Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny :D

na poczatek kawa bo bez niej dzisiaj ani rusz :wink:

http://static.flickr.com/37/87242951_a40d3d2b2f.jpg

Co do białych ścian - w starym domu na początku byly białe

potem szalalam z kolorami był niebiański w sypialni i zółty i fioletowy i różowy w dziecięcych pokojach. Zatoczyłam kółko i wrócilam do białych ścian przy dzieciach najłatwiej i najtaniej je odswieżyć (a myć scian nie lubię wolę mieć pomalowane :oops: )

ale moze mi się kiedyś odmieni Ullerciu :wink: kto wie kto wie :wink: tylko łaciata zdania nie zmienia :wink:

a więc w nowym domu króluje biel :D

chcę zaszaleć i dać białe sofy :roll: nie wiem czy przeżyję i nie zwariuję z praniem ich :lol:

Pasiu już niedługo i Ty będziesz się wygodnie urządzać zobaczysz szybko zleci

Magi nie żałuj naprawdę masz bardzo ładną kuchnię :D

wszyscy chca miec białe kuchnie

ja tez :oops: :oops: :oops: :oops:

chociaz moja kremowa jeszcze mi sie nie znudzila, ale nastepna bedzie biala :D

Helena normalnie jak nakrecona, mam wrazenie ze to dziecko wcale nie spi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

A ja chcę szaaaarą............................... 8) :lol: :lol:

Helena normalnie jak nakrecona, mam wrazenie ze to dziecko wcale nie spi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Juz mowi? :o :o :o

Helenka to cudowne dziecię ale chyba by Ania nie chciala takiej gadajacej od razu :wink:

aaaaaa Myszę spotkałam dzisiaj dwa razy :o

w dwóch sklepach :wink: zgadnijcie jakich 8)

Juz mowi? :o :o :o

Helenka to cudowne dziecię ale chyba by Ania nie chciala takiej gadajacej od razu :wink:

aaaaaa Myszę spotkałam dzisiaj dwa razy :o

w dwóch sklepach :wink: zgadnijcie jakich 8)

Hmmmm... Monopolowych? :lol: :lol: :lol:

Wpadłam na chwilkę.

Jak jaśniutko u Ciebie w domku. Ślicznie.

Czytałam chyba u małgosi czy malki (nie pamiętam), że byłaś z dziećmi na basenie.

Gdzieś w naszych okolicach jest fajny basen?

A może wiesz gdzie pobliżu jest jakiś dom kultury albo inny klub gdzie można zapisać dzieci na zajęcia dodatkowe?

Moje panny chodzą obie na basen, starsza na plastykę a młodsza na tańce. Chciałabym to kontynuować. Jeszcze pewnie język angielski by się przydał. Widziałam, że kursy językowe są w Żabiej Woli ale te inne zajęcia to nie wiem gdzie szukać.

na basen jeździmy ostatnio do Grodziska wcześniej do Raszyna

ostatnio byliśmy w Żyrardowie żeby wypróbować tamtejszą mega zjeżdżalnie :D nie próbowaliśmy jeszcze Term w Mszczonowie ale zimą jest dostępny tylko mały basen i lodowisko

z innych atrakcji korzystamy u siebie na wsi (angielski, judo, tańce) lub w Nadarzynie

a jazda konna w Książenicach :D