malgos2 14.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ania, ale masz super kanape. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.12.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 cześć małgoś a jaka wygodna a jaka tania była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.12.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jak domowo przytulnie już u Ciebie. Ja jutro będę na wsi ale nie wiem jak z czasem będzie. I czy nie zamarznę Może dryndnę jak szybko się obrobię? Chętnie bym zerknęła na Twój domek. no to czekam z gorącą herbatką i ogniem w kominku jutro siedzę w chałupce i odgruzowuję pokój gościnny Kusisz, kusisz Co prawda mąż mi wymyśla coraz więcej zadań, tak przy okazji ale mam nadzieję, że na chwilkę mi się uda wpaść do Ciebie. no w sumie to masz po drodze kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jak domowo przytulnie już u Ciebie. Ja jutro będę na wsi ale nie wiem jak z czasem będzie. I czy nie zamarznę Może dryndnę jak szybko się obrobię? Chętnie bym zerknęła na Twój domek. no to czekam z gorącą herbatką i ogniem w kominku jutro siedzę w chałupce i odgruzowuję pokój gościnny Kusisz, kusisz Co prawda mąż mi wymyśla coraz więcej zadań, tak przy okazji ale mam nadzieję, że na chwilkę mi się uda wpaść do Ciebie. no w sumie to masz po drodze kochana Nie da się ukryć. No dobra, to idę spać, żeby wcześniej wstać i się ze wszystkim obrobić. Zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 cześć małgoś a jaka wygodna a jaka tania była No i super. Bardzo mi sie podoba taka krwista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 cześć małgoś a jaka wygodna a jaka tania była No i super. Bardzo mi sie podoba taka krwista. się dołączam do achów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.12.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Anula! Boskie schody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps. Jutro demontaż moich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.12.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A jaka KANAPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps. Jutro moją wystawiam na Allegro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.12.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W ogóle to w tym domu jest TAKI KLIMAT, ŻE Nic tylko gratulować i często być przejazdem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2009 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ania, pięknie tam u Ciebie Zmiany niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOWY WAWA 15.12.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 kurcze tyle czasu jestem na FM a dopiero dziś rano do Ciebie trafiłam Kobieto masz piękny dom, fajne dzieciaczki - naprawdę z przyjemnością tu zajrzałam - białe drzi wyglądają przepięknie !!! Fajnie, że udało mi się znaleźć Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.12.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dzięki wielkie Wasze komentarze podbudowują mnie na duchu bo nieco przytłacza mnie ilość tego co jest jeszcze do zrobienia korzyść z tego na pewno taka że szybko z forum nie zniknę bo muszę się intensywnie inspirować również Waszymi dziennikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.12.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 kurcze tyle czasu jestem na FM a dopiero dziś rano do Ciebie trafiłam Kobieto masz piękny dom, fajne dzieciaczki - naprawdę z przyjemnością tu zajrzałam - białe drzi wyglądają przepięknie !!! Fajnie, że udało mi się znaleźć Twój dziennik Witam i zapraszam nową forumkę jak z nicku mniemam z moich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć ANiu Ehh hmoże na wiosnę jak dzieci będą zdrowe to się wybiorę i pomacam wszystko osobiście - tak się tylko wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.12.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć ANiu Ehh hmoże na wiosnę jak dzieci będą zdrowe to się wybiorę i pomacam wszystko osobiście - tak się tylko wpraszam to ja się może wproszę razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć ANiu Ehh hmoże na wiosnę jak dzieci będą zdrowe to się wybiorę i pomacam wszystko osobiście - tak się tylko wpraszam to ja się może wproszę razem z Tobą zrobimy zlocik dzieciecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.12.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć ANiu Ehh hmoże na wiosnę jak dzieci będą zdrowe to się wybiorę i pomacam wszystko osobiście - tak się tylko wpraszam to ja się może wproszę razem z Tobą zrobimy zlocik dzieciecy chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć ANiu Ehh hmoże na wiosnę jak dzieci będą zdrowe to się wybiorę i pomacam wszystko osobiście - tak się tylko wpraszam to ja się może wproszę razem z Tobą zrobimy zlocik dzieciecy chętnie tylko co na to wszystko ANia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.12.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć ANiu Ehh hmoże na wiosnę jak dzieci będą zdrowe to się wybiorę i pomacam wszystko osobiście - tak się tylko wpraszam to ja się może wproszę razem z Tobą zrobimy zlocik dzieciecy chętnie tylko co na to wszystko ANia? zgodzi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.12.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cześć ANiu Ehh hmoże na wiosnę jak dzieci będą zdrowe to się wybiorę i pomacam wszystko osobiście - tak się tylko wpraszam to ja się może wproszę razem z Tobą zrobimy zlocik dzieciecy chętnie tylko co na to wszystko ANia? zgodzi się no jasne że się zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts