malgos2 01.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cze Ania. Fajnie, ze sie w koncu poznalysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cze Ania. Fajnie, ze sie w koncu poznalysmy. też się baaadzo cieszę Wasz samochód przywiózł najbardziej zwariowane towarzystwo Jak tam powrót na kamyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cze Ania. Fajnie, ze sie w koncu poznalysmy. też się baaadzo cieszę Wasz samochód przywiózł najbardziej zwariowane towarzystwo Jak tam powrót na kamyka? Kierowcy nie bylo latwo, ale dal rade, za co wdzieczni jestesmy bardzo. Nam szybko zeszlo, gorzej potem w pociagu, bo straszliwie grzali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dla mnie tragiczny byłby brak ogrzewania ale ja z natury cieplolubna jestem Brawo dla kiierowcy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dla mnie tragiczne byłoby brak ogrzewania ale ja z natury cieplolubna jestem Nooo, ale tym razem przegieli w druga strone, tak dawali, ze trudno bylo wytrzymac. Grunt, ze w ogole dotarlismy, bo gdyby nie poswiecenie Kierowcy to bysmy po prostu nie przyjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dla mnie tragiczne byłoby brak ogrzewania ale ja z natury cieplolubna jestem Nooo, ale tym razem przegieli w druga strone, tak dawali, ze trudno bylo wytrzymac. Grunt, ze w ogole dotarlismy, bo gdyby nie poswiecenie Kierowcy to bysmy po prostu nie przyjechali. Rasia by się ucieszyła że goście zostają na dlużej to bardzo goscinna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dla mnie tragiczne byłoby brak ogrzewania ale ja z natury cieplolubna jestem Nooo, ale tym razem przegieli w druga strone, tak dawali, ze trudno bylo wytrzymac. Grunt, ze w ogole dotarlismy, bo gdyby nie poswiecenie Kierowcy to bysmy po prostu nie przyjechali. Rasia by się ucieszyła że goście zostają na dlużej to bardzo goscinna bestia Nieeee, w ogole bysmy wtedy nie przyjechali... Wszyscy musielismy byc rano w chacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wszyscy musielismy byc rano w chacie. no tak zastanawiam sie kiedy wreszcie będzie się można wyluzować i wrocić z imprezki kiedybądź kiedyś pilnowała mnie mama, teraz mąż a za 40 lat dzieci mipowiedzą o której mam wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wszyscy musielismy byc rano w chacie. no tak zastanawiam sie kiedy wreszcie będzie się można wyluzować i wrocić z imprezki kiedybądź kiedyś pilnowała mnie mama, teraz mąż a za 40 lat dzieci mipowiedzą o której mam wrócić A mnie robota przypilnowala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wszyscy musielismy byc rano w chacie. no tak zastanawiam sie kiedy wreszcie będzie się można wyluzować i wrocić z imprezki kiedybądź kiedyś pilnowała mnie mama, teraz mąż a za 40 lat dzieci mipowiedzą o której mam wrócić A mnie robota przypilnowala... bezduszna ta robota jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wszyscy musielismy byc rano w chacie. no tak zastanawiam sie kiedy wreszcie będzie się można wyluzować i wrocić z imprezki kiedybądź kiedyś pilnowała mnie mama, teraz mąż a za 40 lat dzieci mipowiedzą o której mam wrócić A mnie robota przypilnowala... bezduszna ta robota jakaś Dobrze, ze jeszcze jakas jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no mam nadzieję że chociaż docieni Cię ta Twoja robota i da podwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no mam nadzieję że chociaż docieni Cię ta Twoja robota i da podwyżkę Nie ma szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Aniu, buziaki dla Rodzinki i jeszcze raz powtórzę... piekna fryzurka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rasiu to Tobie należą się podziękowania nie wiem jak Ty to robisz ale spotkania u Ciebie są pełne ciepła, humoru i baaaardzo klimatyczne (szczególnie wokół kominka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cześć Ania Strasznie fajnie było z wizją pogadać, i nadziwić się nie mogę jak kobieta o wygladzie nastolatki moze być matką czwórki dzieci Dzieki zamiłe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 przyganiał kociol garnkowi a Ty to na ile wyglądasz co malka jak ja lubię takie wariatki jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no mnie tam wódkę, bez pokazywania dowodu sprzedają Ja bym Tobie nie sprzedała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Phi, w Londynie winka mi nie chcieli sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Phi, w Londynie winka mi nie chcieli sprzedac. piętnaście lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts