Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cze Ania. Fajnie, ze sie w koncu poznalysmy. :) :) :)

też się baaadzo cieszę :D Wasz samochód przywiózł najbardziej zwariowane towarzystwo :lol: :lol:

Jak tam powrót na kamyka? :wink:

Kierowcy nie bylo latwo, ale dal rade, za co wdzieczni jestesmy bardzo. :roll: Nam szybko zeszlo, gorzej potem w pociagu, bo straszliwie grzali... :-?

Dla mnie tragiczne byłoby brak ogrzewania :roll:

ale ja z natury cieplolubna jestem :wink:

Nooo, ale tym razem przegieli w druga strone, tak dawali, ze trudno bylo wytrzymac. :roll:

Grunt, ze w ogole dotarlismy, bo gdyby nie poswiecenie Kierowcy to bysmy po prostu nie przyjechali. 8)

Rasia by się ucieszyła że goście zostają na dlużej :lol: to bardzo goscinna bestia :wink:

Dla mnie tragiczne byłoby brak ogrzewania :roll:

ale ja z natury cieplolubna jestem :wink:

Nooo, ale tym razem przegieli w druga strone, tak dawali, ze trudno bylo wytrzymac. :roll:

Grunt, ze w ogole dotarlismy, bo gdyby nie poswiecenie Kierowcy to bysmy po prostu nie przyjechali. 8)

Rasia by się ucieszyła że goście zostają na dlużej :lol: to bardzo goscinna bestia :wink:

Nieeee, w ogole bysmy wtedy nie przyjechali... :roll: Wszyscy musielismy byc rano w chacie. 8)

Wszyscy musielismy byc rano w chacie. 8)

no tak :roll: zastanawiam sie kiedy wreszcie będzie się można wyluzować i wrocić z imprezki kiedybądź

kiedyś pilnowała mnie mama, teraz mąż a za 40 lat dzieci mipowiedzą o której mam wrócić :roll: :lol:

A mnie robota przypilnowala... :roll:

bezduszna ta robota jakaś :-?

Wszyscy musielismy byc rano w chacie. 8)

no tak :roll: zastanawiam sie kiedy wreszcie będzie się można wyluzować i wrocić z imprezki kiedybądź

kiedyś pilnowała mnie mama, teraz mąż a za 40 lat dzieci mipowiedzą o której mam wrócić :roll: :lol:

A mnie robota przypilnowala... :roll:

bezduszna ta robota jakaś :-?

Dobrze, ze jeszcze jakas jest. :-?