Magi77 10.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witaj Aniu Jestem zachwycona Twoją kuchnią Bardzo mi się podoba i coraz bardziej żałuję, że zrobiłam ciemną kuchnię Fajnie, że oswajacie się z domkiem i że niedługo przeprowadzka Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Cześć dziewczyny na poczatek kawa bo bez niej dzisiaj ani rusz http://static.flickr.com/37/87242951_a40d3d2b2f.jpg Co do białych ścian - w starym domu na początku byly białe potem szalalam z kolorami był niebiański w sypialni i zółty i fioletowy i różowy w dziecięcych pokojach. Zatoczyłam kółko i wrócilam do białych ścian przy dzieciach najłatwiej i najtaniej je odswieżyć (a myć scian nie lubię wolę mieć pomalowane ) ale moze mi się kiedyś odmieni Ullerciu kto wie kto wie tylko łaciata zdania nie zmienia a więc w nowym domu króluje biel chcę zaszaleć i dać białe sofy nie wiem czy przeżyję i nie zwariuję z praniem ich Pasiu już niedługo i Ty będziesz się wygodnie urządzać zobaczysz szybko zleci Magi nie żałuj naprawdę masz bardzo ładną kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam się Kuchnia rzeczywiście prześliczna Kiedyś chciałam ciemną kuchnię, ale teraz chcę jasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 berek Lidszu witaj w klubie białych kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ale u Ciebie juz ladnie, Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ale u Ciebie juz ladnie, Aniu Dzieki Aniu no w porównaniu do widoku z przed roku to niebo a ziemia Jak tam Helenka grzeczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.11.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam się Kuchnia rzeczywiście prześliczna Kiedyś chciałam ciemną kuchnię, ale teraz chcę jasną ja też jasną nawet już z waniliowej na białą zmieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 wszyscy chca miec białe kuchnie ja tez chociaz moja kremowa jeszcze mi sie nie znudzila, ale nastepna bedzie biala Helena normalnie jak nakrecona, mam wrazenie ze to dziecko wcale nie spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.11.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 wszyscy chca miec białe kuchnie ja tez chociaz moja kremowa jeszcze mi sie nie znudzila, ale nastepna bedzie biala Helena normalnie jak nakrecona, mam wrazenie ze to dziecko wcale nie spi A ja chcę szaaaarą............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Helena normalnie jak nakrecona, mam wrazenie ze to dziecko wcale nie spi Juz mowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Helena normalnie jak nakrecona, mam wrazenie ze to dziecko wcale nie spi Juz mowi? Helenka to cudowne dziecię ale chyba by Ania nie chciala takiej gadajacej od razu aaaaaa Myszę spotkałam dzisiaj dwa razy w dwóch sklepach zgadnijcie jakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Helena normalnie jak nakrecona, mam wrazenie ze to dziecko wcale nie spi Juz mowi? Helenka to cudowne dziecię ale chyba by Ania nie chciala takiej gadajacej od razu aaaaaa Myszę spotkałam dzisiaj dwa razy w dwóch sklepach zgadnijcie jakich Hmmmm... Monopolowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ty to tylko o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ty to tylko o jednym nieee ona jeszcze o sexie mówi czeeee czy ktoś widział malkę bo się martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ty to tylko o jednym nieee ona jeszcze o sexie mówi czeeee czy ktoś widział malkę bo się martwię się do Małgoś odezwała Malka niedobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ty to tylko o jednym nieee ona jeszcze o sexie mówi czeeee czy ktoś widział malkę bo się martwię się do Małgoś odezwała Malka niedobra A ze mnie nie bylo to sie nie denerwowalyscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ty to tylko o jednym nieee ona jeszcze o sexie mówi czeeee czy ktoś widział malkę bo się martwię się do Małgoś odezwała Malka niedobra A ze mnie nie bylo to sie nie denerwowalyscie. kiedy Cię nie było kochana Ty nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ty to tylko o jednym nieee ona jeszcze o sexie mówi czeeee czy ktoś widział malkę bo się martwię się do Małgoś odezwała Malka niedobra A ze mnie nie bylo to sie nie denerwowalyscie. kiedy Cię nie było kochana Ty nasza Dzisiaj od rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wpadłam na chwilkę.Jak jaśniutko u Ciebie w domku. Ślicznie. Czytałam chyba u małgosi czy malki (nie pamiętam), że byłaś z dziećmi na basenie.Gdzieś w naszych okolicach jest fajny basen?A może wiesz gdzie pobliżu jest jakiś dom kultury albo inny klub gdzie można zapisać dzieci na zajęcia dodatkowe?Moje panny chodzą obie na basen, starsza na plastykę a młodsza na tańce. Chciałabym to kontynuować. Jeszcze pewnie język angielski by się przydał. Widziałam, że kursy językowe są w Żabiej Woli ale te inne zajęcia to nie wiem gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 na basen jeździmy ostatnio do Grodziska wcześniej do Raszyna ostatnio byliśmy w Żyrardowie żeby wypróbować tamtejszą mega zjeżdżalnie nie próbowaliśmy jeszcze Term w Mszczonowie ale zimą jest dostępny tylko mały basen i lodowisko z innych atrakcji korzystamy u siebie na wsi (angielski, judo, tańce) lub w Nadarzynie a jazda konna w Książenicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts