DorciaIQ 29.08.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Och dziewczyny mam nadzieję że się sprawdzi: i ta Ani i onetowa mówi że nie będzie padało w niedzielę, a ja będę robiła na stropie imprezkę dla znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.08.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Och dziewczyny mam nadzieję że się sprawdzi: i ta Ani i onetowa mówi że nie będzie padało w niedzielę, a ja będę robiła na stropie imprezkę dla znajomych nieźle Ty już imprezujesz a co będzie jak się wpowadzisz miłej zabawy ja fajne towarzystwo to i z deszczem sobie poradzi nopisz potem jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.08.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Och dziewczyny mam nadzieję że się sprawdzi: i ta Ani i onetowa mówi że nie będzie padało w niedzielę, a ja będę robiła na stropie imprezkę dla znajomych nieźle Ty już imprezujesz a co będzie jak się wpowadzisz miłej zabawy ja fajne towarzystwo to i z deszczem sobie poradzi nopisz potem jak było Kurka pisały obie te prognozy że nie będzie dziś padać ani jutro, a dziś kropiło parę razy Media kłamią!!! A jak jutro będzie padać to wcale nie będzie tajnie, bo do piwnicy się nie schowamy, bo tam las.... A mają być dwa małe elementy z cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 a u mnie ani kropli musiałam strop kilka razy dygnąć i polać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 u nas nic a nic nie padało i jak tam weekendzik minął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.09.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a u mnie ani kropli musiałam strop kilka razy dygnąć i polać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a u mnie ani kropli musiałam strop kilka razy dygnąć i polać a co Ty taki zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 u nas nic a nic nie padało i jak tam weekendzik minął? a przyjemnie budowlano - remontowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a u mnie ani kropli musiałam strop kilka razy dygnąć i polać a co Ty taki zdziwiony A co? Tylko o sexie mam pisać? Popatrzeć przylazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 my wyburzeniowo-budowlanie ale też przyjemnie tylko widać za bardzo nie mam dość bo dzisiaj wychodząc z pracy powiedziałam miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 my wyburzeniowo-budowlanie ale też przyjemnie tylko widać za bardzo nie mam dość bo dzisiaj wychodząc z pracy powiedziałam miłego weekendu to coś przykrótki ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a u mnie ani kropli musiałam strop kilka razy dygnąć i polać a co Ty taki zdziwiony A co? ylko o sexie ma pisać? Popatrzeć przylazłem to ja coś o seksie napisałam że dygnąć niby nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a u mnie ani kropli musiałam strop kilka razy dygnąć i polać a co Ty taki zdziwiony A co? Tylko o sexie mam pisać? Popatrzeć przylazłem to ja coś o seksie napisałam że dygnąć niby nic nie kumam Tobie widze wszystko z sexem sie kojaży To ja lece te filytry czyścić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 my wyburzeniowo-budowlanie ale też przyjemnie tylko widać za bardzo nie mam dość bo dzisiaj wychodząc z pracy powiedziałam miłego weekendu to coś przykrótki ten weekend no niestety - już jutro do pracy jaka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 aniu witam się po pochłonięciu twojego dziennika gratuluję postępów! a przede wszystkim wytrwałości w poszukiwaniu "tej jedynej" ekipy oby górale nie zwiedli (mnie tez górale budują i jest git ) no i koniecznie musze to powiedzieć - cudna ta twoja dziatwa az się pysior uśmiecha jak na nich patrzę trzymam kciuki za ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 aniu witam się po pochłonięciu twojego dziennika gratuluję postępów! a przede wszystkim wytrwałości w poszukiwaniu "tej jedynej" ekipy oby górale nie zwiedli (mnie tez górale budują i jest git ) no i koniecznie musze to powiedzieć - cudna ta twoja dziatwa az się pysior uśmiecha jak na nich patrzę trzymam kciuki za ciąg dalszy dzięki skaba i zapraszam oczywiście chyba zostałam zmotywowana do uzupełnienia dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 chyba zostałam zmotywowana do uzupełnienia dziennika nareszcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 chyba zostałam zmotywowana do uzupełnienia dziennika to ja w takim razie deklaruję regularne odwiedziny coby motywacja nie osłabła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ania uuu jak tylu chłopa nad tym twoim stropem głowę pochylało to będzie strop jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 chyba zostałam zmotywowana do uzupełnienia dziennika to ja w takim razie deklaruję regularne odwiedziny coby motywacja nie osłabła a takie mialam spokojne życie dzięki skaba za wsparcie moralne bo dziennik moj upadłbył nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts