BetaGreta 13.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ale ja jestem humanistom Ale umiem obsługiwać wiertarkę... Jak mi przykro... Zapewniam Cie, ze wiekszosc fachoffcow ma wiertartke pierwszy raz w rece, a Ty przynajmniej jak cos spieprzysz, to bedziesz wiedzial, ze Cie to nie kosztuje dodatkowo. Becia, ja mam zamiar kuchenke turystyczna na gaz kupic + mikrofalowka + kombiwar i mam full wypas. Na pewno Wam to wystarczy. Inaczej jest jak się ma dzieci i co chwila wymyślają a to racuchy a to pomidorowa a na deser murzynek. W takiej sytuacji lepiej miec niejadka, co tylko frytki toleruje. W zasadzie to chyba obie by taki jadłospis zaakceptowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Bry Ania a Wy znów o przeprowadzkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ania , daj przepis na twoja kielbache , bitte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.11.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 My pewnie jak tylko będzie można to się wprowadzimy. Mąż jest optymistą i chce za rok się wprowadzać. Chociaż wersja super optymistyczna to miało to być w tym roku Aniu, a jutro będziecie się jakoś kręcić w nowym domku? Wybieramy się na budowę ale nie wiem o której i co tam S. planuje ale gdyby była chwilka to może byśmy Cię odwiedzili? no i Cię nie było a cały fzień vyłam na budowie jestem po piwie piszę po ciemku usypiając młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.11.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ale żeście się rozgadali Frosia jaką kiełbachę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ania co Wy tak po tych budowlanych sklepach ciągle latacie i lataci? Co tam nie zajrze to Was spotykam I dlaczego wyłaś na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.11.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 zamiast wyłam miało być byłam ale po ciemku nie trafiam w klawisze a kto tu się szwęda posklepach to palcem nie bedę wskazywać Słuchajcie gdzie się nie obejrzę tam Myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ty Ania nie pij juz tyle. To i białe myszki znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.11.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a propo myszek jedna ukatrupiliśmy szczotką dzisiaj w gospodarczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.11.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ty się nie śmiej ale ja ciągle zawieszam wzrok na blond fryzurkach patrząc uważnie czy to nie Ty przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 teraz sie za siwakami oglądaj raczej, bo wiecznie mam włosy w pyle i jakimś innym budowlanym gruzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.11.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 no to możesz sobie irokeza na głowie zrobić teraz dobrze usztywniony będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 to ja jeszcze raz nieśmiało - dzień dybry no i dzięki Aniu - wiesz za co buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.11.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Doberek to w jakich sklepach mam Was wypatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 a propo myszek jedna ukatrupiliśmy szczotką dzisiaj w gospodarczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.11.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 My pewnie jak tylko będzie można to się wprowadzimy. Mąż jest optymistą i chce za rok się wprowadzać. Chociaż wersja super optymistyczna to miało to być w tym roku Aniu, a jutro będziecie się jakoś kręcić w nowym domku? Wybieramy się na budowę ale nie wiem o której i co tam S. planuje ale gdyby była chwilka to może byśmy Cię odwiedzili? no i Cię nie było a cały fzień vyłam na budowie jestem po piwie piszę po ciemku usypiając młodego Dzwoniłam, ale coś chyba mam zły numer. Niestety nie zapisałam sobie adresu i się bałam tak w ciemno jechać. Wprosiłam się za to do Myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.11.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Beciu moja wina zły numer Ci podałam ale mam nadzieje że nadrobimy to w najbliższej przyszłości Przyjezdżaj jak tylko pojawisz się w okolicy Pasiu rozglądać się trzeba w każdym sklepie w Jankach ale absolutnie nie w galerii z ciuchami lecz w budowlano- wykończeniowych marketach Hej Maleczka nie wiem za co ale mi miło Małgoś nie placz następną wyślę Ci w paczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wyslij, niedlugo moze mi sie przydac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.11.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Kota zamierzasz nabyć czy komuś podrzucisz do spiworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kota zamierzasz nabyć czy komuś podrzucisz do spiworka Musza byc jakies atrakcje na imprezie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts