BetaGreta 20.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzisiaj zaczęliśmy masakra ile to rzeczy czlowiek nazbiera przez lata Dobra okazja żeby połowę powyrzucać. jakoś nikt się nie kwapi zeby coś wyrzucić chomiki wstrętne jakieś A mój mąż jest jak najbardziej chętny do wyrzucania. Dziewczynki za to uwielbiają wszystko chomikować. Ja swego czasu też miałam tak, że a może przyda się. Na szczęście dwie przeprowadzki powoli leczą mnie z "przydasiów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ja tam też lubie wyrzucać .............. ale tylko ja więc efekt marny raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja w wakacje kiedy dziewczynki są u babci robię u nich generalne porządki i wówczas większość rzeczy wyrzucam.W swoich ciuchach robię porządek dwa razy do roku.Mąż swoje też przegląda.Najbardziej to nie lubię robić porządku w papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Nawet nie wiesz Aniu jak już Wam dobrze a może i wiesz a usiąść przed ogniem zawsze możesz i chwilę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2009 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ale one sa dla mnie za krotkie. masz więcej niż 3 metry Wiecej, bo ja chce prawie od samej gory zawiesic zaslonki. Tak gdzies 3,70 mi potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Anuś ale fajosko, że już zaczęliście przeprowadzkę ja już zaczęłam wyrzucać i mam nadzieję, że do naszej godziny zero przynajmniej części gratów się pozbędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Anuś ale fajosko, że już zaczęliście przeprowadzkę ja już zaczęłam wyrzucać i mam nadzieję, że do naszej godziny zero przynajmniej części gratów się pozbędę Pasie, już pakujesz pudła W zasadzie to ja już też bym mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Anuś ale fajosko, że już zaczęliście przeprowadzkę ja już zaczęłam wyrzucać i mam nadzieję, że do naszej godziny zero przynajmniej części gratów się pozbędę Pasie, już pakujesz pudła W zasadzie to ja już też bym mogła korzystam, że kontener na budowę zamawialiśmy i wywalam wszystko czego nie chcę zabierać a najlepsze jest to, że nikt mi w tym nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Anuś ale fajosko, że już zaczęliście przeprowadzkę ja już zaczęłam wyrzucać i mam nadzieję, że do naszej godziny zero przynajmniej części gratów się pozbędę Pasie, już pakujesz pudła W zasadzie to ja już też bym mogła korzystam, że kontener na budowę zamawialiśmy i wywalam wszystko czego nie chcę zabierać a najlepsze jest to, że nikt mi w tym nie przeszkadza A no widzisz, to jest sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abi28 25.11.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam właścicielkę pięknego domku.wpadłam na chwilkę i pewnie jeszcze nie raz odwiedzę... KUCHNIA MARZENIE!!!!!!! jak i cała reszta.. mam pytanie do fiordów na które właśnie oczekuję...czy masz może futryny malowane czy to okleina?słyszałam że podobno te ościeżnice w okleinie "troszkę" różnią się kolorem od drzwi,a JUŻ ościeżnic nie malują POZDRAWIAM,będę na 100% zaglądać i podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Aniu dziękuję za inspirację ... Już wiem, że białe okna i drzwi wewnętrzne są spójne i za ostatnie spotkanie dziękuję .. dzieciaki ucałuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a dzin dybry siem s panstfhem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Bry wieczorek Ania pewno mieszka na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aniu slicznie i domowo, czy Wy juz tam mieszkacie? Dzięki Aniu jeszcze nie mieszkamy ale pewnie już niedługo czy to "niedługo" to już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aniu slicznie i domowo, czy Wy juz tam mieszkacie? Dzięki Aniu jeszcze nie mieszkamy ale pewnie już niedługo czy to "niedługo" to już ?? Pewnie dlatego netu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aniu slicznie i domowo, czy Wy juz tam mieszkacie? Dzięki Aniu jeszcze nie mieszkamy ale pewnie już niedługo czy to "niedługo" to już ?? Pewnie dlatego netu nie ma... Wiem coś o tym... Cze Ania! Wracaj do nas i opowiadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.12.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Aniu też Cię szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Aniu Aniu............ jesteś???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.12.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 siedzę pod starym domem w samochodzie właśnie i pisze na szybko bo muszę małą z przedszkola odebrać żyje chociaż nos ledwie mi wystaje znad pudełek nic nie mogę znaleźć montują sie schody i już wiem że beda takie jakie miały być uff internecik się załatwia więc niedługo poserfuję z Wami ściskam i jadę dalej Abi co do drzwi to nie wiem czy są malowane czy klejone folią ale się nie martw będzie dobrze a różnicy w kolorze nie bedziesz zauważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.12.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dobrze że się pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts