barranki2 12.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzień dobry pani Dzisiaj jesteśmy bardzo grzeczni. Musimy się kiedyś zapuścić do ciebie, ostatecznie tyś w naszej części świata jest Plus minus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ania a kiedyś ty tak urządziła dom, ze ja nawet nie zdążyłam tego zauważyc. Cos długo mnie na forum nie było. Jest jaśniutko i tak domow juz. Elewacja fajnie wyszła. I było tak przeżywac? Widze ze kolektory nawet macie zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 elewacja jest ale kolor przeżywałam jak stonka wykopki dzisiaj rozwalili hydraulicy rozwalili dwie płytki podłogowe bo nam zaciekała ściana a okazalo się że ciekło z rurek kranowych (kranu brak tylko zaslepki były - jutro jadę po zawory żeby założyć na wszystkich rurkach które nie mają baterii ) w gospodarczym i wpływało pod glazurę i cieklo pod podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mysza Ty masz tak blisko do mnie że już nic nie powiem więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 BARRANKI zapraszam najserdeczniej !!! bedzie mi niezmiernie miło Was gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 elewacja jest ale kolor przeżywałam jak stonka wykopki dzisiaj rozwalili hydraulicy rozwalili dwie płytki podłogowe bo nam zaciekała ściana a okazalo się że ciekło z rurek kranowych (kranu brak tylko zaslepki były - jutro jadę po zawory żeby założyć na wszystkich rurkach które nie mają baterii ) w gospodarczym i wpływało pod glazurę i cieklo pod podłogą no to pewnie spotkamy się w liroyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ja już mam powoli dość liroja i spółki byłam dzisiaj i bedę jutro żeby cement dokupić i załatać dziury w podłodze a takie malam ładne kafelki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 no to pewnie sie spotkamy jednak w liroyu bo tez jade jutro po cement...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 będę się rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.11.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 na basen jeździmy ostatnio do Grodziska wcześniej do Raszyna ostatnio byliśmy w Żyrardowie żeby wypróbować tamtejszą mega zjeżdżalnie nie próbowaliśmy jeszcze Term w Mszczonowie ale zimą jest dostępny tylko mały basen i lodowisko z innych atrakcji korzystamy u siebie na wsi (angielski, judo, tańce) lub w Nadarzynie a jazda konna w Książenicach Ja Mszczonów testowałam dwa razy pod koniec wakacji. Było bardzo fajnie, ale to było w tygodniu, w weekend pewnie jest tam mega kosmos. A jak zwykły basen jest w Grodzisku to nie jest tak źle. To może moje panny nie będą musiały rezygnować z zajęć. Do Żyrardowa i Raszyna to już większy kawałek drogi. Skoro u Was są zajęcia z tańca to też nie jest źle. Muszę jeszcze wybadać tą moją Żabią Wolę co tam konkretnie oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wpadłam się przywitać i życzyć udanych zakupów i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 elewacja jest ale kolor przeżywałam jak stonka wykopki dzisiaj rozwalili hydraulicy rozwalili dwie płytki podłogowe bo nam zaciekała ściana a okazalo się że ciekło z rurek kranowych (kranu brak tylko zaslepki były - jutro jadę po zawory żeby założyć na wszystkich rurkach które nie mają baterii ) w gospodarczym i wpływało pod glazurę i cieklo pod podłogą Nasz hydraulik mówi, że niedopuszczalne jest zostawienie tylko zaślepek jak woda w rury poszła, bo ciśnienie zawsze je może wywalić. Wszędzie mamy pozakładane zaworki tylko kupuj od razu takie docelowe i trochę lepsze, bo te gorsze też mogą puszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.11.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dzień dobry tak też zrobię Gosiu (tylko my wlączylismy wodę sobie sami i o tych zaworkach nie pomyslelismy ) Czy dzisiaj miało byc słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 słońce http://blog.onet.pl/_d/sz/157868/slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.11.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no i jest dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witanko jakie fajne słoneczko ech.... daleko jeszcze do lata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witanko jakie fajne słoneczko ech.... daleko jeszcze do lata ? do lata moja młoda chodzi i wzdycha za śniegiem i taką prawdziwą zimą a ogólnie nie lubi zimna, tylko ten brak prawdziwej polskiej jesieni ja tak nastraja a ja słoneczka i ciepełka potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witanko jakie fajne słoneczko ech.... daleko jeszcze do lata ? a ja słoneczka i ciepełka potrzebuję ja też!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.11.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a ja chcę wiosnę zimy mi w tym roku nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts