aniawmuratorze 02.04.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 TU JEST MIEJSCE NA TWÓJ KOMENTARZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.04.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 No to ja pierwsza. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.04.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 I czekam na zdjęcia Wklej też projekt domku! A skąd nazwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witaj Aniu działeczka przeurocza. Przyłączam się do prośby efilo o wklejenie zdjęć z projektem. Nazwa jest intrygująca, więc tym bardziej jestem ciekawa co to za domeczek. Czy ekipa już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.04.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witaj Aniu działeczka przeurocza. Przyłączam się do prośby efilo o wklejenie zdjęć z projektem. Nazwa jest intrygująca, więc tym bardziej jestem ciekawa co to za domeczek. Czy ekipa już jest? Rozgrzewam się dopiero w prowadzeniu dziennika, przerabianiu zdjęć do znośnej wielkości więc ...... troszkę mi to zajmuje czasu Nazwa to nazwa projektu, może ułatwi to kiedyś innym budującym ten projekt w odnalezieniu go na forum Ekipa jest umówiona na maj ale o tym później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Domek bardzo sympatyczny. Lubie tego typu zadaszenie. No może ja wycięłabym ten okrągły wykusz, ale to dlatego że ja wolę prostą bryłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A oto 'rzutki' na szybko : http://images28.fotosik.pl/189/ef392c80249de1ea.jpg http://images32.fotosik.pl/203/1557762255b84e94.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.04.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 efilko jesteś niesamowita !!! a zastanawialam się jak te rzuty wkleić do dziennika DZIĘKUJĘ dużo nauki jeszcze przede mną Pewnie z moim mężem wybralibyście podobne projekty on jest fanem domu ala stodoła śmiejemy się że nasz trzeci dom będzie właśnie taki Obecnie w domu mamy nieduży wykusz i jestem z niego zadowolona. Oglądając tony projektów były dni że nic mi się nie podobalo a następnego miałam wrażenie, że wszystkie domy są podobne .....................i też nic mi się nie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Aniu, gratulacje Widzę, że Archon rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.04.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Aniu, gratulacje Widzę, że Archon rulez dzięki Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.04.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Pewnie z moim mężem wybralibyście podobne projekty on jest fanem domu ala stodoła śmiejemy się że nasz trzeci dom będzie właśnie taki Obecnie w domu mamy nieduży wykusz i jestem z niego zadowolona. Oglądając tony projektów były dni że nic mi się nie podobalo a następnego miałam wrażenie, że wszystkie domy są podobne .....................i też nic mi się nie podobało Na pewno! Ja też chciałam stodołę. Niestety nie zmieściła się u nas na działce i musieliśmy ją zawinąć - stąd litera L. Co do wykuszu to u nas od bidy też jest Bo jadalnia jest lekko wysunięta w stosunku do salonu. Ale w bryle jest tak naprawdę schowany. Przy okazji jest to tańsze. U nas bryła wyszła z potrzeb funkcjonalnych wnętrza. Właściwie to nawet nie było istotne jak ten dom wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.04.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Aniu projekt mnie zachwycił, a szczególnie te ogromniaste pokoje na górze. Są piękniusie, a o łazience to już nie wspomnę. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 dzięki Edmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.04.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 dzięki Edmar Oj nie czerwień się już tak Oszczędź tych pąsów do momentu kiedy będę chwalić Twój domek jak będzie już gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 dzięki Edmar Oj nie czerwień się już tak Oszczędź tych pąsów do momentu kiedy będę chwalić Twój domek jak będzie już gotowy. chciałabym żeby się spodobał , a jak będzie gotowy to będę dumna chodzić jak paw choć pewnie wykończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 10.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 O kurcze, Anulka po obejrzeniu zdjęć mnie oświeciło! toż to Twoja budowa kawałek za nami! będziemy sobie z okien machać łapkami Ps.bardzo ładny projekcik Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.04.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Aga dla uściślenia naszą budowę macie przed a nie za czepiam się oczywiście a łapkami bez większego wysilku sobie pomachamy na razie wszystko przed nami czasem nie chcę za bardzo myśleć do przodu żeby nie osiwieć będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Oj tam, przed czy za, ważne że rzut beretem Mam nadzieje że niebawem sie poznamy Nic sie nie martw nie osiwiejesz aczkolwiek Piotrek jest bliski Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No to ja po raz pierwszy w komentarzach Mam tremę Fajnie projekcik, fajna działeczka i fajnie, że piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts