aniawmuratorze 30.05.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 jesuuuuu.....z konewki jeszcze nie piłam taka wylewka ode mnie bardziej doświadczona jest muszę tylko w garażu takie sitko na konewkę znaleźć malka Ty to masz bujną wyobraźnię pić z konewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 i jak tam wylewka? działa? mieliście super pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.06.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 i jak tam wylewka? działa? mieliście super pogodę. nie wiem na czym polega działanie wylewki ale............... a) wylewka napojona wodą b) nie zapadła się ani nie pokruszyła c) dzięki dużej zawartości wilgoci w powietrzu i braku upałów ma optymalne warunki do stania się twardzielem na wieki wieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jak już to raczej rogi wstają niż się zapada dobrze że napojona i dobrze że nie ma upału a pękać to będzie podczas wygrzewania. o ile macie gdzieś podłogówkę bo mi się już wszystko pląta co u kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.06.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mamy podlogowkę ale nie mamy ani pieca ani gazu pewnie dopiero w sierpniu będzie a dzieci na mnie krzyczą żeby wylewek nie podlewać bo one mają szybko wyschnąć żeby się można było szybko przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 podobno lepiej przykryć folią budowlaną - nie oddają wilgoci a Ty nie wtłaczasz kolejnej ale nam się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.06.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 podobno lepiej przykryć folią budowlaną - nie oddają wilgoci a Ty nie wtłaczasz kolejnej ale nam się nie chciało nam też się nie chce żadnej foli ! podlejemy troszeczkę a za jakiś czas zrobimy przeciąg i wszystko sobie spokojnie wyschnie jak długo siedzieli u Ciebie efilo na karton gipsach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kochana oni zaczęli w kwietniu, zrobili sufity bez szpachlowania po czym poszli na piętro ocieplać dach i tak jest do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.06.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kochana oni zaczęli w kwietniu, zrobili sufity bez szpachlowania po czym poszli na piętro ocieplać dach i tak jest do dziś. no to zasiedzieli się u Ciebie dobrze im pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 czyli juz się zamknęłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no kochana gratuluję bramiszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Brama że hohohoho Anuś ja z innej beczki jakie masz grubości szprosy i jakie są okna w wykuszu chodzi mi o szerokość, bo ja też chcę dać tylko poziome szprosy tam gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Aniu ta brama robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Brama że hohohoho Anuś ja z innej beczki jakie masz grubości szprosy i jakie są okna w wykuszu chodzi mi o szerokość, bo ja też chcę dać tylko poziome szprosy tam gdzie się da Pasiu szprosy mają 1,8 cm a pionowe Ci się nie podobają ja bym chyba wszędzie wpakowała i takie i takie ale nigdy nie zastanawiałam się jaki efekt może dać wstawienie tylko poziomych a może to fajnie wygladać w wykuszu mam w większych oknach słupek i szprosy poziome a w mniejszych poziome i pionowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 czyli juz się zamknęłaś. no jestem zamknięta wreszcie fachowcy od sąsiada nie łażą mi po garażu i nie znoszą tego co im zostanie np połówek karton-gipsów bo może się pani przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no kochana gratuluję bramiszcza wielkość chyba taka jak u Ciebie Efilko ale waży to nie mało 230kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Aniu ta brama robi wrażenie czasem się martwię czy mi chałupy nie zdominuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 03.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Heloł! No prosze, kolejne zmiany, ale sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Heloł! No prosze, kolejne zmiany, ale sie dzieje ciągle do przodu pedałujemy ale na razie końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Heloł! No prosze, kolejne zmiany, ale sie dzieje ciągle do przodu pedałujemy ale na razie końca nie widać Dobrze, że nie do tyłu. Widać, że dzieciaki już świetnie sie czują w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts