam nadzieję, że teraz projektant szybko wszystko zakończy i w następnym tygodniu złożymy w starostwie wniosek o pozwolenie na budowę i znowu czekanie Dziekuje rowniez! Teraz powinno Wam pojsc szybko! Trzymam kciuki! My dopiero kupujemy projekt w najblizszym czasie, potem adaptacja i jeszcze troche formalnoci... Ale moze uda sie jeszcze w tym roku zaczac? Zycze Wam powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaoli 26.05.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Oczywiście ja również gratuluję i życzę powodzenia.Dzięki za kontakt mailowy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts