kachna28 27.09.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Podobnie bym zrobiła -TV na ścianie między pokojami 7 i 8. Ta kanapa co tam stoi -zostaje -do oglądania kominka. Drugą sofę wstawiam wzdłuż ściany z drzwiami tarasu -do oglądania TV. U mnie będzia b.podobne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.09.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Może na ścianie działowej salonu z pokojem nr 8. Trudne rozwiazanie... na jednej ścianie okno tarasowe na drugiej kominek i wejście do jadalni. tez bym tak zrobila A wypoczynek jakiś narożny z problemowym pokojem trzeba isc na kompromisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net_ka 28.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 DZięki za odzew. Ja chciałabym dać ten nieszczęsny telewizor ustawić na ścianie działowej między pokojami 7 i 8, ale mąż upiera się postawić go pomiędzy drzwiami tarasowymi a tymi drugimi (notabene tam nie będzie drzwi tylko okno) . Ta ściana jest faktyczne ustawna. Jedyny mankament jest taki, że jest naperzciw wejścia do salonu i uważam, że w tym miejscu bardziej pasowała by jakaś zgrabna witryna a nie telewizor. A po drugie oglądało by się telewizję trochę pod kątem. Pomysł dwóch sof jest całkiem dobry. Nie pomyśałam o tym. Ale mam teraz opcji http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 28.09.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 To dodam Ci jeszcze jeden pomysł.WYRZUĆ TELEWIZOR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 DZięki za odzew. Ja chciałabym dać ten nieszczęsny telewizor ustawić na ścianie działowej między pokojami 7 i 8, ale mąż upiera się postawić go pomiędzy drzwiami tarasowymi a tymi drugimi (notabene tam nie będzie drzwi tylko okno) . Ta ściana jest faktyczne ustawna. Jedyny mankament jest taki, że jest naperzciw wejścia do salonu i uważam, że w tym miejscu bardziej pasowała by jakaś zgrabna witryna a nie telewizor. A po drugie oglądało by się telewizję trochę pod kątem. Pomysł dwóch sof jest całkiem dobry. Nie pomyśałam o tym. Ale mam teraz opcji http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif U mnie będą stały takie 2 sofy (jedna 2os druga 3os -bez fotela) -tylko jasnobeżowe ze skóry -są piękne moim zdaniem http://www.mebloexpo.pl/images/zestawy/3_zestaw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net_ka 28.09.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Śliczne te twoje sofy. A jaka to firma jeśli można wiedzieć? Co do materiału, to oczywiście skóra, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.09.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Śliczne te twoje sofy. A jaka to firma jeśli można wiedzieć? Co do materiału, to oczywiście skóra, prawda? Link do firmy: http://www.mebloexpo.pl/ Mają przedstawicilstwa w całej Polsce. Masz dowolny wybór kolorów tkanin, drewna, skóry, ekoskóry. Koszt takich dwóch sof -2tys -za obie- w ekoskórze lub tkaninie, a ok 5tys w skórze. Przynajmniej tak mi pan u nas w salonie meblowym wycenił, piękne są -szkoda że poczekam jeszcze z pół roku na meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net_ka 28.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dzięki . Oni z Bielska są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.09.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dzięki . Oni z Bielska są faktycznie! To masz bliziutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kara378 01.10.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Oto mój projekt salonu również jestem załamana bo nie mam gdzie umieścić TV...dopiero jak powstały ściany to zdałam sobie sprawę że będzie problem z jego aranżacją ...Pomóżcie proszę..co kilka głów to nie jedna... http://www.architekt-wlodarczyk.pl/index5.php?idf=2 dom z wolim oczkiem (3 w kategorii średnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.10.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Oto mój projekt salonu również jestem załamana bo nie mam gdzie umieścić TV...dopiero jak powstały ściany to zdałam sobie sprawę że będzie problem z jego aranżacją ...Pomóżcie proszę..co kilka głów to nie jedna... http://www.architekt-wlodarczyk.pl/index5.php?idf=2 dom z wolim oczkiem (3 w kategorii średnie) Moim zdaniem jedyna opcja to ściana w salonie między kuchnią a holem. Obok kominka odpada -a na reszcie ścian są okna. Ale to dobre miejsce -bo wstawiając narożnik lub 2 kanapy pod kątem prostym będzie można widzieć jednocześnie TV i kominek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kara378 01.10.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ten kominek będzie na 3/4 ściany w stronę okna:( a TV mam jeszcze z tym dużym tyłem i trzeba by było kupić plazmę aby nie przeszkadzał podczas komunikacji do kuchni a na to nie ma kasy...normalnie lipa A myślałam że na tej ścianie między kuchnią a holem postawię jakąś witrynę na szkło do trunków...a tu nic z tego bo TV musi mieć pierwszeństwo a projekt mi sie tak podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.10.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ten kominek nie będzie na środku a bardziej bliżej okna a TV mam jeszcze z tym dużym tyłem i trzeba by było kupić plazmę aby nie przeszkadzał podczas komunikacji do kuchni a na to nie ma kasy...normalnie lipa Jeśli kominek przesunięty -to może być na tej ścianie co on -tylko bliżej wejścia do salonu Chodzi o to żeby nie stały za blisko bo są jakieś przeciwskazania (dokładnie nie wiem o co chodzi ale tak pisało kiedyś w muratorze). Nie przejmuj się -my do nowego domku też zabieramy naszą "kobyłę" -a nawet dwie -jedna do salonu a druga do sypialni. Jak mam wydać 5tys na TV tylko po to żeby ładnie na ścianie wyglądał to wolę sobie kupić lepsze płytki lub kuchenkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 06.01.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 http://www.archi-projekt.com.pl/projekty_domow.html to strona, na której można zobaczyć rzut parteru mojego domu. Wprowadziłam tam następujące zmiany: - postawiłam ściankę między jadalnią a salonem - zrobiłam szerokie przejście z salonu do pokoju obok - zlikwidowałam okno koło drzwi tarasowych. W tym roku zacznę urządzać wnętrza i kompletnie nie wiem co zrobić z salonem. W mniejszej części (tam gdzie w projekcie jest pokój) planuję postawić duży stół na większe uroczystości, a jedyną pewną rzeczą jest kominek w rogu jak w projekcie. Nie wiem jak i gdzie ustawić duży telewizor i kanapy (przynajmniej dwie) tak żeby dobrze wyglądało i wygodnie się oglądało TV. Czytałam że jest na forum kilka osób, które znają się na urządzaniu wnętrz. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 06.01.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Qrcze, coś mi nie wyszło z ta stroną Nie umiem wstawiać zdjęć... a chodzi mi o projekt APS 16... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 06.01.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Może jakaś dobra dusza wstawi tu zdjęcie "rzutu parteru" za mnie , byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 06.01.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ostatnio myślałam o powieszeniu telewizora obok kominka, ale czy to nie będzie się "gryzło" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 06.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 http://www.archi-projekt.com.pl/dat/rz_parter/16_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 06.01.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dziękuje Krzysztofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borczas 02.04.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Chcę przy okazji remontu jakoś zadysponować ścianę przy której postwie Telewizor czy ktoś może ma jakieś ciekawe realizacje na których możnabyłoby się zainspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts