aniawmuratorze 01.11.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 ja bym tam Wam nic nie sprzedała oprócz gumy z historyjką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Phi, w Londynie winka mi nie chcieli sprzedac. piętnaście lat temu Guuupia, rok temu to bylo dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Anuś bardzo fajnie było się znowu spotkać Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Aniu - miło było Cię znowu spotkać Super wyglądasz w tej nowej fryzurce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam się Bardzo się cieszę Aniu, że się spotkałyśmy i miło było porozmawiać o psicach Pięknie wyglądasz w tej fryzurce i fajnie że jesteś ciągle uśmiechnięta Mam nadzieję, że do kolejnego spotkania Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hej, Nie będę oryginalna i napiszę, że było mi baaardzo miło cię znowu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.11.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 i mi było miło przeogromnie ładuję sobie przy Was akumulatorki a dziś padnięta jestem ze 30 kilosów po supermarketach zrobiłam ale wreszcie klamki kupiłam i myślę teraz nad lampami - wizja zaczyna się klarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Helloł To teraz my wyskoczymy jak barranek zza węgła, albo jakoś tak Ciepłe słowa porą zimną ślemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 oooooo lampy to i ja szukam... a dokładnie to jakies ładne kinkiety co by mi do marmurku mojego pasiły.... i nie wiem... czy klasyka czy jednak nie.... buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.11.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 oooooo lampy to i ja szukam... a dokładnie to jakies ładne kinkiety co by mi do marmurku mojego pasiły.... i nie wiem... czy klasyka czy jednak nie.... buuu a ja musze się powstrzymywać żeby nie pomieszać klasyki z modernem cześć Nituś chłopaki zdrowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.11.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Helloł To teraz my wyskoczymy jak barranek zza węgła, albo jakoś tak Ciepłe słowa porą zimną ślemy bardzo mi miło gościć a cieple słowa jak znalazł bo wietrzycho za oknem straszne a jutro ok 1 w nocy ma sypnąć śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Opadom śniegu mówimy kategoryczne i stanowcze NIE Cześć Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 oooooo lampy to i ja szukam... a dokładnie to jakies ładne kinkiety co by mi do marmurku mojego pasiły.... i nie wiem... czy klasyka czy jednak nie.... buuu a ja musze się powstrzymywać żeby nie pomieszać klasyki z modernem cześć Nituś chłopaki zdrowe ? A dlaczego nie? To czasami fajne jest, jesli smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.11.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 cześć Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.11.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 oooooo lampy to i ja szukam... a dokładnie to jakies ładne kinkiety co by mi do marmurku mojego pasiły.... i nie wiem... czy klasyka czy jednak nie.... buuu a ja musze się powstrzymywać żeby nie pomieszać klasyki z modernem cześć Nituś chłopaki zdrowe ? A dlaczego nie? To czasami fajne jest, jesli smaczne. obawiam się że mogłabym przedobrzyć słaba jestem w te klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.11.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Opadom śniegu mówimy kategoryczne i stanowcze NIE malka u Ciebie tylko deszcz między 14 a 15 zacznie padać tak do 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Opadom śniegu mówimy kategoryczne i stanowcze NIE malka u Ciebie tylko deszcz między 14 a 15 zacznie padać tak do 22 no to kurna świetnie a tyle miałam zrobić no to o parapetówce w styczniu mogę zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Opadom śniegu mówimy kategoryczne i stanowcze NIE malka u Ciebie tylko deszcz między 14 a 15 zacznie padać tak do 22 no to kurna świetnie a tyle miałam zrobić no to o parapetówce w styczniu mogę zapomnieć A skad Ty Ania masz takie precyzyjne info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.11.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 chciałabym byc tajemnicza ale niech Wam będzie http://new.meteo.pl/index_coamps.php krk deszcz ok 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 chciałabym byc tajemnicza ale niech Wam będzie http://new.meteo.pl/index_coamps.php krk deszcz ok 18 Woooow. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts