commor 03.04.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 np. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=87103 masz kilka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qasi79 03.04.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 tu jest odlot http://www.minhembio.com/galleri/lista/popular30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekkw 20.01.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Witam mam prośbę, pilnie potrzebuję pomocy gdzie umieścić telewizor 42 lub 50 cali (zanim będzie za późno) pierwotnie miał być obok kominka ale po zrobieniu i przystawieniu płyty wielkości tv nastały wątpliwości czy oby on będzie tam pasował ???? Jest jeszcze możlowość przeniesienia tv na inną ścianę wiązałoby się to oczywiście z przerobieniem instalacji elektrycznej i antenowej (doprowadzenie) ale jeszcze jest to możliwe więc może mnie oświecicie gdzie będzie bardziej pasowało ?? Na pierwszym zdjęciu po przyłożeniu a na drugim możliwość przeniesienia na inną ścianę Edytowane 20 Stycznia 2011 przez witekkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.01.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 hmmmmm mnie sie ten uklad podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A ja nie przepadam za sciana na ktorej jest i kominek i tv, dla mnie za duzo szczescia na jeden raz Proponowany alternatywny uklad chyba tez nie bedzie zbyt szczesliwy jezeli bedzie tam stac stol. Mniejsze zlo to zostawienie tv tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekkw 20.01.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Stołu wogóle nie będzie tylko ława kawowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 20.01.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Jak będzie tylko ława, to nawet się nie zastanawiaj, tylko przenoś telewizor. Zestawienie TV + kominek jest bardzo nieszczęśliwe i nie wygląda za dobrze. Aż się prosi, żeby ustawić TV przy ławie, czyli obok miejsca, na którym będziecie siedzieć, oglądając telewizję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Yyy mmm....no ja nie jestem do konca przekonana, bo wtedy wypoczynek jest tylem do kominka, a patrzec sie jak trzaska ogien w kominku tez bedzie milo...zaraz poszukam jakis inspiracji ze scianami z kominkiem i tv w jednym. Jak sie dobrze przemysli wszystko na poczatku to moze to ladnie grac np: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_3-3.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_1-4.jpg - zdjecia pochodza ze strony http://www.wamhouse.com i sa jej wlasnoscia Edytowane 20 Stycznia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekkw 20.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Mysle ze bedzie to kpl wypoczynkowy 3 +1+1 i ława czyli jeden fotel byłby tyłem do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Sami musicie zdecydowac co jest dla was lepsze. Jak pisalam wczesniej, jak wszystko ladnie ze soba zgracie w jedna bryle i tego nie zagracicie to kominek i sciana tv moze ladnie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekkw 20.01.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ładnie to może grać, jak jest miejsce to jak najbardziej ale u mnie nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No to problem rozwiazany Sam dales sobie odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekkw 20.01.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Moze nie tyle rozwiązany, bo dalej nie jestem przekonany które rozwiązanie jest lepsze, tylko wydaje mi się że w pierwszej wersji ten telewizor będzie tam wciśnięty i musi być pod skosem bo inaczej się nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Telewizor musi byc dopasowany pod wzgledem odstepu od wypoczynku, wielkosci pomieszczenia i wielkosci sciany na ktorej ma sie znalezc...moj luby chcialby wiecej jak 50 cali, ale pasuje nam 46 aby to dobrze wygladalo i ani jednego wiecej pod grozba rozwodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekkw 20.01.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No zerknąłem jak to u was ma wyglądać i widzę że macie zdecydowanie wiecej miejsca między kominkiem a ścianą u mnie od końca półki do ściany jest 90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.01.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No u nas to kominek jest na innej scianie jak tv... 90 cm to faktycznie nie powala...jak nie jestescie przekonani to przenies to tv albo rozwaz zawieszenie projektora u sufitu i zamontowanie wysuwanego takiego czegos do obrazu. Mozna tez wyswietlac poprostu na bialej scianie Przy kominku widze u was stelaz...czy tam macie przewidziane polki? jezeli tak to tv rowniez ze wzgledow estetycznych raczej odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekkw 20.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Tak półki już są zrobione i właśnie telewizor musiałby zachodzić na te pólki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mszary 18.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam (choć witałem się już grzecznie tam gdzie witać się powinno) Mam niesamowity i spędzający sen z powiek problem - a mianowicie - nie wiem gdzie powiesić telewizor, poustawiać sprzęt grający i rozstawić kolumny grające i do kina domowego. Najpierw zdjęcia: 1. http://img707.imageshack.us/img707/6074/dsc03374e.jpg 2. http://img845.imageshack.us/img845/9607/dsc03376j.jpg 3. http://img88.imageshack.us/img88/9955/dsc03375z.jpg Zdjęcie numer 1 przedstawia stan obecny. TV wisi jak wisi. Ostatnio zacząłem się zastanawiać żeby "wyprostować" tzn. zniwelować uskok jak jest na tej ścianie z TV ponieważ jest tam komin, denerwująca jest również widoczna za szafką rtv rozdzielnia od podłogówki w łazience. Mniejsza jednak o to. Jeśli bym prostował ścianę to w miejscu powieszenia TV planuję przykleić i przykotwiczyć suporeks a resztę dać profile i całość zrównać do komina regipsami. Ale po przeciwnej stronie tej ściany-wnęki jakieś 5 metrów jest ściana (ta z obrazkami) i drzwiami do drugiego pokoju. I tam myślałem przenieś cały kącik z TV, powiesić TV, kupić ładną szafkę na sprzęt i płyty, postawić kolumny frontowe, które lepiej zagrają jak będa stały na otwartej przestrzeni a nie we wnęce a te małe głosniki przenieś do wnęki i do wnęki wstawić również kanapę a fotele po bokach. Proszę tylko o opinie - nie wydaje się Wam, że TV nie powinien wisieć na ścianie na której są drzwi do innego pokoju? Czy ukrycie kanapy w miejscu gdzie obecnie wisi TV to dobry pomysł? Dodam szybko, że kanapa stoi jak stoi tylko dzisiaj bo kaprys mieliśmy żeby przestawić ale wcześniej cały czas stała pod ściana z obrazkami, czyli na przeciwko TV. Będzie dodatkowy problem, bo jeden z foteli stoi przy drzwiach na balkon i to zasłania balkon co daje mniej światła a latem będzie musiał gdzieś zniknąć bo drzwi od balkonu będą się non stop otwierały i zamykały ponieważ przesiadujemy na balkonie. tylko gdzie ten fotel postawić w przypadku jeśli TV będzie wisiał na ścianie z obrazkami jak zaraz zaczyna się skos. Teraz fotel jest przesunięty pod skos żeby odsłonić balkon i czy kanapa stoi tak jak teraz czy pod ściana z obrazkami to fotel tak stał. Jeśli kanapa będzie we wnęce (pomarańczowa) to fotel trzeba będzie przesunąć bliżej kanapy tym samym zasłaniając balkon. Bardzo proszę o jakieś rady i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokol27je 20.03.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 jak dla mnie to telewizora nie ma gdzie przewiesc jest tylko ta sciana z drzwiami niby od biedy i braku miejsca może tam wisieć ale nie ustawisz wtedy rozsądnie , wyposażenia chowanie kanapy w ten "otwór" to raczej zły pomysł będzie przytłaczać w ogóle tego nie widzę . ogólnie poleciłbym np wywalenie fotela wydaje sie byc tam strasznie ciasno... ale na pewno tak jak mówisz wyprostować ścianę to według mnie najlepsze rozwiązanie, ale mozesz zrobic to tez w jakis inny ciekawy sposób poleciłbym wysuniecie sciany jeszcze możliwie jak nadlej co zmniejszy ten otwór który nie wygląda najlepiej chodzi mi o cos takiego mam nadzieje ze chodz troche pomogłem:popcorn: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mszary 21.03.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Własnie chodzi o to że zarówno pod wnęką jak i po drugiej stronie jest skos i taka zabudowa, którą przedstawiłeś i za ktorą dziękuję odpada, to jest dobra na proste ściany.Fotela nie wywalę bo nie mogę a ciasno nie jest, to jest bardzo duży salon, tzn. wystarczający na wszystko. Jest tylko ten dylemat z umiejscowieniem TV.Z tą kanapą to masz jakby rację, ale kanapa będzie wtedy schowana i siedząc/leżąc na kanapie będzie się "pod sufitem" chociaż kanapa wymiarami do tej wnęki pasuje tak, że będzie równo z tą zabudowana półką na której sa płyty CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts