Lataren 02.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witajcie jestem w trakcie remontu i mój ideal walna w łeb.... tzn pomysł, ktory zamierzałem zrealizować przestał się podobać i teraz stanąłem i stoje w miejscu.Poniżej zamieszczam szkic pokoju.http://img376.imageshack.us/img376/222/nowyobrazjk2.th.jpg Sprawa wygląda następująco pokój ma wymiary 4,4 na 5,4 m i w prawym rogu wykonałem szafkę - połkę wnęke z gk zawieszoną na ścianie. vis a vis tej półki jest okno i teraz pod ścianą ma stać stoł zaraz obo łóżka.kanapa/wypoiczynek (jak zwał tak zwał) przed łóżkiem stoliczek na kawę browarek;) a po lewej stronie obrazka szafka z telewizorem.Na dtelewizorem miał być podwieszony sufit i wystają z niego kawałek miał "biec" w zdłuż pokoju i być też podwieszony ale jednak ten upadł temat tego kjawałka wychodzącego z w zdłuż salony reszta jest zrobiona i teraz stoję i nie wiem co mam zrobić mam jeszcze materiął i chciałbym to jakoś wykończyć - mam nadzieję, że szybciej niż siebie - proszę o pomoc życzliwychg forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 02.04.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jeszcze raz zamieszczam szkichttp://img376.imageshack.us/img376/222/nowyobrazjk2.jpg NIe zamontowany został tylko kawałek idący w zdłuż pokoju i naraysowany na szkicu Dodam jeszcze\, że pod półka z GK ma stać komoda niewielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 02.04.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 a może jakieś fotki byś zapodał? w sumie chyba nie bardzo wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 02.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Właśnie, może zdjęcie z problematycznym fragmentem pokoju. Dlaczego pomysł z podwieszonym sufitem upadł, skoro upadł to nie rób nic tylko zwykły sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 03.04.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Już to chyba sobie rozwiązałem dziś postaram wrzucić parę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts