aniawmuratorze 04.12.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 MAM INTERNECIK !!! wieczorem może uda mi się przekopać przez wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 To sie nazywa optymizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 To sie nazywa optymizm. co myślisz że się nie przekopię ja nie dam rady ........................ no może zajmie mi to chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 jak sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 jak sie mieszka? szczerze mówiąc trochę dziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ale dziko dobrze, czy dziko nie bałdzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a czemu dziko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 jak sie mieszka? szczerze mówiąc trochę dziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dziko bo inaczej do tej pory mieszkałam w moim małym domku wszystko było tam gdzie być powinno a teraz niczego znaleźć nie można np pilota od TV (na marginesie to nie mamy anteny więc ciągle dzieci DVD katują - dziś 2 razy Hefalumpy oglądałam) nie mamy lodówki więc nie mogę jakiś normalnych zakupow zrobić tylko codziennie latam żeby kupić coś na kanapki i na obiad niemamy ogrodzenia więc pies leży w salonie na dywanie i trzeba go na spacery 4 razy wyprowadzać o bieganiu po schodach w tą i nazat nie wspomnę ale mam internet więc jest super - zaraz kupię sobie lodówkę i zamówię antenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ale spi się super z gwiazdami nad głową na razie na materacu na podłodze bo lóżko nie chce się samo skrecić ale dzieki temu nic nie skrzypi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 AAAAAAAle Wam fajnie bardzo się cieszę... niuchanie zakończone zaczęło się mieszkanie w swoim wymarzonym super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ania, bedzie dobrze. Czlowiek sie szybko przyzwyczaja do dzikosci. Pytanko mam. Jakie filmy moga byc odpowiednie dla 11-latka? Chce cos zalatwic dla siostrzenca P. ale nie mam pojecia, co by sie nadalo oprocz Mikolajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ania, bedzie dobrze. Czlowiek sie szybko przyzwyczaja do dzikosci. Pytanko mam. Jakie filmy moga byc odpowiednie dla 11-latka? Chce cos zalatwic dla siostrzenca P. ale nie mam pojecia, co by sie nadalo oprocz Mikolajka... niestety jestem tylko w tematyce dziewczyńskiej w tej kategorii wiekowej a dziewczyny chciałyby np "Marley i ja" a chlopcy raczej w kierunku filmów sf i gier komputerowych ale może film Ostatni Mohikanin albo Noc w muzeum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Aniu te wiklinowe abażury jakby od zawsze wisiały w tym wykuszu. Widze, ze zrealizowałaś mój pomysł z belką przy suficie U siebie tak planowałam na korytarzu ale mój mąż mnie nijak nie mógł zrozumieć i kazał mi sobie to z głowy wybić a szkoda bo u Ciebie wygląda super!!! Gratuluję przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ania... prawda,że fajnie..................... mrrrraaaauuuuu........... Gratulki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 dzięki mayladziu ze mnie wszyscy się śmiali że sobie skrzynkę na kwiaty do góry nogami do sufitu przyczepiam ale mi się podoba muszę jeszcze raz przemalować i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ania... prawda,że fajnie..................... mrrrraaaauuuuu........... Gratulki !!! no fajnie jak się jeszcze tych pierdyliona niedoróbek pozbedę to będę przeszczęśliwa ale już teraz się cieszę i czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 dzięki mayladziu ze mnie wszyscy się śmiali że sobie skrzynkę na kwiaty do góry nogami do sufitu przyczepiam ale mi się podoba muszę jeszcze raz przemalować i będzie git Ja chciałam taką surową belę, spatynowaną nieco ale ciemną, nierówną, ze śladami cięcia jak widać przerosło to facetów Ale lampę mam i tak do wymiany więc kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ania... prawda,że fajnie..................... mrrrraaaauuuuu........... Gratulki !!! no fajnie jak się jeszcze tych pierdyliona niedoróbek pozbedę to będę przeszczęśliwa ale już teraz się cieszę i czekam na wiosnę Nooo....ja też czekam na wiosnę... Już nie mogę się doczekać sadzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 dzięki mayladziu ze mnie wszyscy się śmiali że sobie skrzynkę na kwiaty do góry nogami do sufitu przyczepiam ale mi się podoba muszę jeszcze raz przemalować i będzie git Ja chciałam taką surową belę, spatynowaną nieco ale ciemną, nierówną, ze śladami cięcia jak widać przerosło to facetów Ale lampę mam i tak do wymiany więc kto wie.... no to czekam bo bardzo lubie takie belki ja swoich na poddaszu nie dałam oblożyć deskami tylko są pomalowane (ja obecnie mam fazę na białewięc i belki sa białe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts